View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 12:49 am Post subject: |
|
|
Nationala......?
E trist mey.. si rusinos! |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 8:37 am Post subject: |
|
|
Iar reveniti la vorba mea ! Pai nu-i mai bine, fratilor, sa ne bucuram de succesele olimpicilor nostri la matematica, fizica, chimie, samd, decat sa topaim intr-un picior sau sa ne posomoram pentru niste natarai care dau cu piciorul in minge toata ziulica (macar de ar da bine, vezi rezultatul cu Armenia ! )
Iordanescu si-a dat demisia ? Drum bun, cale batuta/ Cin' l-o prinde sa il (.... censored because of improper use of language....) _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:49 am Post subject: |
|
|
Bogdane,
Din pacate, atunci cand in afara se vorbeste despre Ro, discutiile se opresc pe marginea subiectelor Nadia, Patzakin, Hagi, Petrescu...etc...etc. si mai putin se discuta despre olimpiadele romanilor sau tehnica sau tehnologie
Nu spun ca romanii nu sunt buni si in ale IQ-ului...dar vezi tu,.. cam dezinteresati in ultima vreme |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 9:55 am Post subject: |
|
|
Sau sunt prea interesati de dezvoltarea inefabila, inoxerabila si valurita a propriei cariere ca sa mai aiba timp de coduri de imagine (ptiu, drace ! Iar m-am molipsit ! ).
Serios vorbind, varsta la care romanii nostri valorosi pleaca in strainatate cu gand de neintoarcere a scazut considerabil. Stiii cati olimpici romani au plecat in strainatate (mai ales SUA) dupa terminarea liceului ? 20 doar in ultimul an ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Nov 19, 2004 3:57 pm Post subject: |
|
|
Mai este un aspect; se pariaza intre zeci de mii si sute de mii de lei daca nu chiar...milioane la agentiile de pariuri si nu pe romanii care participa la olimpiade...ci pe meciurile de fotbal
Cum sa nu fie fotbalul atat de mediatizat? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sat Nov 20, 2004 1:33 am Post subject: |
|
|
cam dureros acest rezultat .. lumea deja il huiduie pe Nea` Puiu .. dar sa ne aducem aminte si ce a facut pentru nationala .. ce s-a intamplat s-a intamplat .. acu deh .. dar prea dur este invinovatit Nea` Puiu .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Nov 22, 2004 12:47 pm Post subject: |
|
|
Cataline,
Nu-l mai caina tu pe Nea Puiu ca si-a facut suma de mult timp si si-a cam implementat picioarele in echipa in ultima vreme ! N-a mai promovat jucatori noi cam de multisor ! Si acum si-a pierdut si "cashcheta !"  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue Nov 23, 2004 5:53 pm Post subject: |
|
|
mi se pare prea dur cum este vanat .. nu mai e bun nu mai e .. _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
|