View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anna13 junior

|
Posted: Mon Dec 29, 2003 5:32 pm Post subject: |
|
|
mai apropiat d 13-14 ani  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Mon Dec 29, 2003 10:30 pm Post subject: anna13 |
|
|
me !! yo sunt mika am 14 jumate  |
|
Back to top |
|
 |
S3anPaul membru

Joined: 27 Dec 2003 Posts: 57 Location: Photoshop 7.0 aka Bucuresti
|
Posted: Tue Dec 30, 2003 5:02 pm Post subject: |
|
|
mihai wrote: | Ramaneti va rog ontopic !
Bine ai venit pe forumul nostru Paul |
Mersi mihai !!
zozolina wrote: |
uhm.... Iulian...
|
That`s my name  |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Dec 30, 2003 5:20 pm Post subject: |
|
|
da,da, da,....
fii bine venit , S3anPaul!
 |
|
Back to top |
|
 |
S3anPaul membru

Joined: 27 Dec 2003 Posts: 57 Location: Photoshop 7.0 aka Bucuresti
|
Posted: Tue Dec 30, 2003 7:15 pm Post subject: |
|
|
Mersi Mersi , poate facem si noi un  _________________ Afla semnificatia fiecarui vis consultand site-ul de interpretare de vise gratuit. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Dec 30, 2003 8:26 pm Post subject: |
|
|
atunci chematzi-ma si pe mine la beroasa aia ca MOR dupa ea Beau oriicand si oriunde... cica curatza rinichii :p _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
rainy membru

|
Posted: Wed Dec 31, 2003 4:37 am Post subject: |
|
|
Sal
Cred ca misun pe forum de cel putin 6 ore si recunosc ca de cateva ori am ras copios.
Mi se spune "rainy" si sunt din Bucuresti.
Imi petrec in medie 60/% din 24h in fata computerului datorita meseriei dar si pasiunii.
Sunt o persoana relativ tacuta-evident, mai mult tastez.
Nu imi fac prieteni usor dar aceia care imi castiga prietenia pot conta pe ea indiferent de imprejurari sau de timp.
Unii spun ca sunt de treaba, altii ca as fi o adevarata pacoste. Toti au dreptate
nice to meet u all _________________ "Fiecare gand ar trebui sa aminteasca stingerea unui suras" - Emil Cioran/Silogismele amaraciunii |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Dec 31, 2003 9:37 am Post subject: |
|
|
multumim ptr postare si ptr inf cu privire la andreea!
acum daca tot ai stat 6 ore pe la noi, asta nu inseamna ca ai citit tot, credema, deci..... asteptam in continuare vizita ta!
 |
|
Back to top |
|
 |
zozolina gold member

|
Posted: Thu Jan 01, 2004 8:44 pm Post subject: |
|
|
welcome rainy. stick around. _________________ indifference - it takes 43 muscles to frown and 17 to smile, but it doesn't take any to just sit there with a dumb look on your face |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Thu Jan 01, 2004 10:01 pm Post subject: |
|
|
bine ai venit ,SeanPaul ,rainy,BlueBabe si anna13..sper sa va simtiti bine alaturi de noi !si apropo,ca de-abia m-am trezit,va urez tuturor un sincer si calduros LA MULTI ANI si sa avem toti un an prosper,mai imbelsugat ca cel care a trecut!
kiss ya all,ures Hera
THE THINGS IM GONNA DO FOR MY COUNTRY _________________ THE THINGS I"M GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Thu Jan 01, 2004 10:22 pm Post subject: |
|
|
tnx lot ! la fel xxxx
dar sunt mai veche p`aici..numai ca nu am postat inainte...  |
|
Back to top |
|
 |
Hitman membru

|
Posted: Fri Jan 02, 2004 10:33 am Post subject: |
|
|
Ok, hai sa ne cunoastem ca si asa sunt membru de cateva saptamani bune si nu am scris nimic pe aici, am citit doar ...
Mi se spune "hit" asta fiind o prescurtare de la Hitman, ceea ce a fost o porecla si a devenit apoi un nickname. Prescurtare, facuta si sub forma de alint de femeia pe care o iubesc si care ma iubeste, prescurtare care a fost adoptata, de mai multi din cei care ma cunosc.
In concluzie, sunt hit pentru cei apropiati, amici, cel putin, si Hitman pentru restul .
In afara de timpul in care dorm, mananc samd ... restul e in fata calculatorului si, literalmente, in ele, datorita meseriei si nu numai.
De unde sunt ? Ce importanta are asta ? Cati ani am ? La fel.
Datorita faptului ca sunt sceptic si nu imi place sa se bage lumea in sufletul meu se spune ca as fi arogant
Ce ar mai fi de spus ? Ca sa citez din autocaracterizarea facuta pentru site-ul canalului de IRC de pe undernet #springtime ... "sunt o bomboana de baiat sau cea mai mare javra, depinde de voi in ce ipostaze ma cunoasteti"
Imi place muzica, am ingrosat pentru a va face sa intelegeti ca nu categorisesc drept muzica orice gunoi. Imi plac filmele bune... basketul, si cam atat, asta exceptand calculatorul, ca de asta v-ati dat seama dupa timpul petrecut in fata lui.
Cam atat, cel putin deocamdata. _________________ "If you read this line, remember not the hand that wrote it." Nightwish
Remember only what was written. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Jan 02, 2004 10:47 am Post subject: |
|
|
Bine ai venit hit (daca imi dai voie sa iti spun asa) si ... asteptam sa postezi printre noi!
cat depre :"De unde sunt ? Ce importanta are asta ? Cati ani am ? " daca consideri ca nu are importanta, nu spune, doar ca uneori e bine sa ai cateva informatii generale despre forumist .... asta impiedicand restul intrebarilor inutile care pot aparea pe parcurs!
sper sa te simti bine printre noi!  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|