Forum Itbox Forum Index Forum Itbox
locul unde te simti bine

Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca!
Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox.
Locul Unde Te Simti Bine!

Chat
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 147, 148, 149  Next

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tuffgirl
can't touch this

PostPosted: Thu May 19, 2005 12:47 am    Post subject: Reply with quote

Pai accept chatul, chiar ar fii pacat sa raman singurica pe aici. Nu sunt rea, mai, am doar memorie mai lunga (cand vine vorba de prostii, numai, din pacate) LOL

- Quintilian, De Institutione Oratoria
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address Yahoo Messenger
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Thu May 19, 2005 1:32 am    Post subject: Reply with quote

Soooorineeeeeeeee, asa-i ca nici tu nu ai invatzat nimic pana acum? Please please, say NO LOL
Eu tot asa zic de vreo 2 saptamani, problema e ca asa o sa stau si cu 2 zile inainte de examen ca nu am cheeeeeefffffffffffff vrrreau plaaaaaaajaaaaaa si soooooooare si baaaaaiieeeeee si beeeeereee :smoke:
e-SORIN
membru
membru

PostPosted: Thu May 19, 2005 7:39 am    Post subject: Reply with quote

tuffgirl: Se lauda marius ca nu e obosit, ca a baut cafea shi tot te-a parasit shi el dupa doua mesaje.
Slaba cafeaua ta marius Razz

Shewanna: Sa spun NO ... adica nu-i asha? Din pacate cam asha e. Pana acum am rasfoit vreo 4 cursuri Sad
Shi eu ma gandesc la mare de asta iarna Very Happy Ashadar cu cat iau mai multe examene, cu atat va fi vara mai incendiara. Daca merge sesiunea prost nu voi avea bani d mare, daca merge bine voi avea shi bani d mare shi mi se va inlocui shi dacia cu alta mashina (mai) capabila Very Happy Asta e motivu' pt care o sa mai dispar d p forum din cand in cand ... invatzatu' Evil or Very Mad
Mai bine te apuci shi tu ca atunci cu 2 zile inainte va fi infernal sa stai non-stop sa invetzi shi afara soare shi frumos Razz
P.S. Am uitat sa va spun ... am 8 examene de luat (4 + 4 restantze) Crying or Very sad :zid:
marius
Marius

PostPosted: Thu May 19, 2005 8:51 am    Post subject: Reply with quote

Mey sorine
Cafea nu a fost slaba deloc Wink
Ba dimpotriva, a trebuit sa mai beau una Wink , iar singura nu a ramas fata mey, ca ne-am chatuit pana spre dimineatza
Ce bine ca ai sesiune LOL

ja!
Back to top
View user's profile Send private message
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Thu May 19, 2005 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Sa-mi bag picioarele, ma simt asa de VACA LOL Va zic ca am fost 1 singura data la 1 singur curs semestrul asta, deci vedeti ca a dat PROSTIA in mine si mai bine stau acasa si ma chatuiesc si imi vine sa mooor acuma bine'nteles ca imi pare rau mdea mdea, stiu stiu, e vina mea, deh. Mdea. Ce e nou? Pai ca nu am rasfoit nici o carte, DAR am de gand, ok? Ok. Bine, asta zic de cand a inceput semestrul 2. Rolling Eyes
Sorine, si eu mai am 3 restante la toamna si sigur se mai acumuleaza inca pe-atat. La civil si penal am de gand sa ma scot cu nota buna, deci practic nu voi invatza la nimic altceva decat la procedura penala, Succesiunile la Civil si Contracte;e Speciale tot la civil. Any comments? :smoke: Deci nu se mia poate asa, semestrul trecut am scos 10, acum ce pana mea? Rolling Eyes Aaaa? Nu zic bine ?

Get the duct tape and someone pleaaaasee glue me down to my desk!

In plus am si durerea asta de cap pentru ca a scazut presiunea atmosferica iarasi.
Aneisse
100% unknown species

PostPosted: Thu May 19, 2005 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

Acu iar ati disparut si cand s-o face ora cinci si tre' sa plec eu acasa...dati cu totii navala!

LOL LOL LOL LOL Scuze dar colegul meu de birou tocmai i-a f.... una in monitor dragutzului sau de calculator case se bocheaza LOL LOL LOL
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Thu May 19, 2005 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Va zic ca durerea asta de cap ma omoara, de aseara ma doare, deja vad NEGRU
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Thu May 19, 2005 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

Si aseara mi s-a adus o ciorba cu cremvursti, mdea. Ce pana mea de ciorba ii asta cu cremvursti? Care a mai auzit? Inca intr-o cratita de 10 litri, sa nu cumva sa mor de foame.
Aneisse
100% unknown species

PostPosted: Thu May 19, 2005 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

Oare ce-o face potaia mea acasa singurica? Sigur iar a scos mocheta de la usa, a rasurnat cosul de gunoi si l-a imprastiat in toata casa....poate a ros si matura....cablul de la telefon (nu, pe asta l-a scos de tot din uz). Are asa o mutra haioasa si cand in sfarsit vin acasa de la servici, el sare pe langa mine de bucurie iar eu il caftesc pentru micile surprize zilnice, saracul nici macar nu ia in seama loviturile pe care i le dau, o jumatate de ora sare in continuare pe langa mine (imi rupe ciorapii cu ghearele eventual), pana la urma mi se face mila de el....cand ii vad moaca aia asa mirata mi se inmoaie sufletul....
Shewanna
Sexy Biatch

PostPosted: Thu May 19, 2005 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ooo ii un scumpic :strumf:
Aneisse
100% unknown species

PostPosted: Thu May 19, 2005 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

dap, tre sa-i iau ceva de papa ca nu mai are nimic...nu ca n-ar manca el ceapa, banane, portocale....fereasca sfantul sa te apuci sa desfaci o portocala langa el ca nu mai are rabdare pana o desfaci si e in stare sa manance o jumatate....si ceapa, numai daca e tocata serveste domnu'.
E prima potaie pe care o am si nu mananca dulciuri, da mananca fructe si legume...
Airman04061969
Big Diamond

PostPosted: Thu May 19, 2005 4:06 pm    Post subject: Reply with quote

De unde stiu eu melodia asta ? Ah, da, de la Mitzi ! LOL
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Aneisse
100% unknown species

PostPosted: Thu May 19, 2005 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Serios, si pisica ta mananca ceapa?
Airman04061969
Big Diamond

PostPosted: Thu May 19, 2005 4:11 pm    Post subject: Reply with quote

Mananca orice mancam noi ! Pentru ea, noi suntem cobaii: daca noi mancam, mananca si ea ! Sau gusta numai ! Dar nu ne iarta daca nu-i dam, fie si un pic ! Cu mine nu prea-i merge ca eu o gonesc atunci cand mananc eu, dar Aurei, e in stare sa-i fure si bucata din gura. Cu mine are alta tactica. Se aseaza pe labele din spate si imi baga o privire gen :"Sta-ti-ar in gat, nesimtitule, ca mori daca nu-mi dai si mie !"
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Aneisse
100% unknown species

PostPosted: Thu May 19, 2005 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

Eu mai am obiceiul sa-mi iau farfuria si sa ma duc la televizor in sufragerie si...mananc asa cu farfuria in bratze...mai are un pic si se urca in farfuria mea...il cert, il bat si se potoleste un pic, 5 minute iar cand nu sunt atenta zuuum!!! Direct cu botul in farfuria mea!
Nici n-are rost sa-l mai bat, la cata bataie a mancat....-parca-i de fier, mai nou ma musca atunci cand il bat , dar ma musca pe bune nu asa...Noroc ca ma iubeste, se plimba dupa mine cand sunt acasa de zici ca e legat cu un fir nevazut. Nici la baie nu ma lasa singura... Si daca doarme pe canapea langa mine, daca ma ridic si ma duc sa-mi iau o scrumiera sau ceva, hop si el!
Reclama

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Forum Itbox Forum Index -> Arhiva All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 147, 148, 149  Next
Page 45 of 149

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
TV Online - Reviste - Reviste