View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Riverdance gold member

|
Posted: Tue Jun 21, 2005 9:02 pm Post subject: |
|
|
Am auzit in zilele astea cum ceva din romansi nostri au violat pe undeva prin Occident. Devenin din cauza unor tampiti natiune de violatori.
E oribil violul ... nu stiu de udne poate veni nebunia sa faci atat rau. Femeiea din pacate mereu traieste, oarecum, cu frica asta .... pt ca o chestie de genula cesta nu-i sepoate intampla unui barbat, ci doar unei femei.
E oribil! _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Jun 22, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
Daca ai vreo poza cu ei, ziar,..orice,.. trimite si mie ca vreau sa le fac putina reclama,..... sa ii cunoasca toata Romania pe eroiii nostri care ne reprezinta peste hotare
Daca as fi avut puterea, cred ca aplicam 2 legi: una de ordin moral care sa ii pedepseasca pt patarea imaginii Ro..., si a doua care ii obliga sa isi ispaseasca pedeapsa si in Ro, fara sa tin cont de faptul ca si-au ispasito afara |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:25 pm Post subject: |
|
|
Chestia despre care vorbema s-a intamplat in italia, la Milano ...pe data de 3 iunie 2005. Cinci romani au agredit un cuplu italian, l-au batat pe prietenul fetei si au violAT-O PE FATA (22 ANI).
Era trei adulti si 2 minori: am luat numele celor trei adulti din ziarul ' Corriere dell sera'.
Asadar este vorba de:
Remi Stan, 18 ani
Valentin Dumitru, 21 ani
Claudiu Gabriel Marin, 18 ani
Un link cu poza celor trei ... putin opaca se gaseste in ziarul ' La repubblica ' :
http://www.repubblica.it/2005/f/sezioni/cronaca/stupromilano/altriarresti/altriarresti.html _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Jun 22, 2005 2:58 pm Post subject: |
|
|
sa traiesti si multa sanatate man
Am o relatie la un site al romanilor din Italia, si cred ca deja maine o sa pun in discutie si aceasta conduita tipica romanesca...
Te tin la curent si eventual o sa facem si o discutie pe aceasta tema, binenteles daca doresti.,...da rmai intai vreau sa le public poza deoarece sunt niste scarbe, nu romani |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Wed Jun 22, 2005 3:02 pm Post subject: |
|
|
am vazut ca romani de aoclo au luat pozitie si au condamanta nebunia acelor roamni. Era ceva si din partea unor asociati de romani.
Discutam.... _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Follow your heart.'
|
Back to top |
|
 |
Arvinna membru

|
|