View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri May 20, 2005 9:12 am Post subject: |
|
|
Waaw!!! Mdea...se pare ca le stii pe toate .... Auzi cand ai avut timp sa invetzi atatea, nu cumva esti the highlander si ne aburesti pe noi cu de-astea . ian zi acum doua sute de ani pe vremea asta ce faceai?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri May 20, 2005 9:17 am Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Waaw!!! Mdea...se pare ca le stii pe toate .... Auzi cand ai avut timp sa invetzi atatea, nu cumva esti the highlander si ne aburesti pe noi cu de-astea . ian zi acum doua sute de ani pe vremea asta ce faceai?  | .
Acum 200 de ani zici ? Hmmm ! Cred ca ma bateam cu turcii prin Codrii Cosminului, dar nu mai sunt sigur !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 9:24 am Post subject: |
|
|
))))))))))))))), te intzeleg. La varsta asta e normal sa mai pierzi din memorie  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 9:42 am Post subject: |
|
|
Auzi mey Bogdan, se apropie marele eveniment (nunta mea), zicetzi ca ma onoratzi cu prezentza sau va datzi disparutzi? Vezi ca n-am uitat!?! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri May 20, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
Te onoram ! Numai spune-ne locul si data ! Aura e langa mine si da aprobativ din cap ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 9:49 am Post subject: |
|
|
)))))))
15. octombrie
Restaurantul Calipso (Agronomie)
Orele ...aproximativ 20.00
Auzi dar voi parca stateatzi prin Militari? Eu stau in Crangasi, poate va trimit cumva o invitatzie.
P.S. Bogdan, cartea aia....vezi, din cauza ta nu mai citesc eu , m-am pregatit psihic pentru Insula Comorilor si mintea mea nu vrea sa mai accepte altceva. Just Kidding! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri May 20, 2005 10:46 am Post subject: |
|
|
Si noi astia restul, ce facem?
Mdea mdea, eu inca nu am planuri de maritis dar de pe-acum vreau sa iti urez, si acum vine urarea, sai ai o viata faina! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri May 20, 2005 11:00 am Post subject: |
|
|
Mey Shew, si tu erai invitata in unul din posturi...ca acuma...nu pot sa invit chiar pe toata lumea, dar pe voi , astia cu care ma conversez zilnic va invit...Tu n-ai dat nici un raspuns atunci si am crezut ca nu te intereseaza dar daca te-ai razgandit...bineantzeles ca esti invitata. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri May 20, 2005 1:44 pm Post subject: |
|
|
Numai ca eu stau la vreo 500 km departare mey Anes Cred ca o sa ma multumesc cu poze si tu te vei multumi cu gandurile faine pe care o sa ti le urez.
Nu stiu daca a avut vreun sens, dar acum ma grabesc sa pap si eu ceva  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri May 20, 2005 6:59 pm Post subject: |
|
|
Aneisse felicitarile sunt in ordine intzeleg.
Sa avetzi casa de piatra (nu de lemn ) Bineintzeles doresc shi eu sa vad poze  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon May 23, 2005 8:45 am Post subject: |
|
|
Mercic Tuffy, daca vii in tzara prin octombrie...esti si tu invitata  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Mon May 23, 2005 7:48 pm Post subject: |
|
|
As vrea eu Cred ca poate pe atunci sa ma cheme la interviu. Nu e nimic poate o sa ne intalnim can o sa ajung shi eu pe acasa Multzumesc pentu invitatzie.
Nu am mai fost la o nunta de anul trecut shi a fost o nunta chinezeasca. La o nunta romaneasca nici nu imi aduc aminte, cred ca ultima a fost la matusha mea prin vreo '91-'92. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue May 31, 2005 12:12 am Post subject: |
|
|
Monica,
Cu prima ocazie cand vei mai recurge la private in genul celui de astazi, cu prima ocazie cand vei mai posta cea mai mica gluma proasta la adresa moderarii , rolului si scopului unui moderator, cu prima ocazie cand nu voi mai inghiti glumele tale acide si cu iz ironic ,.... vei fi suspendata o luna fara a mai primi avertisment!
Te rog , ... evita si nu ignora acest avertisment! |
|
Back to top |
|
 |
|