| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:35 am Post subject: |
|
|
| jolie_jojo wrote: |
App...
Ce spuneti de asta???
| Quote: | Nenorocire lumii, când femeia va începe să se fardeze şi să-şi pună bijuterii numai ca să se aşeze pe tron şi să stăpânească ea în locul bărbatului; atunci pământul va fi trecut prin foc şi sânge.
Vegheaţi la buna educaţie a femeilor şi învăţaţi-le ce este umilinţa; ele trebuie să fie cât mai decente, dar fără să devină mândre şi vanitoase din acest motiv. Căci mândria şi vanitatea femeii reprezintă pierderea bărbatului şi ruina familiei.
Pe de altă parte, o femeie cinstită, bună umilă, frumoasă şi pură este o binecuvântare într-un cămin, în timp ce o femeie mândră de farmecele ei – amplificate de farduri şi bijuterii – este o nenorocire pentru întregul pământ, un fel de entitate satanică cu formă umană. |
|
Perfect adevarat. Nici eu, in nemarginita-mi intelepciune, n-as fi spus asa frumos fara sa ma gandesc macar 2 secunde. Bravo, JJ, te apropii de adevar.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:40 am Post subject: |
|
|
Mdea...pe un forum religios...Mdea!!
Si totusi.... un fel de entitate satanică cu formă umană.
Numai pt ca ma fardez???
What ever.... De parca voua nu va plac femeile care se ingrijesc!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:42 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | | jolie_jojo wrote: |
App...
Ce spuneti de asta???
| Quote: | Nenorocire lumii, când femeia va începe să se fardeze şi să-şi pună bijuterii numai ca să se aşeze pe tron şi să stăpânească ea în locul bărbatului; atunci pământul va fi trecut prin foc şi sânge.
Vegheaţi la buna educaţie a femeilor şi învăţaţi-le ce este umilinţa; ele trebuie să fie cât mai decente, dar fără să devină mândre şi vanitoase din acest motiv. Căci mândria şi vanitatea femeii reprezintă pierderea bărbatului şi ruina familiei.
Pe de altă parte, o femeie cinstită, bună umilă, frumoasă şi pură este o binecuvântare într-un cămin, în timp ce o femeie mândră de farmecele ei – amplificate de farduri şi bijuterii – este o nenorocire pentru întregul pământ, un fel de entitate satanică cu formă umană. |
|
Perfect adevarat. Nici eu, in nemarginita-mi intelepciune, n-as fi spus asa frumos fara sa ma gandesc macar 2 secunde. Bravo, JJ, te apropii de adevar.  |
Facand abstractie de faptul ca individul e un dobitoc,lucru care l-am mai mentionat,dureros e ca sufera si de sindrom mesianic (Scribul lui Dumnezeu!!),si prin asta influenteaza si pe altii.
Eu raman la Konrad Lorenz:"Poate nu va vine sa credeti,dar exista pe lumea asta si societati perfecte unde cei mai buni conduc.Din pacate asta se intilneste doar la babuini." _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:47 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | | jolie_jojo wrote: |
App...
Ce spuneti de asta???
|
Perfect adevarat. Nici eu, in nemarginita-mi intelepciune, n-as fi spus asa frumos fara sa ma gandesc macar 2 secunde. Bravo, JJ, te apropii de adevar.  |
Sper ca erai ironic! mi-e greu sa cred ca tipul se referea numai la parasutele de pe centura(cu toate ca nici pe alea nu le-as incadra aici)! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:48 am Post subject: |
|
|
Gandeste-te ce ar fi scos ValiSS din el daca NU s-ar fi gandit doua secunde!  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:50 am Post subject: |
|
|
| Nemo wrote: | Gandeste-te ce ar fi scos ValiSS din el daca NU s-ar fi gandit doua secunde!  |
Nici nu vreau sa stiu!
dar pot aduce cateva exemple vis a vis de ce va place voua la o gagica...punand numai pozele postate acum cateva zile tot aci pe Chat  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:52 am Post subject: |
|
|
Ce vrei sa spui,ca alea nu erau niste fiinte pure,umile si cinstite?
Ptiu,drace,inseamna ca am pacatuit cu gandul...  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:53 am Post subject: |
|
|
| Nemo wrote: | Ce vrei sa spui,ca alea nu erau niste fiinte pure,umile si cinstite?
Ptiu,drace,inseamna ca am pacatuit cu gandul...  |
Nope alea erau niste entitati satanice cu FORME(ce forme) umane!!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:53 am Post subject: |
|
|
Ho, bre, prea luarati in serios chestiunea. Nu mai poa' omu' sa glumeasca daca are ceva atarnator prin izmene! Plus ca alea erau maicute in devenire. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:54 am Post subject: |
|
|
N-am edit. ASa ca post nou.
Gagicile alea au spus de prea multe ori: Oh,da, Doamne. Asa ca sigur sunt pure si credincioase. _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:54 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | | Ho, bre, prea luarati in serios chestiunea. Nu mai poa' omu' sa glumeasca daca are ceva atarnator prin izmene! Plus ca alea erau maicute in devenire. |
Huooo cine pune botu' acum
daca dadeam cu parul ai fi simtit!!  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:55 am Post subject: |
|
|
Huuuuo, la oase, la Chitila.  _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:55 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: | Huuuuo, la oase, la Chitila.  |
prin Chitila trec zilnic...ai ceva de spus mai mult??  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
ValiSS Nenea` Rau

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 9:59 am Post subject: |
|
|
 _________________ Dragostea de tara naste prosti! |
|
| Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

|
Posted: Tue Oct 09, 2007 10:05 am Post subject: |
|
|
| ValiSS wrote: |  |
  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|