| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 6:37 pm Post subject: |
|
|
eu as da cu masina peste aia ... nu o suport .. o taranca de a dat peste un bou cu bani .... vorba aia .. Romanie F@#$i prosti in gura ... _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
alexutzica La Usa Cortului
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 8:27 pm Post subject: |
|
|
| sincera sa fiu nu am auzit pe cineva sa zica ca ii place de donsoara Gabor..poate unor barbati le place corpul ei ca in cap nu a demonstrat ca are ceva. in emisiunea de la b1 tv numai inteligenta nu a aratat; si-a aratat picioarele, ,,respectul'' si ,,dragostea'' pentru iri... |
|
| Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 9:41 am Post subject: |
|
|
| se pricepe la oral in orice zi...serios vorbind nu cred ca stie franceza de 10 asa cum multi din cei care obtin 10 la oral habar nu au...am un prieten care a dat tot la franceza si nici macar nu stie anotimpurile dar a obtinut tot 10.... |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 9:50 am Post subject: |
|
|
sa-mi trag palme
Lichele de profesori corupti
O fi luat oralul mey,..ca fara oral nu ar fi rezistat langa alocatia lui ala....
O fi stiind si vreun oral in franceza..... posibil  |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 12:21 pm Post subject: |
|
|
| probele orale raman un mister pentru mine...iau prea multi 10 si diferentele intre nota de la oral si cea de la scris sunt uneori mult prea mari.... |
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 4:19 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | probele orale raman un mister pentru mine...iau prea multi 10 si diferentele intre nota de la oral si cea de la scris sunt uneori mult prea mari.... | Dar tu ce clasa esti Alexa? Ma mira faptul ca nu stii mersul  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 4:58 pm Post subject: |
|
|
| mai am 2 ani pana la bac....am parut mai mare??? |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 5:38 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | mai am 2 ani pana la bac....am parut mai mare??? | Mai ai ceva Multa bafta atunci. Da, cu mult mai mare  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 5:47 pm Post subject: |
|
|
sa nu-mi zici ca ai crezut ca am 20 de ani sau chiar mai mult....  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 5:48 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | sa nu-mi zici ca ai crezut ca am 20 de ani sau chiar mai mult....  | Am crezut ca ai 20 ani, cam asa ceva. Imi place cum gandesti, esti foarte matura in gandire  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 5:56 pm Post subject: |
|
|
| toti imi zic asa si incepe sa ma calce pe nervi....ca o consecinta nu prea am prieteni de varsta mea si lucrul asta ma intristeaza mult... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:03 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | toti imi zic asa si incepe sa ma calce pe nervi....ca o consecinta nu prea am prieteni de varsta mea si lucrul asta ma intristeaza mult... | E mai bine sa ai prieteni mai mari, pentru ca uite ai o gandire buna pentru varsta ta  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:07 pm Post subject: |
|
|
| problema este ca nu am prieteni deloc...sunt un pic mai diferita decat altii, mult prea serioasa... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:08 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | problema este ca nu am prieteni deloc...sunt un pic mai diferita decat altii, mult prea serioasa... | Si tu te vaiti de chestia asta? Nu stiu cat de bine ai inteles din posturile mele, dar si eu m-am infruntat cu o situatie asemanatoare, si iata ca am gasit aici o adevarata familie
Scuze moderantorilor pentru offtopicurile mele!
gata hai sa fim on-topic, discutam pe chatul Offtopic despre toate astea  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|