View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Aug 08, 2005 10:23 pm Post subject: |
|
|
bate vantul si sta sa ploua .. picura din cand in cand  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
`n3cRoX` BANAT

|
Posted: Tue Aug 09, 2005 2:27 pm Post subject: |
|
|
->`In acest moment vremea este calda la mine..sangele se poate vedea pe trotuar cum se usuk...am vazut o batranik kre isi dadea duhul iar nimeni nu se baga sa o ajute...din fericire a scapat rpd arunkandu-se in fata unei masini(de aici si sangele d pe trotuar)...la voi cum mai e??`<-  _________________ banat |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Tue Aug 09, 2005 11:12 pm Post subject: |
|
|
Ce are baba cu vremea? Noi vorbeam despre vreme. La mine a ploat ieri dar ear cald so nu a fost prea rau  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Aug 23, 2005 1:07 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Ce are baba cu vremea? Noi vorbeam despre vreme. La mine a ploat ieri dar ear cald so nu a fost prea rau  |
stii tu zicala aia Satul arde si babele se piaptana ....
la mine e destul de innourat  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Aug 23, 2005 9:41 am Post subject: |
|
|
Aici in fiecare zi incepe dimineata cu soare, doar asa sa ma fraiereasca pe mine sa ma duc sa ma bronzez si pe cand ajung, dupa un ceas apar norii  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Aug 24, 2005 12:13 am Post subject: |
|
|
Pe aici e inca frumos, e mai racoare dimineatza dar e placut As vrea shi eu sa merg la plaja dar sunt stuck la munca  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Wed Aug 24, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
Se pare ca va trebui sa trec la solar in curand. Nu cred ca mai exista sa prin vreo zi de plaja De ceva vreme, observ in fiecare zi cum mai e pe-afara si am ajuns la concluzia ca vine toamna. In plus, am vazut deja copaci cu frunzele ingalbenite Deci va spun, mie vara asta nu mi-a placut! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Aug 28, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
momentan vremea in cluj se arata instabila ..la noapte s-ar putea sa fie precipitatii ........la dreq vorbesc k si pasarin de la meteo ....shi nu mai sunt sanse de plaja "vara" asta _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Sep 03, 2005 3:11 am Post subject: |
|
|
Well la mine e inca vreme fromoasa, nu stiu daca e de plaja ca nu mi-am prea scos capul pe afara, dar ne-au lovit shi pe noi vremurile grele. Saptamana trecuta am fost in New Orleans shi a fost un loc minunat, mi-am dorit sa merg acalo de foarte mult timp. Din pacate dupa cum ati observat, au fost loviti de Hurricane shi orashul a fost distrus. Nu cred ca am fost afectata de nimic asha de mult cun sunt afectata de asta. Pana acum, in afara de New York, acel oras a fost favoritul meu shi imi faceam planuri sa merg inapoi in vacantza. Am avut doar cinci ore la dispozitie sa vizitez locurile de atractie in timp de seara iar a doua zii lumea a inceput sa baricadeze totul, cu scanduri shi placaj. A trebiut sa plecam pentru ca venea nenorocita de Katrina. Sunt foarte suparata
Ma gandesc ca voi intelegeti pentru ca ati trecut prin inundatii la fel de devastatoare, e doar ca m-am indragostit de locul ala shi acum nu mai exista. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
sorry 4 u tuffy ......huh .acuma la mine ii o vreme minunata de plimabrica .......shi am o viroza imbecila care nu ma prea lasa sa ies din cas a....pusiiiii _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
Ce sa faci Emutzo, asta e, o nenorocire nu vine niciodata singura
Si aici e tot la fel, un soare si o vreme faina de tot! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 5:37 pm Post subject: |
|
|
shew intr-o zi vin pana in alba si te bat ...k te tot legi de nenorocirile mele  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 9:55 pm Post subject: Cum e vremea pe la voi? |
|
|
In Timisoara e vreme super......parca e august, nu septembrie. Mult soare la pranz......sper sa tina asa si in continuare....desi cel mai rau e ca incepe scoala si nu mai e timp de distractie. Deja parca nici nu mai conteaza vremea!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sat Sep 10, 2005 9:58 pm Post subject: |
|
|
si la cluj tot asa ii in ultima vreme ......nu o sa imi placa sa merg pe caldura la scoala !  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |