View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sat Oct 28, 2006 4:20 pm Post subject: |
|
|
theVlad wrote: | dintre toate persoanele pe care le cunosc Eu sunt cel mai incapabil de a observa si intelege gesturile femeilor. parca sunt retardat cand vine vb de asta. exemplu concludent: in primul an in care am lucrat in service aveam o clienta care venea cu telefonul la reparat aproape saptamanal si mereu intreba de mine. mi-a lasat si nr ei de telefon "s-o sun cand e gata" si tot asa... aflu dupa un an si ca ei ii placea tare de mine, ca ar fi vrut sa fie cu mine dar ca era cam timida. si mie imi placea de ea da-s chior cand vine capitolu asta. |
mergi la un control de ochi  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Oct 30, 2006 6:00 pm Post subject: |
|
|
theVlad wrote: | dintre toate persoanele pe care le cunosc Eu sunt cel mai incapabil de a observa si intelege gesturile femeilor. parca sunt retardat cand vine vb de asta. exemplu concludent: in primul an in care am lucrat in service aveam o clienta care venea cu telefonul la reparat aproape saptamanal si mereu intreba de mine. mi-a lasat si nr ei de telefon "s-o sun cand e gata" si tot asa... aflu dupa un an si ca ei ii placea tare de mine, ca ar fi vrut sa fie cu mine dar ca era cam timida. si mie imi placea de ea da-s chior cand vine capitolu asta. |
atunci mergi la deruta
te asigur ca nimic nu e mai incantattor pentru noi dacat sa va vedem total dezarmati in fata noastra si cu-atat mai usor de manipulat (credem noi, desigur )
ma-ntreb cu cine-am vorbit de fapt, The Man lipseste de multisor de pe-aci  |
|
Back to top |
|
 |
arpi junior

|
Posted: Wed Nov 08, 2006 8:18 pm Post subject: |
|
|
e foarte relativ interpretarea limbajului corpului ... depinde foarte mult de situatie
a btw mi-am facut si eu temele in domeniul asta ... majoritatea semnelor le pot confirma
a si btw coforumistul nostru timid daca nu te inrosesti cand provoci o discutie iti zic un ice breaker
daca o fata sta langa tine ii zici pe un tot total sec : sa se indeparteze pentru ca iti violeaza spatiul intim ( adaptezi si tu dupa IQ-ul aprox al target-ului )
nu retin cine scria ca nu intelegem subtilitatile intradevar ) |
|
Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Fri Nov 10, 2006 1:16 am Post subject: raspuns |
|
|
Cred ca trebuie sa timem cint si de semnificatia privirii! |
|