View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
skullpder silver member

|
Posted: Mon Dec 22, 2003 11:38 am Post subject: |
|
|
Ce sa intzeleg io cand vad una singura pe strada cu mini de o palma shi nasul pe sus? Se simte mai fericita daca-mi belesc ochii ostentativ la ea?
Luminatzi-ma shi pe mine fetelor care dezbatetzi aicea pe tema asta. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Dec 22, 2003 1:14 pm Post subject: |
|
|
Skullpie, daca femeia asa se simte bine, ce ai tu cu ea?
Si eu mereu pun cate ceva pe mine (o cizma mai eleganta, o posheta scumpa, o blanitza -apropo mi-am luat una alba mikutza pana la talie si pufoasa si arat ca o craciunitza in ea , o iubesk ca ma deosebesc de restu ) . Bah.. daca o femeie arata bine trebuie sa arate, nu? Ca doar nu se poate sa umble in haine largi!
Hmmm,daca te uitzi in occident si vezi cum umbla pustoaice de 14-15 ani pe strada, ar trebui violatate in fiecare zi dupa parerea unora,asta numai un roman cu mintea innapoiata o poate zice''ba,uite-o si pe asta ce fusta si-a tras ,i-a sa i-o trag,ca doar o vrea'' .Adik eu daca prefer sa imi trag o pereche de blugi pe buci si bikini tanga sa fac lumea sa ''moara'' inseamna ca o caut cu ''luminarea'',sau daca merg la o petrecere si ma simt bine facand glume si razand ,trebuie sa mi-o puna ala ca i s-a parut nu stiu ce
Deci ...nu sunt numai femeile de vina ci si barbatii.
Apropo de petreceri, de revelion mi-am luat o fusta care e de fro' 15-20 cm, hows that? si culmea ca nu mai am 15 ani (acum fii atent ca zice ca mi-ar trage'o ) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Mon Dec 22, 2003 4:01 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Adik eu daca prefer sa imi trag o pereche de blugi pe buci si bikini tanga sa fac lumea sa ''moara'' inseamna ca o caut cu ''luminarea''
|
Pai asta nu intzeleg io. De ce trebuie "sa faci lumea sa moara"?
pa. bafta  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Hera17 membru

|
Posted: Mon Dec 22, 2003 11:10 pm Post subject: |
|
|
asa e..no comment...
sa nu mai aud neintelegeri de la guys...
kiss ya all ,ures hera
THE THINGS IM GONNA DO FOR MY COUNTRY |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Tue Dec 23, 2003 9:38 am Post subject: |
|
|
Hera, tu te consideri frumoasa? _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Dec 23, 2003 10:29 am Post subject: |
|
|
Skullpie, cele mei multe femei daca se aranjeaza ajung sa fie mediu sau peste mediu, nu crezi la fel?
Si daca ar merge dezbracata pe strada care-ar fi problema??? Te uiti si atat. Ideea asta ca cer sa fie violate chiar denota o mentalitate de ...
Hainele insa, e adevarat ca provoaca, dar asta nu e neaparat un motiv pentru a provoca un viol...
Nici un studiu nu se bazeaza ca femeile care se imbraca provocator sunt mai des violate! Deci ca sa afirmi trebuie sa vezi.. cine e frecvent violata..cea care se imbraca provocator sau cea care s eimbraca normal. In plus nu consider ca violul e provocat doar de haine ci de un complex de actiuni si situatii dar si de soarta. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Tue Dec 23, 2003 10:58 am Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Skullpie, cele mei multe femei daca se aranjeaza ajung sa fie mediu sau peste mediu, nu crezi la fel?
|
Mda, frumusetea e relativa si nu depinde de cum se imbraca o femeie (sau cum se dezbraca ), de cate chile de farduri sau alte nebunii i-si pune pe fatza (dezirabil ar fi sa se fardeze discret sau deloc). Dar daca stai cu o tipa a carei atitudine (prin atitudine a se intzelege felul cum vorbeste, felul cum se poarta cu tine si cu ceilaltzi, conceptiile despre viatza shi despre oameni pe care le are) lasa de dorit, atunci asta NU e o relatzie bazata pe iubire. E un fel de simbioza, adica ea itzi suge banii (printre altele), iar el se da balena pe la toate cunostintele ca sa "moara lumea" la ce gagica frumoasa si-a tras (eventual i-o mai trage si ei din cand in cand).
Shewanna wrote: |
Si daca ar merge dezbracata pe strada care-ar fi problema??? Te uiti si atat
|
Nu numai. Daca am aparatu la mine fak chiar si nishte poze. De ce? Ca sa ma dau balena cu ce gagica dezbracata am vazut io pe strada.
Concluzia: Frumusetea nu este "top priority" dar sa zicem ca se situeaza printre primele 3.
A doua concluzie: Dupa ce m-am chinuit sa scriu atata, am vazut ca topicul era altul. S0rry 4 that.
hai pa. Bafta.  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Dec 23, 2003 12:21 pm Post subject: |
|
|
incercati sa va abtinetzi de la devieri ,pls
daca considerati ca e necesar, propun sa deschideti o rubrica in gen offtopic unde sa va puteti posta devierile, .... |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Tue Dec 23, 2003 1:38 pm Post subject: |
|
|
Inca o chestie legat de ceea ce spunea skullpie,eu personal nu vad unde e problema daca unele fete merg mai putzin ''imbracate'',asta nu inseamna ca isi doresc sa fie violate,is dorite de sexul masculin,dar nici prin cap sa fie violate,iar o intrebare pentru partea masculina, credetzi ca atunci cand o femeie vede un tip "bine" cu ceva ''umflatura'' n fata si niste fese sexy,credeti ca nu ii trece prin minte cum ar fi daca l-ar ''viola'' putzin si ea? ,eu cred ca da,deci nu e numai cum se imbraca o femeie ci si cum se comporta si cum este si cel de langa ea  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
sheptarul membru

|
Posted: Sat Jan 03, 2004 12:37 am Post subject: |
|
|
Chestia cu imbracatu e prostie fratii mei....acu sa n-o mai dam in diverse...ca si noua ne place sa fim inconjurati de fete cat mai sexy si cat mai dezbracate.....asa ca atata timp cat si lor le place nu vad care e problema...singura chestie e ca sunt unii tarani care sunt prea fraieri sa umble si ei cu o fata ca asta si comteaza aiurea....asa dragile mele vulpi, daca nu sunteti in stare sa ajungeti la struguri, macar incercati sa pareti mai finuti si sa nu mai suferiti atat.....cine stie, poate atunci se impresioneaza si strugurii s-o sa vina ei mai aproape de voi....(ziceti voi fetelor daca am dreptate) _________________ Capu' sus si privirea dreapta....niciodata in viata nu stii ce te asteapta |
|
Back to top |
|
 |
Hexa membru

|
Posted: Sun May 22, 2005 6:51 am Post subject: |
|
|
zozolina wrote: | ...vorbim de violuri...alea care te lasa traumatizata pe viatsa, nu de fantezii erotice. |
In situatia in care probele sunt incontestabile, pedeapsa este una singura: inchisoarea pe viata. |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Fri May 27, 2005 3:48 pm Post subject: |
|
|
Hexa wrote: | zozolina wrote: | ...vorbim de violuri...alea care te lasa traumatizata pe viatsa, nu de fantezii erotice. |
In situatia in care probele sunt incontestabile, pedeapsa este una singura: inchisoarea pe viata. |
Eu sunt mai putin dura: castrarea mi se pare mai potrivita !  _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri May 27, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
N-ui suficient, daca l-a dus capul si l-a lasat inima sa comita un asemenea rau....sigur poa' sa mai faca shi altele. Violatorii nu-s persoane normale la cap! Hai, acum sa nu pledeze avocatzii apararii pentru Nebunie.
Oamenii care comit crime, violuri , torturi asupra semenilor lor trebuie indepartati de societate. Daca au facut-o o data o pot face si a doua oara.
Monstri cu chip de om!
N-atzi vrea sa stitzi ca gandesc la fel despre cei care chinuie animalele , si aia dau dovada de nebunie daca pot suporta numai gandul de a face rau unei fiintze vii. Hai, ii iert pe ucigasii de tzantzari si de muste desi....daca ar fi dupa mine...tot fiintze vii is si alea... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri May 27, 2005 4:00 pm Post subject: |
|
|
Aneisse wrote: | Hai, ii iert pe ucigasii de tzantzari si de muste desi....daca ar fi dupa mine...tot fiintze vii is si alea... |
Am imbulinat-o, Aurasmic ! Nu mai venim la nunta ca ne omoara Monica pentru ca omoram mustele si tzantzarii !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri May 27, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
Hai lasa mey ca am mai omorat shi eu cate una dar....cu mare strangere de inima! Am zis, pe aia ii iert, mai ales pe voi ca va cunosc , shi hai repede cu offtopicul de aici ca parca vad iar o mustrare... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|