View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Hexa membru

|
Posted: Thu May 26, 2005 6:57 am Post subject: CAND si CUM refuzati un cadou? |
|
|
Cand refuzati un cadou?
Cum procedati pentru a-l refuza?  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu May 26, 2005 7:00 am Post subject: |
|
|
Refuz numai daca acel cadou poate fi interpretat ca mita/spaga/ciubuc/bacsis/pesches, cum vreti voi. Altfel il iau si, daca nu-mi place, il schimb la magazin ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu May 26, 2005 8:37 am Post subject: |
|
|
Refuz un cadou atunci cand mi se pare ca persoana care il ofera urmareste ceva (ce evident mie nu imi convine), de la mine sau cand se pot creea obligatzii in urma acceptarii cadoului sau atunci cand poate fi interpretat ca un avans ....sunt situatii si situatii. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu May 26, 2005 10:29 pm Post subject: |
|
|
Eu refuz, cand nu cunosc persoana, sau este un cadou care este mult prea scump decat relatzia respectiva cere.
Cum il refuz: spun ca sunt flatata de gest dar nu pot sa accept shi ash aprecia daca nu se insista. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu May 26, 2005 10:46 pm Post subject: |
|
|
Eu refuz un cadou atunci cand persoana respectiva nu este in masura sa-mi ofere un cadou si ii zic verde in fata ce si cum. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
irena junior

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 9:13 pm Post subject: |
|
|
In cei 4 ani cat am fost profesoara in tara, nu prea m-am bucurat de cadouri substantiale din partea copiilor, dar imi placea foarte mult sa primesc flori.
Am refuzat de doua ori sa primesc buchetele de flori, deoarece erau oferite de unii elevi care ma suparasera la ora precedenta si am considerat ca daca le accept florile ei pot face in continuare la fel, stiind ca apoi ma "imbuneaza".
In general, imi place sa primesc cadouri, mai ales cu ocazii speciale, dar si micile surprize pe care mi le face sotul meu le primesc cu placere.
Nu primesc cadouri de la persoane pe care nu le agreez si care stiu ca fac acest lucru doar din obligatie si prefacatorie. _________________ "Zambeste, maine poate fi tarziu" |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Jun 29, 2005 11:06 pm Post subject: |
|
|
eu cred ca stiu sa mentin bine relatiile , nu mi-a oferit niciodata cine nu trebuia cadouri asa ca nu am fost in situatia asta .cred ca i-as spune exact cum a zis tuffgril .
pfuai cand eram mica .. din clasa a 2-a cred pana in a 5-a ziceam ca ma fac profesoara sau invatatoare ca-mi placea cate flori primesc ele;sa ai bratul plin plin de flori de toate felurile , imi placea la nebunie . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 11:53 am Post subject: Cum refuzati un cadou? |
|
|
Nici eu nu am fost pusa in situatia sa refuz un cadou....dar cred ca as face-o intr-un mod elegant daca e de la o persoana pe care nu o cunosc bine sau daca e mult prea scump avand in vedere relatia noastra.
Daca e ceva de genul mita - as refuza imediat!
Un cadou trebuie facut cu multa dragoste pentru ca altfel nu isi face efectul....asta cred eu cel putin!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 12:17 pm Post subject: |
|
|
daca ar fi neaparat sa refuz un cadou i-as explica care imi sunt motivele ....in rest ....haideti cu cadourile la mine !!!!! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:13 pm Post subject: CUM si CAND refuzati un cadou? |
|
|
prichindela wrote: | daca ar fi neaparat sa refuz un cadou i-as explica care imi sunt motivele ....in rest ....haideti cu cadourile la mine !!!!! |
Cand o sa fie ziua ta o sa ne gandim noi la un cadou.......sa iti facem o surpriza!! Bine asa toti asteptam cadouri in fiecare zi.....dar cine e asa de generos?
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:42 pm Post subject: |
|
|
Vaaaiiii!!!! Eu mor dupa cadouri, dar nu de la straini (inclusiv pacientzi). Imi plac surprizele! Cui nu-i plac? De refuzat, am facut-o de cateva ori, amabil, cu zambetul pe buze si nu s-a suparat nimeni. Flori insa n-as refuza niciodata. As accepta zilnic, zeci de buchete chiar si de la dusmani ... am si eu piticii mei.  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Sep 28, 2005 11:47 pm Post subject: |
|
|
Noah atunci de la pacientzi tot poti astepta cadouri! Astia is atata de zgarciti de iti vine sa fugi. Poate iti mai pica cate o cafea sau FLORI (ca iti vine sa il arunci afara cu flori cu tot ) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 12:29 pm Post subject: |
|
|
Nu le refuz niciodata.  _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Sep 29, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
De obicei nu refuz never ... A fost o exceptzie cu un fost preten .. eh e demult oricum  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 2:45 pm Post subject: CAND si CUM refuzati un cadou? |
|
|
Nu stiu daca ati avut ocazia sa cunoasteti persoane care mai tot timpul refuza cadouri, eu am avut de curand ocazia.....Si e penibil! Sa primesti un lantisor si sa il refuzi pe motiv ca ai unul la fel, sau ca nu e de argint!! Am impresia ca respectivele persoane au niste probleme grave....le recomand o vizita la un medic!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |