View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
RavenX La Usa Cortului
Joined: 25 Sep 2005 Posts: 127 Location: Chalfon St. Peter, UK
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
nu prea are legatura cu topicul dar na....
daca atzi fi cu masina...si afara ploua de rupe...si e cu doar cu 2 locuri masina...si in statie sta iubita ta...prietenul cel mai bun care tia salvat viatza..si o batranica...pe cine atzi lua cu voi? _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
io cred c-as lua batranica -sa nu se supere nici iubita( ),nici prietenul ca fac distinctie intre ei...glumesc,evident..
daca ar fi,totusi..cred ca-ntr-un final n-as lua pe niciunul,mi-ar lua prea mult timp sa ma hotarasc,si,intre timp,voi fi trecut de statie.. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
pai is 2 variante dupa mine...ori o iau pe baba...da din plin asa sa nu mai scape...sau ii dau masina prietenului meu sa o duca pe baba si as sta cu iubita  _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:04 pm Post subject: |
|
|
RavenX wrote: | pai is 2 variante dupa mine...ori o iau pe baba...da din plin asa sa nu mai scape...sau ii dau masina prietenului meu sa o duca pe baba si as sta cu iubita  |
Sau sa conduca prietena si s-o ia pe baba. Iar voi baietzii sa statzi in ploaie...  |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:06 pm Post subject: |
|
|
Black_Cat wrote: | RavenX wrote: | pai is 2 variante dupa mine...ori o iau pe baba...da din plin asa sa nu mai scape...sau ii dau masina prietenului meu sa o duca pe baba si as sta cu iubita  |
Sau sa conduca prietena si s-o ia pe baba. Iar voi baietzii sa statzi in ploaie...  |
lolz...ii o varianta si asta ! dar cea mai buna ii varianta lu` RavenX fara suparare  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:17 pm Post subject: |
|
|
ei, glumeam si eu.... oricum o lasa fata pe baba si se intorcea repede dupa cei doi... (cu conditzia sa nu se produca actziuea in bucuresti, ca e jale cand ploua) ... apoi se descurcau ei intr-un fel, sa incapa in masinutza.  |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:23 pm Post subject: |
|
|
Black_Cat wrote: | ei, glumeam si eu.... oricum o lasa fata pe baba si se intorcea repede dupa cei doi... (cu conditzia sa nu se produca actziuea in bucuresti, ca e jale cand ploua) ... apoi se descurcau ei intr-un fel, sa incapa in masinutza.  |
las ca vb eu cu basescu sa va faca niste canalizari...sa nu mai fie inundati prin buc  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:26 pm Post subject: |
|
|
UltrasKaka wrote: | las ca vb eu cu basescu sa va faca niste canalizari...sa nu mai fie inundati prin buc  |
ooo atunci daca tot vorb cu el, stai sa-ti dau o lista  |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 11:28 pm Post subject: |
|
|
Black_Cat wrote: | UltrasKaka wrote: | las ca vb eu cu basescu sa va faca niste canalizari...sa nu mai fie inundati prin buc  |
ooo atunci daca tot vorb cu el, stai sa-ti dau o lista  |
da`mi .... zi`mi pe ce bulevarde sa faca canalizari  |
|
Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
|
Posted: Sat Oct 01, 2005 12:04 pm Post subject: |
|
|
ce offtopic lung  _________________ Life is war, and every day's a battle to me
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 12:32 pm Post subject: |
|
|
Ma bucur ca in final ai realizat si cine a fost initiatorul....
So,
Eu as lua doar iubita...., iar pe pretenu` l-as ruga sa aibe el grija de babutza, sa fiu cu inima impacata
Pe oricare as fi luat, cu siguranta ar fi deranjat din moment ce as fi dorit sa fiu doar cu iubita` Cum spunea si brigadierul, pretenu` m-ar fi inteles...
apropos...iubita cui?  |
|
Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 6:38 pm Post subject: Mnde.. interesanta situatie.. |
|
|
Sincer, eu cred ca as lasa batranica fiindca nu o cunosc, asta insa doar daca statia aceea ar fi acoperita .. daca nu ar fi acoperita, tot la fel as proceda .. fiindca nu o cunosc. Poate ca batranica aia e terorista, sau mai stiu eu ce.. Nu o cunosc! Prietenul ... mnde.. sunt sigur ca cu prietenul am rezolvat faza cu salvatul vietii mai demult, si ca s-a uitat de chestia asta, iar cum nu am avut niciodata o iubita, as alege in cele din urma iubita  _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
Princess membru

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
Batranica evident...ea ar avea nevoie de cel mai mult ajutor! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
Si eu sunt de acord cu muffy, mi-as lua iubitul. Un prieten ar inteleg situatia si pe batranica nu o cunosc asa ca nici nu ar trebui sa se astepte la favoruri.....
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
|