View previous topic :: View next topic |
Vei Vota? |
Da |
|
76% |
[ 10 ] |
Nu |
|
23% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 13 |
|
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:20 am Post subject: |
|
|
Tu il mai urmaresti?
 |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
ovidiu34 membru

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:22 am Post subject: re |
|
|
In ceea ce priveste trecutul demnitarilor e altceva! Ei sunt si se pare ca vor fi, din pacate, realesi. Realesi pentru a conduce Romania. Nu stiu cui convine ca o lepra pcr-ista sa se tolaneasca intr-un fotoliu de senator, deputat, ministru, etc si sa ridice mana pentru voturi, sa dea ordine si asa mai departe.
Referitor la lichele comuniste cel mai bine sunt prezentate in cartea lui Liiceanu 'Apel catre lichele'.
In ceea ce priveste un trecut post-decembrist in care demnitarii si-au insusit averi fabuloase pe cai mai putin legale consider ca trebuie stiut. Doar nu o sa lasam pe oricine sa ocupe functii in primele puteri din stat. Pe voi nu va revolta sictirul unui Trita Fantia, Culita Tarata Predescu, etc. in fata camereleor de filmat? Doar ei stiu ca li se adreseaza alegatorilor!
Ar fi o atitudine de completa maturitate a societatii civile din Romania sa ia atitudine in privinta trecutului celor ce vor sa candideze.
La urma urmei, toate smenurile se fac pe banii nostri. Ai celor ramasi in tara si pe banii din banci ai celor plecati in strainatate.
Trecutul nostru, al electoratului(sau al 'p**a' dupa cum ne vad fostii tovarasi care inca mai trag cu dintii de o functie), chiar daca nu e chiar roz, conteaza mai putin. Noi nu candidam pentru functii inalte. Cand o sa vrem a face asta o sa conteze.
"Cu voia dumneavostra, ultimul pe lista...."  |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:23 am Post subject: |
|
|
Cu constiinciozitate ! Stii cum este: know your enemy ! Cum vrei sa-l combati daca nu-l cunosti ? Si vulpea asta comunista e capabila de surprize ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:28 am Post subject: |
|
|
Mai Ovidiu
D`a tu cu cine votezi?  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:51 am Post subject: |
|
|
Scuze Marius, nu te ignor dar nush care era intrebarea aia, mai zi o data ce voiai sa stii de la mine.
Cat despre Basescu si Nastase n-am zis ca vreau sa-i votez ...Dar daca mi se pune pata , yo cu cine votez?Asa... ca sa fiu pregatita , ziceti mey!
Bogdane tu de ce votezi cu Basescu? Mey da in 2,3 propozitii ca stii ca politica pe mine ma plictiseste si dau pagina fara sa citesc(ma uit decat la poze) ...Doar esentialul... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 11:55 am Post subject: |
|
|
1) se potriveste cel mai bine, dintre candidatii la presedintie, cu doctrina mea (si el e un redneck cand e p..d off ! );
2) e printre putinii primari care a facut ceva in Bucuresti, deci si-a dovedit bunele intentii;
3) daca fac abstractie de lucrurile de mai sus, n-am alta alternativa viabila !
In aceasta ordine ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:40 pm Post subject: |
|
|
De mai bine de 6-7 ani, am avut tendinta spre PNL-isti
Ceea ce mi-a atras atentia in ultimii 3 ani, a fost initiativa Aripei tinere, care sub indrumarea intereselor locale, au inceput o adevarata racolare de sponsori cu putere si statut, sponsori din a caror sume alocate sprijinirii ideologiei acestora , au reusit sa infrumuseteze cateva parculete pt copii, tineri si batrani. Cu toate ca nu au omis sa isi lase si amprenta in tot ceea ce au investit (sigle si panouri PNL-iste), am apreciat gestul acestor tineri!
Guvernul nu a reusit sa faca acest lucru, cu toate ca bugetul se afla in sarcina lor, si scopurile erau aceleasi!
Intr-un cuvant, au luat de la cei bogati pt a chiora pe cei umili cu duhul, dar ... avand in vedere ca a fi corect si cinstit e un stadiu greu de atins si indiscifrabil romanului, am apreciat scopul ce scuza mijloacele, si astazi,.. atat copii cat si tinerii se bucura de o banca in plus, un cos de volei, sau o bucatica de iarba verde!
Nu prea am pe cine alege din toate partidele, asa ca deocamdata sprijin liberalii, ceea ce se poate observa si in posturile mai vechi din Arhiva Forumului! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:51 pm Post subject: |
|
|
Aaaa
si sa nu uit!
Urasc si chiar.... urasc pe acei care cu cuviinta amesteca puterea spirituala a lui D-zeu sau acelui de SUS cu .... politica!
Sau pe acei care se folosesc de numele Lor pt a influenta masele! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:16 pm Post subject: |
|
|
eu de orientare sunt de stanga. sunt de stanga pentru ca provin dintr-un mediu in care nu puteam sa fac nimic "prin mine insumi", daca nu as fi fost ajutata putin sa studiez. in sensul ca studiile au fost gratuite, insa ma gandesc deja sa pun bani deoparte pt studiile lui sebi, fiindca vremurile se schimba si nu cred ca e corect ca cineva sa fie oprit de la a invata cat de mult vrea doar pentru ca provine dintr-un mediu modest si nu are bani de taxe.
ma ingrozeste situatia scolilor de la sate si a bietilor copii.nu zic ca toti, dar unii sunt convinsa ca ar fi elevi buni daca am trai intr-o lume dreapta.
totusi daca ma gandesc bine parintii mei au muncit foarte mult si au facut totul prin ei insisi, ca si mine de altfel.pe vremurile cand tot omul avea program delucru 8 ore ei munceau cate 12-14.
adevarul e ca au si realizat cate ceva.
dar iese din discutie PSD-ul care ma dezgusta teribil.
insa nici Basescu si alianta lor nu-mi place.
voi merge sigur la vot, dar cu inima stransa fiindca simt ca nu am cu cine vota. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:21 pm Post subject: |
|
|
"Prin noi insine !" este deviza liberalilor, partid de dreapta ! . Eu sunt convins ca, daca am avea o dreapta constienta, am duce-o mai bine. Ideea este ca nu vreau sa negam dreptul copiilor saraci la studii superioare dar vreau ca bursele lor sa nu fie acordate de stat (deci pe criterii mai mult sau mai putin politice) ci fie de firme private (in schimbul unui contract pe tz ani intre bursier si firma) sau de persoane private (cazul meu !). Evident, deductibile din impozitul pe venitul global ! Asa ca tot de dreapta raman ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:24 pm Post subject: |
|
|
stiu ca prin noi insine e doctrina liberala, stiu ca tu esti liberal, de asta am pus ghilimelele in fraza mea si de asta sunt de stanga pt ca nu as fi putut face atat de multe prin mine insumi.
sper ca ai inteles nuanta _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:25 pm Post subject: |
|
|
Pana acum a castigat Bogdan...a fost scurt si la obiect....shi sunt de acord cu ce a spus....daca o sa fie nevoie...o sa votez cu Basescu nah! Numa sa gaseasca alta solutie pt cainii comunitari ca altfel ma omoara cu zile ! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:32 pm Post subject: |
|
|
OK, Anca, am inteles ! _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:32 pm Post subject: |
|
|
offtopic
Aneisse, nu era nevoie sa ne mai spui cu cine votezi...sau cat de usor te-a convins bogdan
adevarul e ca stie sa convinga
dar eu tot nu-l votez pe basescu. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |