| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Rose Marie Blue Tenderness

Joined: 17 Jun 2007 Posts: 1273 Location: In the garden of roses
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:00 am Post subject: |
|
|
a ce miros?paote nu-i suficienr pt........dar incearca _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:00 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: | | ValiSS wrote: | Salutare. N-a vazut nici o femeie sa sape santuri pe drumul spre atelier. Barbati am vazut. Le protejam, si totusi suntem porci misogini.
Traiasca miscarea de emancipare reala a femeii. Egalitate in toate. Va sustin. Vrem vidanjoare, salahoare si tot restul. La Rebu, la Urban, pe masini, la tomberon  |
  |
Atat?  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:01 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | | jolie_jojo wrote: | | ValiSS wrote: | Salutare. N-a vazut nici o femeie sa sape santuri pe drumul spre atelier. Barbati am vazut. Le protejam, si totusi suntem porci misogini.
Traiasca miscarea de emancipare reala a femeii. Egalitate in toate. Va sustin. Vrem vidanjoare, salahoare si tot restul. La Rebu, la Urban, pe masini, la tomberon  |
  |
Atat?  |
Ce vina am io ca te-ai trezit cu fata la cearceaf? implicit cu pardonul in sus...evident...gaurit???  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:03 am Post subject: |
|
|
Chiar foarte bine dispus. Pana mi-am amintit ca-s un porc misogin. Pentru 2 secunde am zambit si am spus. Chiar a chef de dans acuma. Ia zi, te invartescv nitel?  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:06 am Post subject: |
|
|
V aliSS,unde-i padurea? _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:06 am Post subject: |
|
|
Ok baga baga.... Sa vaz cate parale faci!!!
App Intrebare...de ce barbatii sunt imuni la boala vacii nebune??
Raspuns : Pt ca sunt niste porci!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:12 am Post subject: |
|
|
Barbatii sunt destul de curajosi sa mearga la razboi, dar nu atat de curajosi incat sa accepte sa faca o injectie.
Cand se uita le meciuri, barbatii isi inchipuie ca, daca se concentreaza, isi ajuta echipa favorita.
Barbatilor le plac telefoanele cu multe butoane. Acest tip de telefon ii face sa se simta importanti.
Toti barbatii arata caraghiosi in sandale, cu sosete negre.
Barbatii cred ca au puterea, femeile stiu ca o au.
Cand un barbat este prea gelos inseamna ca se iubeste prea mult pe sine. _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:18 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: | Ok baga baga.... Sa vaz cate parale faci!!!
App Intrebare...de ce barbatii sunt imuni la boala vacii nebune??
Raspuns : Pt ca sunt niste porci!  |
Pentru ca divorteaza la timp.
Nu stiu, Nemo. O fi profitat vreo femeie si-a vandut-o lui Kerestoi Atilla.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:21 am Post subject: |
|
|
Stai asa ca mai am .... vals a??? Buuuun!!!
Cum se numeste un barbat aratos, inteligent, atent si sensibil?
Basm...
De ce exista barbati?
Pentru ca vibratoarele nu aduc bani in casa...
Care este asemanarea dintre un barbat si o telecomanda?
Ambii sunt simpli, usor de folosit si de obicei ii gasesti pe langa televizor.
C e i se intampla unui barbat daca i se taie cocoshelul? Automat capul preia comanda... _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:23 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: |
...
De ce exista barbati?
Pentru ca vibratoarele nu aduc bani in casa... |
Stremeleag si bani. Visul femeilor.
La munca, nu la-ntins .... mana. Pe de-astea, ciuciu respect. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:23 am Post subject: |
|
|
P.S. Vals sa fie. Dar azi te rog sa nu ma calci.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:25 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: | Stai asa ca mai am .... vals a??? Buuuun!!!
Basm...
De ce exista barbati?
C e i se intampla unui barbat daca i se taie cocoshelul? Automat capul preia comanda... |
I le-am transmis la Spaima prin telefon.Zice ca te iubeste din ce in ce mai mult.  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:26 am Post subject: |
|
|
Sincer...pur sexual vorbind...eu mereu am spus ca barbatul este prelungirea inutila a .... intelegi ?
App...
Ce spuneti de asta???
| Quote: | Nenorocire lumii, când femeia va începe să se fardeze şi să-şi pună bijuterii numai ca să se aşeze pe tron şi să stăpânească ea în locul bărbatului; atunci pământul va fi trecut prin foc şi sânge.
Vegheaţi la buna educaţie a femeilor şi învăţaţi-le ce este umilinţa; ele trebuie să fie cât mai decente, dar fără să devină mândre şi vanitoase din acest motiv. Căci mândria şi vanitatea femeii reprezintă pierderea bărbatului şi ruina familiei.
Pe de altă parte, o femeie cinstită, bună umilă, frumoasă şi pură este o binecuvântare într-un cămin, în timp ce o femeie mândră de farmecele ei – amplificate de farduri şi bijuterii – este o nenorocire pentru întregul pământ, un fel de entitate satanică cu formă umană. |
Text extras de aici:
http://www.j-lorber.com/Romania/J_Lorber/M_Eva_vol1/Despre_barbat__femeie_oi_decad/despre_barbat__femeie_oi_decad.html _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:27 am Post subject: |
|
|
| Nemo wrote: | | jolie_jojo wrote: | Stai asa ca mai am .... vals a??? Buuuun!!!
Basm...
De ce exista barbati?
C e i se intampla unui barbat daca i se taie cocoshelul? Automat capul preia comanda... |
I le-am transmis la Spaima prin telefon.Zice ca te iubeste din ce in ce mai mult.  |
Pooopa si din partea mea!!
Hai rapid cat nu e Sweety pe aici!!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:34 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: | Sincer...pur sexual vorbind...eu mereu am spus ca barbatul este prelungirea inutila a .... intelegi ?
App...
Ce spuneti de asta???
| Quote: | Nenorocire lumii, când femeia va începe să se fardeze şi să-şi pună bijuterii numai ca să se aşeze pe tron şi să stăpânească ea în locul bărbatului; atunci pământul va fi trecut prin foc şi sânge.
Vegheaţi la buna educaţie a femeilor şi învăţaţi-le ce este umilinţa; ele trebuie să fie cât mai decente, dar fără să devină mândre şi vanitoase din acest motiv. Căci mândria şi vanitatea femeii reprezintă pierderea bărbatului şi ruina familiei.
Pe de altă parte, o femeie cinstită, bună umilă, frumoasă şi pură este o binecuvântare într-un cămin, în timp ce o femeie mândră de farmecele ei – amplificate de farduri şi bijuterii – este o nenorocire pentru întregul pământ, un fel de entitate satanică cu formă umană. |
Text extras de aici:
http://www.j-lorber.com/Romania/J_Lorber/M_Eva_vol1/Despre_barbat__femeie_oi_decad/despre_barbat__femeie_oi_decad.html |
Alt dobitoc cu sindrom LCP...  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|