View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 9:09 am Post subject: Cum e vremea pe la voi! |
|
|
prichindela wrote: | si la cluj tot asa ii in ultima vreme ......nu o sa imi placa sa merg pe caldura la scoala !  |
Crede-ma ca nici mie......vremea asta ma duce cu gandul la vacanta. Azi e inca o zi insorita!! Dar e ultima zi de vacanta. Oricum cred ca o sa ies in oras sa ma bucur de ultimele momente de libertate!! Freedom!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 9:30 am Post subject: |
|
|
bine faci criss .........asa nu se mai poate .... ii sabotaj pt noi elevii .....cu caldura asta !!!  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 10:52 am Post subject: Cum mai e vremea pe la voi? |
|
|
Exact....nu e corect sa inceapa scoala pe o asa vreme....Maca o saptamana de vacanta de ne-ar mai lasa!! Gandeste-te ca incepem scoala pe 12 ceea ce iar nu e corect....normal trebuia sa incepem pe 15. Vacanta!!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Sep 13, 2005 6:23 am Post subject: |
|
|
Da bietele de voi
La mine e o vreme de necrezut, asha ceva mai rar, adica e cald dar nu e umiditate in aer shi poti sa respiri fara sa-ti arzi plamani.
Dumineca a fost timp de plaja dar lenea a castigat lupta so am stat in pat.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:09 pm Post subject: Cum e vremea pe la tine? |
|
|
Tuffgirl nu trebuia sa ratezi o zi de plaja, desi te inteleg daca ai fost obosita si ai vrut sa dormi. Oricum la voi vremea e mai mult timp frumoasa decat la noi, azi noapte a ploaut in TM si nu stiu cat va mai tine vremea buna.
Besos,
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:40 pm Post subject: |
|
|
Azi era o caldura infernala, da' dinaia infernala, ca nu poti respira si nu poti umbla. Acum a inceput o ploaie zdravana sa nu pot merge eu la coafor dar sper sa se mai racoreasca putin ca nu se mai poaaate  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Sep 13, 2005 2:44 pm Post subject: |
|
|
aici e soare ... si bine ... si putin racoare, ehh k una din zilele perfecte  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Wed Sep 14, 2005 9:07 am Post subject: |
|
|
Plouă ca-n filmele cu prosti, n-am umbrela la mine, am facut o oră jumate pana la sc?rbici, am apa in adidasi, sefu ma f@#e la creieri ca de ce am intarziat, mi-am varsat cafeaua si nici n-am apucat sa beau din ea, am uitat sa-mi iau tigari. In rest totul e bine si frumos  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Sep 14, 2005 10:53 am Post subject: |
|
|
Vreme buuuuna de tot, numai bine ca am sa fac o plimbarica pana la Unghii, caci am de la doishpe' programare.
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu Sep 15, 2005 9:10 am Post subject: |
|
|
Vad ca de 3 zile incoa', in fiecare zi ploua, nu exista zi in care sa nu ploua. Uite chiar si acum, in a 4a zi, este o dimineata inorata, semn ca va ploua. si un friiiiig, chiar daca iasa soarele.
Si eu chiar nu vroiam toamna. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Sep 16, 2005 10:16 pm Post subject: Cum e vremea pe la voi? |
|
|
Vremea in Tm continua sa se mentina calda, desi a plouat si aici in doua dupa-amieze. Sper ca macar weekendul asta sa avem vreme frumoasa.
Criss [/b] _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Sep 17, 2005 12:46 am Post subject: |
|
|
Aici spune ca o sa ploua dar nu prea ii cred E o umezeala de transpiri sub limba ca sa nu mai spun ca temperatura e de 27?.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Mon Sep 19, 2005 2:47 am Post subject: |
|
|
vantttttt
sufla vantul in dormitoareeeee....
 _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 19, 2005 1:40 pm Post subject: Cum e vremea pe la voi?? |
|
|
Salutare lume!! Vremea in Tm e tot mai rea, ploua de ieri si nu ai chef sa faci nimik, cu atat mai putin sa mergi la scoala sau servici. Nu prea cred ca o sa se imbunatateasca vremea, e toamna deja asa ca va trebui sa ma obisnuiesc.
Besos,
Criss [/b] _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
la mine in Cluj ploua groaznic de mult in ultima vreme .....ma moleseste si ma face melancolica  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |