View previous topic :: View next topic |
Eu |
as salva omul sa nu cada in prapastie |
|
73% |
[ 14 ] |
l-as lasa sa cada in prapastie |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
Author |
Message |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 3:42 pm Post subject: Intrebare |
|
|
Aveti puteri supranaturale si puteti vedea ce face oricine de pe acest pamant . Vedeti ca un om este pe punctul de a cadea intr-o prapastie .Va duceti sa`l ajutati , sa impedicati moartea lui ? Dupa ce il ajutati el se duce intr-un sat si omoara intr-un accident un copil ... l-ati mai fi ajutat ? Ce ati face daca ati fi in situatia asta ?
PS : moartea copilului nu poate fi evitata o data ce ati salvat omul acela , nu aveti destul putere acumulata ca sa o vedeti , nu o puteti prevenii . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Sun Jul 17, 2005 5:50 pm Post subject: |
|
|
Eu probabil l-as ajuta pentru ca altfel l-as avea pe constiinta.Insa nu stiu sigur daca as regreta...chiar nu stiu, dar daca zici ca acel copil a murit intr-un accident nu e vina omului pe care l-am salvat. |
|
Back to top |
|
 |
Majin gold member

Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Sun Jul 17, 2005 11:14 pm Post subject: yo |
|
|
daca nu ar fi cineva important pt mine..l-as lasa sa cada..nu am intereseaza daca traieste sau moare...
ja ne  _________________
One Trouth . . . One Hate  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 3:08 am Post subject: |
|
|
eu una l`as salva .
satine :
Eu probabil l-as ajuta pentru ca altfel l-as avea pe constiinta.Insa nu stiu sigur daca as regreta...chiar nu stiu, dar daca zici ca acel copil a murit intr-un accident nu e vina omului pe care l-am salvat.
pai oricum ai avea moartea unui om pe constiinta satine nu crezi satine ? daca nu il vei fi salvat nu va fi omorat copilul acela .. deci esti si tu vinovata de moartea lui, nu ?salvezi un accident dar se provoaca altul .
Majin :
daca nu ar fi cineva important pt mine..l-as lasa sa cada..nu am intereseaza daca traieste sau moare...
adica vei coopera prin neimplicare la moartea lui ... adica il vei omori pt ca nu l`ai salvat
FireEyes
L-as lasa sa pice.
Este mai putin bine sa ne amestecam in cursul vietii al altor oameni.
daca e sa credem in soarta , in destin , intr-un curs al vietii stabilit din-nainte , inseamna ca trebuia sa fi vazut accidentul acela cu un scop , caci totul e scris din-nainte. _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Majin gold member

Joined: 13 Apr 2005 Posts: 497 Location: << Look above you ! >>
|
Posted: Mon Jul 18, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
fireEyes..asa bre...de ce sa ne bagam ????noua ce ne iese??? _________________
One Trouth . . . One Hate  |
|
Back to top |
|
 |
dabriseis membru

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 4:16 pm Post subject: |
|
|
E cum zic baietii! Ba chiar i-as da si u un branci....Auzi, ma, sa omoare copilul...nevropatul ala...duca-se-nvartindu-se... _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Mon Jul 18, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
Tot l-as salva.... |
|
Back to top |
|
 |
Anaisse membru

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 8:40 am Post subject: |
|
|
Meeeeeeeeyyy!!!!
A zis ca omoara copilul intr-un accident. Mai stii ce e aia accident Debri? Nu e absolut necesar sa fie vina soferului in accident.
L-as salva, nu stiu de ce...da' l-as salva.
Am fost pusa intr-o situatzie asemanatoare cand un pushtan m-a atacat sa imi ia geanta, eu n-am vrut sa dau drumul la geanta si uite asa a inceput sa-mi care picioare si pumni , moment in care a oprit o masina din care au coborat doi tipi care l-au alergat pana l-au prins si...la politzie cu noi...Dupa ce am dat declaratii cu totii.....ne-am vazut peste 2 saptamani la parchet unde am aflat pustiul avea 17 ani si era practic la prima abatere, nu avea tata iar mama si sora lui plangeau de le sareau cameshile de pe ele...Din bataiosul care era in seara aia, acum era spasit si speriat....Cum era minor urma sa-si spaseasca pedeapsa pe la Gaiesti (centru de reeducare)... Eh.....si ma aflam intr-o dilema....Ce naiba sa fac? Sa-l iert pe nenorocit fiindk dak si-ar fi petrecut un an doi intr-un asemenea loc, s-ar fi ales praful de viatza lui cu o asa pata pe cazier si cu patzaniile (destul de nasoale din cate am auzit, violuri, umilintze, batai sistematice) din centru de reeducare? Da, dak il iert....de unde stiu yo ca se potoleste? Dak nu se potoleste si data viitoare ca sa fie sigur ca nu da gres ia si un cutzit la el? Eh.......nashpa situatziune...Oricum ideea a fost ca dupa ce am auzit declaratziile lui in care spunea ca a fost obligat de fapt de niste tipi care il asteptau mai in colo si care l-ar fi batut dak nu facea asta si...blah, blah....ma rog, i-am sustzinut declaratzia dupa ce m-am sfatuit cu procurorul care se inchina in continuu....zicea ca el tre' sa bage oamenii la zdup, nu sa-i scoata shi ca asa ceva n-a vazut in viatza lui.
Procesul a avut loc in lipsa lui fiindka nu au avut cu ce sa-l aduca in ziua aia...in plus...ma-sa deja schimbase 2 avocatzi shi nici bani nu avea...Ultimul avocat era un bou...ma intreba dak l-am mai vazut, dak i-am vazut pe aia care spunea el ca l-au obligat...Adik, in loc sa-l scoata mai rau l-a bagat...
Cand am vazut yo asha....am intrebat dak pot sa spun shi yo ceva...shi s-a putut. Am spus judecatoarei ca il cred pe pusti fiindk nici un hotz n-ar fi asa de prost sa ma atace intr-un loc luminat pe o strada circulata in plus i-am amintit judecatoarei ca eu eram fata iar el baiat si ca sunt de parere ca daca chiar ar fi vrut....ar fi reusit sa-mi ia geanta...
Uite asa pustiul a scapat, avocatul s-a basicat tot ca cica...am facut sa para ca am facut o intzelegere cu el si i-am atins credibilitatea.....Bleah...ma rog...pe pusti nu l-am mai vazut niciodata, a scapat ieftin (cateva luni) dar n-am primit nici macar un telefon de multzumesc de la mama-sa dupa aia (pana atunci ma suna mereu si-mi plangea la telefon), avand in vedere ca de ziua mea de nastere eu dadeam declaratzii pe la tribunal....Eh....nu-mi pare rau...as face la fel daca s-ar repeta. |
|
Back to top |
|
 |
dabriseis membru

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 9:15 am Post subject: |
|
|
Domnul in discutie are niste probleme grave la bibilica daca acu pica-n prapastie, acu face accident si omoara copilul...si cine stie ce mai are de gand. Eu zic ca ar trebui sa ne scapam de el spre binele umanitatii  _________________ "Iubeste si fa ce vrei!" Sf. Augustin |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Jul 19, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
Majin iti iasa moarte unui om pe constiinta
E cum a zis Anaisse .. el omoara copilul accidental daca este salvat si nu neaparat in aceeasi zi ... nu merge pe marginea unei prapastii si dupa baga ca bezmeticu viteza la masina .. sa zicem ca s-o fi dus omul la munte , ii placea sa se plimbe si din gresala pune piciorul gresit cand catara muntele sau se surupa pamantul ..
Iar daca il salvezi sa zicem ca la cateva luni , ani omoara copilul in accident .. e mai ghinionist omul ce sa ii faci .
Mai clar acum ?  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Apteros membru

|
Posted: Fri Jul 29, 2005 4:21 pm Post subject: |
|
|
Anne, ce fel de puteri am eu mai precis, in viziunea ta?E numai una enumerata. Am dreptul sa-mi revars furia asupra lui pedepsindu-l prin utilizarea unei alte puteri?In prima faza cred ca as intinde o mana de ajutor, in a doua faza, cred ca as regreta si mi-as folosi puterile cum scriam mai sus, dar nu ucigandu-l. Asta pentru ca nu stiu ce va face in rumatorul moment, deci eu am puterea sa vad doar in spatiu, nu si in timp, da? Daca as fi vazut in timp, probabil as fi analizat de ce ar vrea sa-l omoare pe copil? Pana si o crima e justificata,dar nu uciderea unui nevinovat, sau aplicam orbeste legea talionului?Sigur ar sfarsi in genunchi, mai ales psihic _________________ "Cruel and cold is the judgment of man, Cruel as winter, and cold as the snow." Lewis J. Bates |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:36 am Post subject: |
|
|
ambele decesuri sunt accidente . nu il poti vedea decat pe primul , al doilea nu mai poate fi vazut ca sa fie evitat de tine .
ai salva un om dintr`un accident stiind ca apoi va omori un copil intr-un accident ?
ai lasa un om sa moara desi ai fi putut impiedica moartea acestuia accidentala ?
cam asta ar fi Apteros. Doar puterea asta o ai , de a salva sau nu primul om care ar putea muri cazand in prapastie . nu ai nici o alta putere , nu poti sa iti versi furia sau sa pedepsesti . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
in primul rand nu as fi avut cum sa stiu k acel om va omora un copil ..... desigur m-as simti satisfacuta pentru k am salvat viata acelui om dar dupa aceea ar aparea remuscarile .....desi nu sunt necesare ...cum am mai zis ..nu aveam de unde sa stiu k acel om va omora un copil ! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Sep 02, 2005 4:52 pm Post subject: |
|
|
parerea mea este in felul urmator: la urma urmei totzi mor , mai devreme sau mai tarziu , dak e sa salvez viatza ciuva as faceo ! _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |