View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Feb 02, 2006 10:52 pm Post subject: |
|
|
... pai daca inca mai citeste ce debitam noi , sigur ne iubeste. Eu popun sa o iubim inapoi daca inca mai e pe aici dupa ce ajunge la rubrica sexologul de serviciu
Acum ma gandeam, oare e posibil sa faci off topic la offtopic?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 6:29 am Post subject: |
|
|
Brigadierule lucrezi sub acoperire ?
Ai primit misiunea imposibila sa prinzi toate rozatoarele din padure si ce ti-ai zis : "cine-i expert in domeniu?- pisoiul " si fuguta te-ai costumat in matza. Dar ai grija ca daca soriceii sunt rude cu Jerry ai dat de belea, mustatzile-ti sunt in pericol. Daca vei avea nevoie de trusa mea medicala fluiera aria Violetei din Traviata si-am sa vin sa-ti dau primul ajutor. Stiu sa montez atele, sa fac injectii, sa pun perfuzii, sa folosesc un bisturiu si sa execut o sutura cu catgut. |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 9:36 am Post subject: |
|
|
Ella wrote: | Brigadierule lucrezi sub acoperire ?
Ai primit misiunea imposibila sa prinzi toate rozatoarele din padure si ce ti-ai zis : "cine-i expert in domeniu?- pisoiul " si fuguta te-ai costumat in matza. Dar ai grija ca daca soriceii sunt rude cu Jerry ai dat de belea, mustatzile-ti sunt in pericol. Daca vei avea nevoie de trusa mea medicala fluiera aria Violetei din Traviata si-am sa vin sa-ti dau primul ajutor. Stiu sa montez atele, sa fac injectii, sa pun perfuzii, sa folosesc un bisturiu si sa execut o sutura cu catgut. |
Care: "Addio nell passatto" sau "Libiamo" (actul I) ? Sper ca am scris corect ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:20 pm Post subject: |
|
|
Ella wrote: | Brigadierule lucrezi sub acoperire ?
pai ce ne facem ca eu nu stiu sa fluier...va trebui sa gasim alta cale mai ales ca sunt depasit numeric si nici nu mai sunt asa de puternic ca in tinerete...anii ce au trecut au lasat urme asupra mea...si cu greu mai pot face fata
cred ca o sa trebuiasca sa apelez la Muma Padurii sau la Zana Zanelor
si sa stii ca mie nu mi-e frica de injectii cat imi e de persoana care le face...mai ales daca ii tremura mana |
|
Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
Brigadierule, ti-am dat eu impresia ca sunt alcoolica, ca sunt amatoare de droguri, c-as avea Parkinson sau ca-s intr-atata de emotiva incat sa-mi tremure mana ?
In Zana Zorilor vad o rivala dar cu Muma Padurii ai inceput sa infloresti povestile. Muma ti-ar sari in ajutor numai ca sa-ti prelungeasca agonia. Are si ea un mic defect, ii plac tinereii la anaghie si barbatii coptzi in impas. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 7:16 pm Post subject: |
|
|
pai e posibil sa-ti tremure mana din cauza emotilor...nicidecum din cauza drogurilor sau al alcoolului(desi un paharel de vin rosu merge )
de ce nu vezi o rivala in Muma.....sau esti descendenta din Xena printesa razboinica.....si ai putere magice.......dar pana si cele mai neinfricate razboinice au "nasu" lor
Quote: | Are si ea un mic defect, ii plac tinereii la anaghie si barbatii coptzi in impas. |
ehehe...eu sunt prea batran...ca sa mai pot face fata......mi-a trecut vremea.....acuma nu mai sunt decat un simplu erou de basm  |
|
Back to top |
|
 |
Synapse membru

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 8:57 pm Post subject: |
|
|
pacat.... _________________
by Synapse? |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 7:37 pm Post subject: |
|
|
Padurare, poate vin odata prin padurile tale ca sa cautam niste Zane.
Se gasesc ? Daca nu, adunam niste flori. Dar ne multzumim numai cu flori ?  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 8:26 pm Post subject: |
|
|
pai sa stii k io m-am saturat sa umblu din floare in floare.....si vreau sa gasesc o Zana a padurilor mele....dar daca nu gasim....ramanem cu florile....mai ales k unele au un parfum vital pt mine
chiar te invit sa vii...dar sa ai la tine toate cele necesare...oricum in caz de nevoie se va gasi cineva sa ne ajute si sa ne tina de urat  |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Feb 04, 2006 10:03 pm Post subject: |
|
|
Sigur Padurare, suntem "pe piatza". Gasim sigur. Numai sa nu dea navala prea multe peste noi ca eu recunosc... imi place ordinea.Vor trebui sa stea la rand, una cate una si nu toate odata. Nu-i asa ca gandesc corect ?  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 1:10 am Post subject: |
|
|
Cred ca mai degraba o sa dea muma padurii peste voi doi  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:42 am Post subject: |
|
|
Se cred pui de zmei din moment ce-au inceput sa visati Zane in cuibarul lor. |
|
Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:54 am Post subject: |
|
|
Scuze pentru conjugarea gresita a verbului.
Dupa corectura fraza suna :
"Au inceput sa se creada pui de Zmei din moment ce viseaza Zane in cuibarul lor".
Eu abia-l astept pe Fat Frumos si razbunarea lui sangeroasa. |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 2:57 am Post subject: |
|
|
Asta ne doresti tu, Tuffy ? Muma Padurii sa dea peste noi ? Cu ce am gresit noi ?  |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Mon Feb 06, 2006 3:10 am Post subject: |
|
|
Ella,
Fat Frumos e sarac, inflatzia l-a demoralizat. Se vede pe fatza lui. Nu-l mai plac femeile. Cica, spun ele ca...nu mai are prestantza din poveste...
Pe Padurar nu-l stiu dar eu nu sunt pui de Zmeu ci... Teleleu, rimeaza bine iar mie-mi place sa ma descriu in rime...
Si am alergie la Muma Padurii. Medicul mi-a prescris sa o evit pe Muma Padurii...si sa iau o supradoza de Ileana Cosanzeana care, spune medicul, nu te cocoseaza dar te manipuleaza, iar manipularea nu dauneaza sanatatzii...  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |