View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:33 pm Post subject: |
|
|
Pai si cum sa nu ma gandesc la oala plina de sarmale cand eu deja de pe-acuma salivez? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:54 pm Post subject: |
|
|
Eu oricum nu ma duc la biserica...o sa ma gandesc la o fapta buna, nu pt Dz in care nu prea cred, desi iar am visat ceva legat de asta intr-o noapte ci...asa ca sa intru in spiritul Craciunului...
Post nu tzin oricum....dar totusi imi place Craciunul, shi filmele cu Mos Craciun shi bradul shi felicitarile, zapada shi....plimbarile pe bulevardul proaspat decorat de mana cu iubitul _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 4:04 pm Post subject: |
|
|
Meyy, eu nu m-am mai rugat de mult dar pe la biserica am mai dat (o data pe luna) dar m-am dus ca la un monument de arta nu ca un lacas de cult.
Cat priveste postul (Craciunului, Pastelui, whatever) "dar eu mai beu/putin cate putin/pan' capul meu/pe umeri nu mai pot sa-l tin "
Sunt pacatos, stiu !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:33 pm Post subject: |
|
|
pot sa ma laud ca am tinut jumatate din postul Pastelui dar acest post l-am inceput prost .. dar o sa incerc sa tin cateva zile ca nu o fi foc  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:04 pm Post subject: |
|
|
Mey, ori tii tot postul, ori nu tii deloc ! Incearca sa tii macar ultima saptamana ! Eu nu-l tin dar asta nu inseamna ca toti trebuie sa faca precum al dumneavoastra sincer ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:18 pm Post subject: |
|
|
Mda!
Si eu am spus ca voi dedica cateva "ceasuri" pt ceea ce reprezinta aceasta sarbatoare,..dar post nu am cum sa tin, nu vreau si parerea mea este ca postul nu are de-a face defel cu sarbatoarea in sine!
Tinand cont de starea materiala delicata prin care trec sarmanii nostri romani , cred ca Biserica ar trebui sa inceteze ai mai chinui cu "purificarea sufleteasca" pe care ei o vad doar prin prisma chiunuirii si infometarii stomacului!
Deajuns ca nu au cu ce se hrani!
Romania , in momentul de fata este o tara care posteste datorita conditiilor actuale, vrand nevrand! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:22 pm Post subject: |
|
|
Cred ca in loc de postul Craciunului, am sa pregatesc 3,4 pachetele cu mancare shi am sa le dau cuiva pe strada, un cersetor un aurolac ceva....cred ca DZ, daca ar exista ar aprecia mai mult asta decat daca as tzine eu sau nu post . _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:26 pm Post subject: |
|
|
Offffuuleee
Ei uite vezi, abia asta consider eu curatire sufleteasca! Si nu numai! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:27 pm Post subject: |
|
|
Anaisse,
Aprob pozitiv ! E mai crestineasca fapta ta decat tinutul postului doar de ochii lumii. _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:42 pm Post subject: |
|
|
Eh, nare nika cu Dz sau cu bunatatea mey, se chiama pragmatism shi o fac doar pt mine ca sa-mi demonstrez mie insami ce persoana buna sunt, de unde rezulta ca o fac din egoism?.si-atunci, nu ma laudati fiindca sunt mai rau decat aia care nu fac nika! Hai capito? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:44 pm Post subject: |
|
|
Nici D-zeu nu are nevoie sa faci fapte pt el, ci ...pt tine! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:49 pm Post subject: |
|
|
Vezi ca ma lovesti unde ma doare...Cand mi-am pierdut credinta a fost...ca un divort, ca o cearta cu Dz...Am primit ce nu meritam (sau asa credeam) si....am divortzat de religie....A fost un fel de...."Las' ca vezi tu ca pot sa fiu buna si fara Tine!"....usor,usor....n-am mai crezut, dar visez mult pe tema asta. Visez diverse personificari ale raului shi ca sa scap spun mereu o rugaciune....numa ca pe la mijloc ma incurc shi...atunci sunt in pericol...  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:52 pm Post subject: |
|
|
Stii cum e cu acela care, vrand sa treaca puntea peste o apa involburata, a zis "Doamne, ajuta-ma sa trec dincolo !" si pe la jumatatea drumului a zis: "Ete na ! Ca merge si fara Tine !" de era sa cada in apa ! Si cand a ajuns pe celalat mal a zis: "Doamne, chiar nu stii de gluma ?" Cam asa e si cu despartirea de Dumnezeu. Si eu am avut o perioada de divortz dar am revenit pe calea cea buna (cu sau fara ghilimele, cum preferati !) _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:01 pm Post subject: |
|
|
E ciudat, am fost o data la o biserica , dupa "divort" (era catolica dar nu asta e import.), am dat intr-un plaaaaans, de-ala cu sughituri nu gluma...degeaba asa! Acu' nu mai simt nika daca intru in biserica, decat parere de rau ca El nu exista si singuratate.
Marius are dreptate, "daca Dz n-ar exista ar trebui inventat", n-am mai fi atat de singuri...
Stii, daca ar fi si m-ar trimite in Iad dupa viatza asta....nu i-as purta pica...  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 2:02 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Visez diverse personificari ale raului shi ca sa scap spun mereu o rugaciune |
e semn ca nu te-ai rupt de tot, ci doar de atat cat trebuie!
La un moment dat si eu ma trezii rupt de credinta! Si bine ca ma trezii! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|