View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 3:58 pm Post subject: |
|
|
atunci cand nu-l merit
adica la serviciu (chiar daca in contextul de acolo se poate numi spaga)
imi place mult sa fac eu insami cadouri -placerea de a darui, nu?
shi-atunci, de ce sa-mi refuz prietenii care-mi daruiesc ceva (mult, putzin, asta nici nu mai conteaza, e unul dintre gesturile frumoase care se-asheaza intre oameni) |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
Joined: 25 Sep 2005 Posts: 127 Location: Chalfon St. Peter, UK
|
Posted: Fri Sep 30, 2005 4:13 pm Post subject: |
|
|
cand eram mic imi placea sa fac pe mos craciun...adunam ceva bani..si luam cadouri la fratemiu si ai mei.....le puneam intr-un saculetz si mergeam la ei si ii intrebam daca is cumintii  _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 4:39 pm Post subject: |
|
|
RavenX wrote: | cand eram mic imi placea sa fac pe mos craciun...adunam ceva bani..si luam cadouri la fratemiu si ai mei.....le puneam intr-un saculetz si mergeam la ei si ii intrebam daca is cumintii  |
glumetzule  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 6:51 pm Post subject: |
|
|
Refuz un cadou doar daca simt ca nu il merit.. cum ? spun clar: "imi pare rau, dar te voi refuza, fiindca.. nu merit asa un cadou.. sper sa ma intelegi..".. ma rog, ceva de genul. Depinde de persoana, de starea in care sunt.. _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 3:33 pm Post subject: CAND si CUM refuzati un cadou? |
|
|
Woofy wrote: | Refuz un cadou doar daca simt ca nu il merit.. cum ? spun clar: "imi pare rau, dar te voi refuza, fiindca.. nu merit asa un cadou.. sper sa ma intelegi..".. ma rog, ceva de genul. Depinde de persoana, de starea in care sunt.. |
Si eu l-as refuza daca as simti ca nu il merit....si imi dau seama usor daca e exagerat! Oricum nu prea e cazul ca nu am primit cadouri asa deosebite nicodata!!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Princess membru

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 5:42 pm Post subject: |
|
|
Ca sa nu ma simt obligata sa intorc serviciul acelei persoane,daca persoana nu imi place il refuz cat mai elegant posibil.
Asa si trebuie nu? |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Oct 07, 2005 4:56 pm Post subject: CAND si CUM refuzati un cadou? |
|
|
Princess wrote: | Ca sa nu ma simt obligata sa intorc serviciul acelei persoane,daca persoana nu imi place il refuz cat mai elegant posibil.
Asa si trebuie nu? |
Depinde....nu intotdeauna cand primesti un cadou trebuie sa ii faci un serviciu acelei persoane....uneori iti este oferit fara vreun motiv anume!
Parerea mea!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Fri Oct 07, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
cadouri?
nu o sa refuz niciodata... nu conteaza ce primesc, de la cine primesc, cu sau fara ocazie...
cadou sa fie... daca nu-mi place pot sa-l dau mai departe... daca da... il pastrez eu
dar nu s-a intamplat sa primesc cadouri urate...
si faza cu mita? aleg alt loc de primire... nu in incinta institutiei in care lucrez. si cadoul e tot al meu.  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 10:48 am Post subject: CAND si CUM refuzam un cadou? |
|
|
phishykera-ariena wrote: | cadouri?
nu o sa refuz niciodata... nu conteaza ce primesc, de la cine primesc, cu sau fara ocazie...
cadou sa fie... daca nu-mi place pot sa-l dau mai departe... daca da... il pastrez eu
dar nu s-a intamplat sa primesc cadouri urate...
si faza cu mita? aleg alt loc de primire... nu in incinta institutiei in care lucrez. si cadoul e tot al meu.  |
Ai mare dreptate...in general acceptam majoritatea cadourilor...acum sunt unele exagerate pe care daca le acceptam inseamna ca trebuie sa ii facem pe plac celui care ni le-a daruit. Trebuie sa avem grija la intentiile celui care ne face cadoul! Dar in general, it's nice sa primesti un cadou!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 3:52 pm Post subject: |
|
|
Depinde de cadou si de ocazia in urma careia imi este daruit .Nu accept lucruri costisitoare de la cei care nu-si pot permite . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:34 pm Post subject: CAND si CUM refuzati un cadou? |
|
|
nicky wrote: | Depinde de cadou si de ocazia in urma careia imi este daruit .Nu accept lucruri costisitoare de la cei care nu-si pot permite . |
Nici nu ofera cadouri costisitoare cei care nu si le pot permite decat daca au interese ascunse. Dar un cadou facut din suflet e cel mai valoros zic eu!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Thu Feb 16, 2006 6:35 pm Post subject: |
|
|
Nu mai refuz . Nu mai dau nimic .E al meu  _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|