View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Fri Jan 02, 2004 10:20 pm Post subject: |
|
|
hello,hit!! ce nickname ...subtil
sa te simti bine aici si la multi ani si la mai mare!!
si ,apropo,avatarul tau,SeanPau,arata acuma mult mai bine..avand in vedere ca imi place foarte mult de el..l
Kiss ya all,ures hera
THE THINGS IM GONNA DO FOR MY COUNTRY _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
sheptarul membru

|
Posted: Fri Jan 02, 2004 11:31 pm Post subject: de la 7 |
|
|
Buna seara..... ....cica aici trebuie sa ma prezint, nu??......pai ce-ar fi de zis.....ca sa nu fac totusi un matrimonial.....ma cheama Alex, azi e prima zi cand intru....restu....va veti da voi seama din mesajele pe care le postez.....iar daca nu, ma puteti intreba.....so, nice 2 meet u all....si o sa ne mai auzim.... _________________ Capu' sus si privirea dreapta....niciodata in viata nu stii ce te asteapta |
|
Back to top |
|
 |
rainy membru

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 3:19 pm Post subject: |
|
|
Multumesc pentru urarile de "bun venit" pe forum _________________ "Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Jan 03, 2004 3:50 pm Post subject: |
|
|
Hera, mika mea, crezi ca eu voi vedea fro' poza de la tine? (asta mica m-a combinat, e tare parshiva )
Sheptarule, si in afara ca esti varsator (?) si ca te cheama Alex ce ne mai furnizezi? macar catzi ani ai, nuh?
Hitman, aoelo, intr-adevar nume subtil _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 4:53 pm Post subject: |
|
|
Va multumesc pentru urarile de bun venit. La Multi Ani si voua.
Cu subtilitate va atrag atentia ca puteti folosi ghilimele cand postati ... desi m-am obisnuit sa citesc si printre randuri.
Am vazut ca exista si o sectiune rezervata nickname-urilor, voi posta acolo pentru a va lamuri in mare in privinta provenientei nickname-ului. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
Remember only what was written. |
|
Back to top |
|
 |
sheptarul membru

|
Posted: Sun Jan 04, 2004 1:23 am Post subject: |
|
|
Buna seara....pai ce sa mai zic shewana??....am zis ce-am crezut ca ar fi util de stiut.....numele ca asa e politicos.....iar cat despre zi de nastere, asta am zis pt ca atunci eram in feeling... )....
In plus....pai adevaru e ca nu-mi plac matrimonialele si nici sa stau la vorbitor....dar cum aici nu fac nici una nici alta.....sa incep....
Sunt un bunet cu ochi verzi (nu ca ar conta)....varsta mea variaza in functie de dispozitie...uneori zici ca am 3 ani (sunt cam nebun de felul meu)...dar cand e cazu de ceva serios sunt in stare si de asta..... P...Stiu ca multi zic chestii d-astea......dar eu n-am motiv sa ma afirm aiurea, asa ca mai mult de atat n-o sa zic acu.....so bye-bye....si nice 2 meet u all _________________ Capu' sus si privirea dreapta....niciodata in viata nu stii ce te asteapta |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 04, 2004 10:26 am Post subject: |
|
|
bine ai venit printre noi sheptare!
o zi buna! _________________ Ne-am mutat la Cafenea
Vino si tu!  |
|
Back to top |
|
 |
Monalisa junior

|
Posted: Sun Jan 11, 2004 1:44 am Post subject: |
|
|
Bine v-am gasit!
Sunt Mona, am 24 ani si sunt din Bucuresti.
Numai bine. _________________ Zambeste, maine poate fi mai rau! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jan 11, 2004 9:54 am Post subject: |
|
|
da da, bine ai venit si din partea mea!  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jan 13, 2004 1:22 pm Post subject: |
|
|
cred ca incep cu un bine ai venit printre noi Light}{, si speram sa te simti minunat pe itbox!  |
|
Back to top |
|
 |
kashmira junior

Joined: 13 Jan 2004 Posts: 15 Location: over the hills and far away...
|
Posted: Tue Jan 13, 2004 3:46 pm Post subject: |
|
|
Hola all! Eu sunt Alexandra...20 de ani...din Iasi...nice to know you... _________________ People say I'm a freak, dark, weird, sick and twisted person, but I actually have the heart of a young girl...in a jar, on my desk. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jan 13, 2004 3:59 pm Post subject: |
|
|
si noi deasemeni, si .... bine ai venit!  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Jan 13, 2004 4:01 pm Post subject: |
|
|
Welcome on board, Alexandro Ne inmultzim pe zi ce trece fratzilor, tot mai multzi membri pe'aici!
Eu personal m-as bucura sa citesc ceva mai personal despre tine, alexandrino, ca de exemplu catzi ani ai tu acolo si ce'tzi place tzie si in ce zodie esti! asa e obiceiu pe la noi... aaa.. si de unde esti  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |