View previous topic :: View next topic |
Eu |
as salva omul sa nu cada in prapastie |
|
73% |
[ 14 ] |
l-as lasa sa cada in prapastie |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
Author |
Message |
Woofy membru

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 2:07 pm Post subject: |
|
|
Daca as avea puteri supranaturale, sincer, l-as lasa sa cada.. de ce ? fiindca sunt sigur ca nu era singurul om care vroia sa se arunce in prapastie in acele clipe, iar eu nu ii pot salva pe toti! Si oricum, de ce m-as pune cu soarta ? Soarta decide totul, so... nu l-as salva, mi-as pastra puterile pentru scopuri care nu ar interveni in calea Vietii, si asa ar trai si acel copil. Sa va intreb acum: ar merita sa traiasca copilul care are o viata inainte, sau omul care si-a cam trait viata ? Cine are prioritate ? Eu zic ca copilul.. _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 2:30 pm Post subject: |
|
|
Quote: | fiindca sunt sigur ca nu era singurul om care vroia sa se arunce in prapastie in acele clipe |
yohoooooooou .......stai k omu nu vroia sa se arunce ....... !!! mai citeste odata ! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 9:31 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Sa va intreb acum: ar merita sa traiasca copilul care are o viata inainte, sau omul care si-a cam trait viata ? Cine are prioritate ? Eu zic ca copilul.. |
intrebare:care sunt diferentele intre oameni,in fata mortii?este un om mai meritoriu pt aceasta,decat altul?de ce copilul merita mai mult sa traiasca decat un matur?de ce ne-nascutii nu au dreptaul la viata,chiar daca ,biologic vbind,sunt tot fiinte umane(v pbema avorturilor)?
eu nush ce-as face in situatia asta...nu cred in destin,ci in atoatestiinta lui Dumnezeu...adik acest "destin"poate fi influentat de vointa omului...ca Dumnezeu poate sti dinainte ce se va intampla cu fiecare,e o alta problema...insa nu traseaza fiecaruia un drum de la care nu se poate abata..in cazul acesta,ar fi absurde toate cerintele de mantuire,daca a stabilit deja cine se mantuieste,si cine nu...nu?..
asa ca as salva omul in cauza..poate ca isi va schimba planurile,si va evita locul in care se gaseste copilul respectiv.. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 2:36 am Post subject: |
|
|
as salva omul...dar si nu l`as salva... dar am votat ca l`as salva nu mha intrebati dc nu l`asi salva...  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
Te intzeleg Ultra, si eu am raspuns la fel, in mare parte fiindca nu pot sta cu mainile in san atunci cand imi sta in putere sa ajut pe cineva. Nu as suporta sa ma chinuiasca gandul ca puteam sa-l salvez si n-am facut nimic. Bineantzeles, as incerca sa salvez si copilul chiar daca as sti ca e in zadar. Nu accept soarta ca element hotarator in viatza mea, eu cred ca suntem ceea ce facem, n-o sa ma vedetzi asteptand sa-mi pice para malaiatza in gura sau cine mai stie ce.
Si apoi....chestia cu ala e copil si trebuie sa-si traiasca viatza...ala si-a trait-o deja... Iti mai dau de gandit. Pentru un copil vor suferi parintzii si cei foarte apropiatzi, gandeste-te cati altzii vor suferi pierderea unui batran, catzi l-au cunoscut, catzi l-au iubit, pe catzi i-a ajutat.
Oricum, nu trebuie privita asa situatia, sa fii pus sa alegi intre doua vietzi nu-i a buna! Asta nu e o situatzie in care ar trebui sa fie pus un om! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Oct 03, 2005 6:22 pm Post subject: |
|
|
sigur ca as salva omul -chiar si din instinct, in momente limita nu ai timp de ratzionamente
iar dupa aceea as trai cu speranta ca voi fi la locul potrivit sa salvez si copilul |
|
Back to top |
|
 |
Princess membru

|
Posted: Tue Oct 04, 2005 7:01 pm Post subject: |
|
|
In orice caz il ajut.
M-ar fi mustrat constiinta daca nu as fi facut-o!
Accidentele de multe ori nu se pot evita,deci nu as regreta ca as salva viata acelui om... |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
L-as salva , indiferent de situatie .Asa sunt eu , mai milostiva . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
|