| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:15 am Post subject: Barfa cea de toate zilele - irinel reloaded :) |
|
|
Logodnica omului de afaceri Irinel Columbeanu, Monica Gabor, a sustinut, ieri, primul examen la bacalaureat: Limba si literatura romana, proba orala.
Cu toate ca a fost ocupata pana peste cap cu prezentari de moda, shopping in stainatate si a fost prezenta la toate evenimentele mondene, Monica lui ?Urinel? a stralucit si la Bac.
Eleva a obtinut la primul examen nota 10 cu felicitari din partea examinatorilor. S-au vazut inca o data multiplele aptitudini ale lui ?Urinel?, acest neintrecut slefuitor de tinere talente, care de aproape un an se ocupa exclusiv de educatia Monicai.
http://stiri.itbox.ro/stiri-citeste/Showbiz-si-Fun/stiri-bravo-irinel-monica-a-luat-nota-10-la-romana-oral.html _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 7:31 am Post subject: |
|
|
Felicitari !
Mi-a placut faza cu "slefuitorul de tinere talente"  |
|
| Back to top |
|
 |
alexutzica La Usa Cortului
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 8:06 am Post subject: |
|
|
parca vad ca o sa aiba media generala 10..doar biata fata a luat si coronitza...  |
|
| Back to top |
|
 |
bursucelul_iubitor gold member

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:26 am Post subject: |
|
|
Foarte talentata pustoaica asta  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:30 am Post subject: |
|
|
si foarte generos inventatorul asta de talente  |
|
| Back to top |
|
 |

Joined: 14 May 2006 Posts: 719 Location: acolo unde nici cu gandul nu gandesti...
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 10:37 am Post subject: |
|
|
Oare Irinush le-a platit pe cele de la catedra cu o minunata seara la hotel de 7 stele Il cred in stare pe micul bastonash  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
"Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face niciodata sa plangi"
"Dragostea se masoara in sentimente,pasiuni si iubiri, nu in minute, ore, luni sau ani" |
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:52 am Post subject: |
|
|
| un sigur lucru e cert..fata le are cu oralul.... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 11:55 am Post subject: |
|
|
Hahahahahahahahahha bine spus Alexa, hahahahaha. Il face mai bine Irinush  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:01 pm Post subject: |
|
|
| dar oare la ce facultate o sa dea??!! citita e (ca de asta a luat 10 la oral), incurca o palarie cu o poseta, calca in strachini... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:03 pm Post subject: |
|
|
La Romano-Americana, cred... Doar acolo se strang toti... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:07 pm Post subject: |
|
|
o eleva eminenta ca ea sa ajunga la o facultate particulara?? oricum nu cred ca ii trebuie ei facultate...stie ea sa faca destule si fara...a demonstrat chiar ieri cat de bine se pricepe la oral... |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:10 pm Post subject: |
|
|
Pei ce sa caute la una de stat? Nu iti dai seama ca nu are cu cine sa discute acolo Ea trebuie sa intre intr-un mediu asemanator cu al eu, fete ce se pricep foarte bine la oral  _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:12 pm Post subject: |
|
|
si care au aptitudini de grup, care citesc cu atentie cartile de masaj erotic si carora le place ,,regularitatea''.....  |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Jun 27, 2006 12:14 pm Post subject: |
|
|
| alexutzica wrote: | si care au aptitudini de grup, care citesc cu atentie cartile de masaj erotic si carora le place ,,regularitatea''.....  | Eu as zice ca nu citesc nimic, ci doar incearca sa se afiseze direct pe la diferite saloane de masaj erotic Nu au ele timp sa citeasca.... _________________ "Traim sub acelasi cer dar nu avem acelasi orizont"
|
| Back to top |
|
 |
|
Posted: Tue Jun 27, 2006 2:01 pm Post subject: |
|
|
| ai tu dreptate....pentru a se perfectiona aceste fetite inocente trebuie sa exerseze... |
|
| Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
|