|
Forum Itbox locul unde te simti bine
Salut! Ce faci ? Hai si tu cu noi :) ! Ce?! Vrei sa pleci ?! :) Stai asa oleaca! Ne-am deschis Cafenea! Te asteptam si pe tine in Cafenea la itbox. Locul Unde Te Simti Bine!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu May 19, 2005 12:47 am Post subject: |
|
|
Pai accept chatul, chiar ar fii pacat sa raman singurica pe aici. Nu sunt rea, mai, am doar memorie mai lunga (cand vine vorba de prostii, numai, din pacate)  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Thu May 19, 2005 1:32 am Post subject: |
|
|
Soooorineeeeeeeee, asa-i ca nici tu nu ai invatzat nimic pana acum? Please please, say NO
Eu tot asa zic de vreo 2 saptamani, problema e ca asa o sa stau si cu 2 zile inainte de examen ca nu am cheeeeeefffffffffffff vrrreau plaaaaaaajaaaaaa si soooooooare si baaaaaiieeeeee si beeeeereee  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
e-SORIN membru

|
Posted: Thu May 19, 2005 7:39 am Post subject: |
|
|
tuffgirl: Se lauda marius ca nu e obosit, ca a baut cafea shi tot te-a parasit shi el dupa doua mesaje.
Slaba cafeaua ta marius
Shewanna: Sa spun NO ... adica nu-i asha? Din pacate cam asha e. Pana acum am rasfoit vreo 4 cursuri
Shi eu ma gandesc la mare de asta iarna Ashadar cu cat iau mai multe examene, cu atat va fi vara mai incendiara. Daca merge sesiunea prost nu voi avea bani d mare, daca merge bine voi avea shi bani d mare shi mi se va inlocui shi dacia cu alta mashina (mai) capabila Asta e motivu' pt care o sa mai dispar d p forum din cand in cand ... invatzatu'
Mai bine te apuci shi tu ca atunci cu 2 zile inainte va fi infernal sa stai non-stop sa invetzi shi afara soare shi frumos
P.S. Am uitat sa va spun ... am 8 examene de luat (4 + 4 restantze)  _________________ e-SORIN |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu May 19, 2005 8:51 am Post subject: |
|
|
Mey sorine
Cafea nu a fost slaba deloc
Ba dimpotriva, a trebuit sa mai beau una , iar singura nu a ramas fata mey, ca ne-am chatuit pana spre dimineatza
Ce bine ca ai sesiune
ja! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu May 19, 2005 12:10 pm Post subject: |
|
|
Sa-mi bag picioarele, ma simt asa de VACA Va zic ca am fost 1 singura data la 1 singur curs semestrul asta, deci vedeti ca a dat PROSTIA in mine si mai bine stau acasa si ma chatuiesc si imi vine sa mooor acuma bine'nteles ca imi pare rau mdea mdea, stiu stiu, e vina mea, deh. Mdea. Ce e nou? Pai ca nu am rasfoit nici o carte, DAR am de gand, ok? Ok. Bine, asta zic de cand a inceput semestrul 2.
Sorine, si eu mai am 3 restante la toamna si sigur se mai acumuleaza inca pe-atat. La civil si penal am de gand sa ma scot cu nota buna, deci practic nu voi invatza la nimic altceva decat la procedura penala, Succesiunile la Civil si Contracte;e Speciale tot la civil. Any comments? Deci nu se mia poate asa, semestrul trecut am scos 10, acum ce pana mea? Aaaa? Nu zic bine ?
Get the duct tape and someone pleaaaasee glue me down to my desk!
In plus am si durerea asta de cap pentru ca a scazut presiunea atmosferica iarasi. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Thu May 19, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
Acu iar ati disparut si cand s-o face ora cinci si tre' sa plec eu acasa...dati cu totii navala!
Scuze dar colegul meu de birou tocmai i-a f.... una in monitor dragutzului sau de calculator case se bocheaza  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu May 19, 2005 2:26 pm Post subject: |
|
|
Va zic ca durerea asta de cap ma omoara, de aseara ma doare, deja vad NEGRU _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu May 19, 2005 2:29 pm Post subject: |
|
|
Si aseara mi s-a adus o ciorba cu cremvursti, mdea. Ce pana mea de ciorba ii asta cu cremvursti? Care a mai auzit? Inca intr-o cratita de 10 litri, sa nu cumva sa mor de foame. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 3:46 pm Post subject: |
|
|
Oare ce-o face potaia mea acasa singurica? Sigur iar a scos mocheta de la usa, a rasurnat cosul de gunoi si l-a imprastiat in toata casa....poate a ros si matura....cablul de la telefon (nu, pe asta l-a scos de tot din uz). Are asa o mutra haioasa si cand in sfarsit vin acasa de la servici, el sare pe langa mine de bucurie iar eu il caftesc pentru micile surprize zilnice, saracul nici macar nu ia in seama loviturile pe care i le dau, o jumatate de ora sare in continuare pe langa mine (imi rupe ciorapii cu ghearele eventual), pana la urma mi se face mila de el....cand ii vad moaca aia asa mirata mi se inmoaie sufletul.... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:01 pm Post subject: |
|
|
Ooo ii un scumpic  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:04 pm Post subject: |
|
|
dap, tre sa-i iau ceva de papa ca nu mai are nimic...nu ca n-ar manca el ceapa, banane, portocale....fereasca sfantul sa te apuci sa desfaci o portocala langa el ca nu mai are rabdare pana o desfaci si e in stare sa manance o jumatate....si ceapa, numai daca e tocata serveste domnu'.
E prima potaie pe care o am si nu mananca dulciuri, da mananca fructe si legume... _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:06 pm Post subject: |
|
|
De unde stiu eu melodia asta ? Ah, da, de la Mitzi !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:07 pm Post subject: |
|
|
Serios, si pisica ta mananca ceapa? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:11 pm Post subject: |
|
|
Mananca orice mancam noi ! Pentru ea, noi suntem cobaii: daca noi mancam, mananca si ea ! Sau gusta numai ! Dar nu ne iarta daca nu-i dam, fie si un pic ! Cu mine nu prea-i merge ca eu o gonesc atunci cand mananc eu, dar Aurei, e in stare sa-i fure si bucata din gura. Cu mine are alta tactica. Se aseaza pe labele din spate si imi baga o privire gen :"Sta-ti-ar in gat, nesimtitule, ca mori daca nu-mi dai si mie !" _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu May 19, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
Eu mai am obiceiul sa-mi iau farfuria si sa ma duc la televizor in sufragerie si...mananc asa cu farfuria in bratze...mai are un pic si se urca in farfuria mea...il cert, il bat si se potoleste un pic, 5 minute iar cand nu sunt atenta zuuum!!! Direct cu botul in farfuria mea!
Nici n-are rost sa-l mai bat, la cata bataie a mancat....-parca-i de fier, mai nou ma musca atunci cand il bat , dar ma musca pe bune nu asa...Noroc ca ma iubeste, se plimba dupa mine cand sunt acasa de zici ca e legat cu un fir nevazut. Nici la baie nu ma lasa singura... Si daca doarme pe canapea langa mine, daca ma ridic si ma duc sa-mi iau o scrumiera sau ceva, hop si el! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
TV Online - Reviste - Reviste