View previous topic :: View next topic |
Vei Vota? |
Da |
|
76% |
[ 10 ] |
Nu |
|
23% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
Author |
Message |
anca gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:34 pm Post subject: |
|
|
dar nici pe nastase
ma mai gandesc
poate pun stampila pe popa ala care vrea si el sa ajunga presedinte
kidding _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:36 pm Post subject: |
|
|
Vrei sa-l scoti din sarite pe Marius ? Chestia cu popa !
Am o propunere: pui pe buletinul de vot doua hartiutze pe numele lui Nastase si pe cel al lui Basescu si apoi incepi :"Din Oceanul Pacific/A iesit un peste mic..." Cine stie, poate il votezi pe Vadim ? Sau pe Marko Bella ? Nu de alta dar seamana intre ei ca mentalitati ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:41 pm Post subject: |
|
|
lol anca
Popa ala care spunea si mai mult [promitea ca "eu daca voi castiga , voi da salariul meu de presedinte la saraci!???
icsaaaaaaa
Deja sarmanul popa facu cateva greseli neobservabile...
Una ca promitea, a doua ca "participa la un castig" si a treia ca a inlocuit enoriasul cu saracul!
Nastase... are destule sanse...dar tot Basescu ramane cap de coloana!
Sper ca numirea lui Basescu in functie sa determine UE sa borasca de ciuda!  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:41 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Vrei sa-l scoti din sarite pe Marius ? Chestia cu popa !
Am o propunere: pui pe buletinul de vot doua hartiutze pe numele lui Nastase si pe cel al lui Basescu si apoi incepi :"Din Oceanul Pacific/A iesit un peste mic..." Cine stie, poate il votezi pe Vadim ? Sau pe Marko Bella ? Nu de alta dar seamana intre ei ca mentalitati ! |
nu o sa aleg la intamplare.oricum nu pot sa-i suport nici pe unul nici pe altul.
cat despre vadim, ar fi o varianta.
e cam sarit, dar mi se pare un tip corect si este foarte citit.
dar nu are echipa, nu are nimic.
cred ca daca ar mai lucra putin la imaginea lui ar avea mai mult de castigat.
ar fi o idee sa-l votez pe dl WC Tudor(te plagiez) pt ca asa as scapa de grija aderarii la UE  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:45 pm Post subject: |
|
|
Si, ma rog, cand a fost corect ? Cand a tunat si a fulgerat impotriva evreilor sau cand s-a pupat cu ei ! Alt fariseu ! Citit, poate, cult, in nici un caz ! Sau te referi la faptul ca e citit de altii ?  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:47 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Pana acum a castigat Bogdan |
Ce faci mey....te-ai induiosat sau ne pui la intrecere?
A castigat in fata cui?  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:48 pm Post subject: |
|
|
Sarcastic, asa cum ii sta bine unui "carcotas", Marius ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:51 pm Post subject: re |
|
|
Cu cine votez....votez cu Ovidiu Tudorici. E cvasinecunoscut dar reprezinta partidul in a carui mod de abordare ma regasesc.
Tu votezi cu Basescu? Raspuns final?  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:53 pm Post subject: |
|
|
este citit, trebuie s ao recunosti chiar daca nu iti place, si intr-o confruntare directa cu ceilalti candidati , stiu ca ar castiga detasat ,oricare ar fi tema discutiei.
ai dreptate insa in problema evreilor. m-a surprins schimbarea lui de atitudine, mai ales ca intr-o vreme (nu stiu daca acum mai e cazul) consilierul lui de imagine era un evreu.(care intre noi fie vorba i-a facut mai mult rau decat bine).
nu m-a interesat problema in mod direct, nu te gandi ca sunt vreun sustinator frenetic al lui, dar l-am urmarit in cateva talk-show-uri televizate si sunt momente cand imi place. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:55 pm Post subject: |
|
|
In mod normal nu votez deloc...dar daca se va intampla ceva neprevazut shi va fi nevoie de votul meu (sa nu iasa vreun VT de-asta), voi vota...cu Basescu....pana acum , fiindca Bogdan m-a convins  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:56 pm Post subject: |
|
|
Sarcastic bogdane?
nu mey, deloc!
Dar imi facu impresia ca nu stie si care e legatura si mostenirea politica a PNL, PNL-PD, Basescu si Stolojan!
Iar mai in urma cu cateva postari, acolo unde eu criticam cu vehementa pozitia unora in fata soartei natiunii, si unde ea se simti jignita de "domnia mea", adica acolo unde ea evita sa spuna ca v-a merge la vot sau nu, ma facu sa ii spun si urmatoarele :
Aneisse,
In ultimii 15 ani, eu pe bune ca am participat la votare doar o singura data!
O singura data am votat!
Iar ceea ce facui mai pe la inceputul mesajului, fu propaganda electorala, propaganda de care multi nu prea isi dadu seama!
Multamiti? 
Last edited by marius on Wed Nov 17, 2004 1:57 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:57 pm Post subject: |
|
|
Ar castiga pentru ca ar fi mitocan si ar trece la insulte ! Aici ai dreptate, Nastase e mai civilizat. Singurul Basescu ce i-ar tine piept ! Ca si el are un vocabular .... De petrolist !
Da, Ovidiu, raspuns final ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:00 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Singurul Basescu ce i-ar tine piept ! Ca si el are un vocabular .... De petrolist !
|
Si sarmanul Cozma avea acelasi vocabular! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:03 pm Post subject: |
|
|
Pai nu degeaba e membru PRM ! Saracul ? OK, opinia ta, dar mie numai sarac nu mi se pare ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:07 pm Post subject: |
|
|
Nu stiu ce se ascunde defapt in spatele acelor gratii...dar stiu ca Iliescu chiar a tinut sa precizeze ca problema Cozma mai poate astepta!
Se pare ca .... ar avea asta ceva de spus!  |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|