View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nimeni98 junior

|
Posted: Mon Apr 03, 2006 2:19 pm Post subject: Si ziaristii sunt corupti |
|
|
Oare dece ziaristii nu fac galagie si doar prezinta ocazional intamplari greu de descifrat cum ca institutiile statului nu functioneaza decat in interesul unei "elite". Nimeni nu mai crede azi ca Romania e stat de drept.
Poate pentru ca cei care conteaza au si ei la activ shantaje si poate si altele. (Daca functioneaza institutiile nu mai curge cascavalul!)
Daca si cainele democratiei e dresat, mai este o shansa? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Apr 04, 2006 2:51 pm Post subject: |
|
|
A fi ziarist inseamna a sti sa manipulezi
Quote: | Daca si cainele democratiei e dresat, mai este o shansa? | Mai este ..... si anume sa invatam sa ignoram urletul acestuia |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed Apr 05, 2006 1:31 pm Post subject: |
|
|
inseamna ca sunt naiva
in mintea mea, a fi ziarist=impartial
redare simpla a faptelor
e drept insa, adevarul e relativ
si sunt din ce in ce mai dezamagita  |
|
Back to top |
|
 |
nimeni98 junior

|
Posted: Sat Apr 15, 2006 10:15 pm Post subject: |
|
|
ceva se misca. si pe masura ce tot mai multi oameni mai putin afectati de comunism incep sa se manifeste, sa isi dezvolte afaceri. Pe masura ce vin investitori seriosi care sa plateasca bine si astfel profesionistii sa ramana in Romania... vor apare si ziaristi adevarati.
Foarte multi prieteni sau cunostinte au plecat din Romania cand au descoperi ca pentru a reusii trebuie sa furi, sa minti, sa corupi si sa apartii unui grup dubios ("politic" de regula). Pe masura ce situatia asta se schimba, Romania va inflorii. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Sep 07, 2006 4:31 am Post subject: |
|
|
... nu stiu cum sa va spun dar ziaristii astia nu sunt interesati de nimic altceva decat de circulatia ziarelor de care ei apartin. Nu conteaza ca ei tiparesc ceva pentru a crea senzationalism sau panica sau jumatati de adevaruri atata timp cat ei au avut povestea primii... nu conteaza ca din aceste povesti fac parte oameni care sufera sau care au trecut prin ceva de nedescris sau cineva a piredut o persoana draga, atata timp cat ei primesc raspuns la intrebarile lor shi au "batut" pe ziarul competitie. Parca nu sunt mai buni decat paparatzi.... _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Thu Sep 07, 2006 2:21 pm Post subject: |
|
|
cik de vb cu un ziarist l-am intrebat pe respectivul cum faci ceva sa fie "atras" raspuns sec : te duci la respectivul ii insiri cateva intrebari : de ex " Domnule X sunteti homosexual? si ala raspunde sec : NU ! " a doua zi apare pe ziar ca sa vada toti chiorii : Domnul X nu este homosexual !  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Fri Nov 10, 2006 1:14 am Post subject: raspuns |
|
|
Ce crdeti despre ziaristii de la Cluj care au fost arestati si acuzati de trafic de influenta? |
|
Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Fri Nov 10, 2006 1:15 am Post subject: Re: raspuns |
|
|
adymacsut wrote: | Ce credeti despre ziaristii de la Cluj care au fost arestati si acuzati de trafic de influenta? |
|
|
Back to top |
|
 |
|