View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Jul 28, 2004 12:34 pm Post subject: PNA |
|
|
ce parere avetzi despre ei ?
eu am o parere foarte buna .. ca dau in baronii locali si nu numai .. incep sa dea in coruptie care in Romania e destul de mare .. in ziua de azi daca nu dai spaga nu faci nimic .. sper sa se tina de treaba! _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:08 am Post subject: |
|
|
vad ca nimeni nu zice nimic despre coruptia din romania si despre baietii de la pna care incearca sa o starpeasca _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
john junior

|
Posted: Sat Nov 20, 2004 2:33 am Post subject: |
|
|
Sincer sa fiu cred ca PNA e departe de a fi ceea ce trebuie sa fie. E inca prea aservit politic.
Coruptia ramane pe pozitii si nu s-a schimbat mai nimic.
La urma urmei de coruptie se putea ocupa si Parchetul, fara a fi nevoie de o institutie specializata. PNA-ul a aparut din nevoia PSD-ului de a arunca praf in ochii lumii la fel ca si Ministerul ala comunist al controlului si nu mai stiu cum.
Or fi buni baietii din PNA, dar fara libertate de miscare nu vor putea face nimic. _________________ "Vrei sa plictisesti pe cineva? Spune-i tot ce stii. "- Voltaire |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 22, 2004 12:40 pm Post subject: |
|
|
Da, john, ai dreptate dar trebuie sa recunosti ca totusi se misca ceva, in comparatie cu perioada dinaintea infintarii PNA.. Si ar trebui sa stii ca si tari in care justitia functioneaza relativ normal (Italia, Germania), omologul PNA-ul exista ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue Nov 23, 2004 10:36 am Post subject: |
|
|
da, se misca ceva acum, in prag de alegeri.
si ce se misca? pesti mici, cartofori.....cand cade cate unul mai mare e pentru ca CINEVA a avut o polita de platit, o lectie de dat.
am vazut chiar acum 2-3 zile la stiri cum un membru PNA a fost arestat pentru ca desfasura afaceri impreuna cu cei pe care ar fi trebuit sa-i verifice.
sunt tare curioasa, cum sunt alesi membrii PNA si mai ales cine numeste sefii acestui serviciu, sau daca sunt numiti. _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
|