View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 2:26 pm Post subject: |
|
|
Nu is suparata mey, dar vad ca preocuparea principala de azi e politica iar eu...stitzi cat de tare ma pricep....adik zero barat.
Am intrat shi eu pe link-ul ala despre Proiectul National Conservator ca sa vad ce minunatie mai e shi asta shi...ma rog...nika, iar cu celalalt ochi trimit cv-uri pe bestjobs (nu pt mine)...asa ca....de aia nu-s activa. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 2:44 pm Post subject: |
|
|
Pai poti sa ne provoci si tu cu un subiect ca doar n-oi lasa numai barbatii sa se forumeasca ! Tocmai tu care ai sustinut stacheta feminina sus ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 2:46 pm Post subject: |
|
|
La unele subiecte ar trebui mai bine sa tac...(las ca vezi tuce-am postat) _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 2:47 pm Post subject: |
|
|
Auzi, tu si cu ank lucrati pe acelasi calculator ? Ca atunci cand intra una pe forum, iese cealalta  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 4:52 pm Post subject: |
|
|
Aoleu Bogdaneee! Te facushi gold member maaah? Sa traitzi sefu' shi...sa ne traiesti! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 4:54 pm Post subject: |
|
|
Pai daca am fost activ pe forum ! Hai ca nu mai ai mult nici tu !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 5:06 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Aoleu Bogdaneee! Te facushi gold member maaah? Sa traitzi sefu' shi...sa ne traiesti! |
Aneisse, de cand folosesti tu perfectul simplu ?  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 08, 2004 5:11 pm Post subject: |
|
|
Eh, Mizzah, nu vezi ca sunt ca un papagal de-ala care reproduce tot ce aude, stai sa ma auzi dupa o saptamana la Moldova ca.....zici ca sunt mama lor!
P.S. Nu vb. asa decat cu voi aici, shi nu, nu sunt olteanca shi nici moldo...is de la capitala...da-i mai frumos sa vorbesc asa.... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:46 am Post subject: |
|
|
am citit poeziile tale Aneisse, inca de cand le-a postat Mihai pe site.
mi-au placut, ai talent, ti-am mai spus.
indeosebi Amintiri si Suflet. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:07 pm Post subject: |
|
|
Pei ce mey Anca, pe astea doua, ultimele de la "Ai talent?", le-ai citit? Nu cred ca le-a pus shi pe astea....mai stii, ma duc sa vad dar nu cred ca a avut timp _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:12 pm Post subject: |
|
|
suflet si scrisoare pentru inima mea.
le-am citit _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:16 pm Post subject: |
|
|
Astept criticile mai mult decat laudele...dar....nu ma critica nimeni....cum naiba sa ma perfectionez daca nu ma ajutati?!?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 5:00 pm Post subject: |
|
|
"Paradigma promovata de aceasta tanara speranta a poeziei romanesti, Anaisse, cu nume de zeita barbara cu miros de ambra si glas de turture lovit de o aripa de lebada, ne introduce in atmosfera metempsihotica a trairilor interioare ale subconstientului fantasmagoric si obscur".
How's that for "critica de arta" ?
Lasand gluma la o parte, imi plac poeziile tale dar, asa cum spuneam, au tenta melancolica (imi aduc aminte de Bacovia). Stiu ca nu ai fi prima autoare care foloseste motivul elegiac al efemerului vietii traite pe Pamant dar nu crezi ca te-ar prinde mai bine versul suav al lui Veronica Micle decat atmosfera apasatoare bacoviana ? Just a thought ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 10:02 pm Post subject: |
|
|
sunt de acord cu bogdan in ceea ce priveste "tendinta" bacoviana.
dar nu cred ca veronica micle ar fi solutia.
Aneisse, poezia ta trebuie sa ma faca sa ma gandesc la tine, nu la diverse influente.
cred in tine si in talentul tau. trebuie doar sa fii tu, iar stilul tau sa fie inconfundabil _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 7:55 am Post subject: |
|
|
De acord cu tine, Anca, fiecare are stilul personal dar toti suntem supusi influentelor. Personal, sunt mai de moda veche, prefer suavitatea femeii (whatever ! ) in locul feminismului agresiv. Mi s-a parut mai potrivita, pentru Anaisse, Veronica Micle decat Georges Sand (Aurore Dupin pentru maniacii preciziei !). Poti fii o femeie de succes si fara sa fii agresiva ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |