| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
alexutzica La Usa Cortului
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:11 pm Post subject: |
|
|
| imi asum eu vina...scuze dragi moderatori...sa revenim la Monica....iti place ceva la fata aia?? |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 6:15 pm Post subject: |
|
|
Scuze, dar imi plac femeile destepte  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:26 pm Post subject: |
|
|
| asta mi-am dat seama si din alte mesaje postate de tine....dar iti place cum arata??? |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:31 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | asta mi-am dat seama si din alte mesaje postate de tine....dar iti place cum arata??? | Daca te referi la fizic, atunci ti-as spune ca imi place parul si ochii ei. Just it. Tie it place ceva la IRI ? _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:37 pm Post subject: |
|
|
tot.....are sex appeal....care i-a vazut la B1 tv de dupa amiaza?? sa comentam si noi oleaca.. cica pe 22 iulie e nunta dar nu au nasi...va dati seama ce tragedie????  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:41 pm Post subject: |
|
|
Nu vorbesti serios cand spui ca iti place totul la el? uhhhhh _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:48 pm Post subject: |
|
|
| vai dar ce trebuie sa fac sa te conving ca sunt topita dupa el?? cu ochii aposi si cu obrazul scofalcit este cel mai dorit barbat din Romania.... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Jun 29, 2006 8:50 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | | vai dar ce trebuie sa fac sa te conving ca sunt topita dupa el?? cu ochii aposi si cu obrazul scofalcit este cel mai dorit barbat din Romania.... | Poate doar pentru bani as spune eu... Eu unul, sincer chiar nu vad nimic la el, e simpaticutz, dar prea plictisitor. Oricum iti respect parerea. _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sat Jul 01, 2006 6:05 am Post subject: |
|
|
mie nu-mi place mirinel ala si nici stupida aia de monica
cat despre bac-ul ei...ma asteptam la notele astea...  _________________ kiss ya' |
|
| Back to top |
|
 |
|