View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
anca gold member

|
Posted: Sun Nov 14, 2004 7:54 pm Post subject: Postul Craciunului |
|
|
De maine incepe Postul Craciunului.Aproape 6 saptamani de rugaciune, purificare a trupului si a sufletului.
Nu stiu cati dintre noi putem respecta acest post, dar am putea incerca cel putin sa fim mai buni. Atunci postul se va transforma intr-o luminare si o incalzire a sufletelor noastre.
Se spune ca trebuie sa uitam vechile dispute si sa nu ne mai suparam pe nimeni. Sa fim buni si iertatori.Sa asteptam cu inimile curate si deschise Nasterea Domnului.
Incercam? _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 9:10 am Post subject: |
|
|
Quote: |
Se spune ca trebuie sa uitam vechile dispute si sa nu ne mai suparam pe nimeni. Sa fim buni si iertatori.Sa asteptam cu inimile curate si deschise Nasterea Domnului |
Eu fac asta in fiecare zi!
Nu voi posti, dar sper ca in ajun sa dedic cateva momente speciale curatirii sufletului  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 10:27 am Post subject: |
|
|
Sorry but I've been there, I've done that....shi m-au luat toti drept fraiera asa ca....la mine se aplica legea Talionului.
"Se spune ca daca le faci bine oamenii buni devin si mai buni iar cei rai devin si mai rai".....asa ca....poarta-te cu altii asa cum ai vrea sa se poarte ei cu tine dar....daca ei se poarta rau...Postul Craciunului sau nu, asta e, sunt un monstru! _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 2:58 pm Post subject: |
|
|
Nu credeti ca lumea ar fi prea plicticoasa daca am fi toti buni ? Zau asa, o mica rautate din cand in cand poate fi benefica !
Eu cred ca o sa ma comport ca de obicei, Nasterea Domnului sau nu ! Ferice de cei care pot sa fie mai buni cel putin de doua ori pe an (Postul Pastelui si cel al Craciunului !) Eu, nu pot ! (Iarta-l Doamne ca nu stie ce spune, nu ? ) _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:09 pm Post subject: |
|
|
[quote="Airman04061969"]Nu credeti ca lumea ar fi prea plicticoasa daca am fi toti buni ?
suntem departe de a fi toti buni si de a trai intr-o lume plictisitoare.
asa ca nu-ti face griji bogdane, n-o sa ne plictisim niciodata.
eu incerc atat cat pot, in fiecare zi a vietii mele, sa fiu mai buna, nu reusesc mereu pentru ca grijile mele sunt destul de numeroase si nu prea mai am timp sa ma gandesc la altii.
dar voi ramane pacatoasa poate tot restul vietii, fiindca e o chestie cu o reconciliere pe care nu pot sa o fac. orgoliul , mandria -sunt pacate grave. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:15 pm Post subject: |
|
|
Quote: | dar voi ramane pacatoasa poate tot restul vietii, fiindca e o chestie cu o reconciliere pe care nu pot sa o fac. orgoliul , mandria -sunt pacate grave. |
anca,
Pacatoasa vei ramane doar fatza de orgoliul tau, in schimb D-zeu le va ierta pe toate!
Poti fi sigura de asta! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:24 pm Post subject: |
|
|
pari atat de sigur marius.....
pui tu, acolo sus, o vorba buna pentru mine?  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:42 pm Post subject: |
|
|
am pus deja, doar ca acum urmeaza sa imi spui si pt ce anume am pus! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:44 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | am pus deja, doar ca acum urmeaza sa imi spui si pt ce anume am pus! |
doar nu vrei sa ma spovedesc aici pe forum  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:48 pm Post subject: |
|
|
offtopic
Am subliniat deja!
Mey, din moment ce iti pusei o pila, ...nu ma mai intreba si despre cat efort am depus!Era cat pe ce sa fii refuzata acolo SuS
Si cred ca ar trebui sa ma pui in tema si pe mine,intr-un fel anume, sa stiu si eu pt ce ti-am pus pile  |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Mon Nov 15, 2004 3:53 pm Post subject: |
|
|
Si cred ca ar trebui sa ma pui in tema si pe mine,intr-un fel anume, sa stiu si eu pt ce ti-am pus pile [/quote]
maybe.......
but in private
tete a tete
..........tocmai eu m-am gasit sa vorbesc de pacate
multumesc marius.si iarta glumele unui pacatos. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 6:58 pm Post subject: |
|
|
Euo sa tin post 1 zi, nu stiu exact cand, dar o sa ma interesez cand atinge "apogeul" si eu atunci o sa tin post. Fi'ndca nu pot mai mult si macar cat pot sa o fac corect. SI dupa aceea o sa ma indop  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 12:00 am Post subject: |
|
|
Quote: | SI dupa aceea o sa ma indop |
Shew,
Postul Craciunului nu are semnificatia unei cure de slabire 
Last edited by marius on Tue Nov 16, 2004 11:51 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 9:34 am Post subject: Re: Postul Craciunului |
|
|
daca tot vorbim despre Postul Craciunului, spuneti-mi , va rugati deseori?
sau o faceti vreodata?
eu nu merg niciodata la culcare fara sa imi spun rugaciunea.fac asta de cand eram copil.
mi s-a intamplat de vreo 3 ori in viata sa uit , m-am asezat in pat si pur si simplu nu am adormit. apoi am realizat ca nu m-am rugat, am facut-o si totul a fost in regula.
imi aduc aminte ca am citit o nuvela de Gogol, prin liceu.dar nu imi amintesc cum se numea, o sa caut si va spun. ce m-a surprins in nuvela aceasta, e ca bunica unui baietel isi spunea rugaciunile vorbind de fapt cu Dumnezeu, povestindu-i toate cele, ca unui prieten.
asta fac si eu. uneori ii spun 3 cuvinte, alteori o suta. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:53 am Post subject: |
|
|
Pt mine, nu m-am rugat de cateva zeci de ani!
Am sa o las pe mai tarziu.... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|