View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 6:48 pm Post subject: |
|
|
Asa si la noi Si e un friiiiiiiiig de imi vine sa mor, deja in geaca se umbla Si de cateva zile bune, tot in,orat _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:00 pm Post subject: |
|
|
ji eu maine imi iau geaca .....k ii prea frigutz deja  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Tue Sep 20, 2005 6:59 pm Post subject: Cum e vremea la voi?? |
|
|
Si in Timisoara e tot vreme urata....azi nu a mai plouat, dar a fost vreme urata. Dar ce e si mai aiurea e ca s-au anuntat ploi pana la sfarsitul saptamanii. Nu e corect!!
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Tue Sep 20, 2005 7:41 pm Post subject: |
|
|
hmzzz ..........eu ma tot gandesc ......pot sa imi permit sa merg cu botine k deja nu mai rezit ....imi ingheatza piciorushele !!!!! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 10:16 pm Post subject: |
|
|
Da, deja se poarta botinele. Am vazut niste fete azi cu botine tare fancy din piele si cu catarame, cu toc subtire si inalt, plus niste jeans drepti la glezna
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 6:34 am Post subject: |
|
|
La mine e tare frumos Toata saptamana o sa fie 28-29 C.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:17 pm Post subject: Cum e vremea pe la voi? |
|
|
Si in Tm a fsot azi mai ok vremea, pot sa zic ca nu am mai rabdat frig deloc. Te invidiem Tuffgirl - 28-29 grade? E super faina vremea.....la noi din pacate [b]toamna si-a intrat in drepturi! De fapt e sfarsitul lui Septembrie asa ca e absolut normal.
Besos,
Criss [/b] _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 8:49 pm Post subject: |
|
|
asa frigutz ii acuma seara in cluj de numa .......mai ales k stau in apropierea someshului (rau ) ..... si ii very grr ........br.... adik frig ...am inghetzat cand am iesit cu catzelushii !  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Thu Sep 22, 2005 9:45 am Post subject: |
|
|
Mie mi s-a acrit de atata ploaie. De unde atata apa frate?  _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Thu Sep 22, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
cineva plange "acolo sus"  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Sep 23, 2005 2:04 pm Post subject: Cum e vremea pe la voi? |
|
|
Voi ati vazut ce inundatii sunt din nou in tara?? E inceredibil! De atatea luni numai ploaie si inundatii. In Timisoara e ok, mai ploua din cand in cand, dar nimik exagerat. Mi-e mila insa de oamenii care vor petrece iarna in frig.
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 4:40 pm Post subject: |
|
|
mie-mi place ploaia
dar nu sunt intr-o zona inundata/inundabila
e trist pentru cei care au suferit din cauza inundatziilor, se pare ca istoria se repeta |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Fri Sep 23, 2005 5:14 pm Post subject: |
|
|
sorru 4 u ........ ai grija pe acolo sa nu te ia apa  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 2:35 pm Post subject: Cum e vremea la voi? |
|
|
Situatia se inrautateste pe zi ce trece....in zonele inundate. E cineva de pe forum din Constanta, Dobrogea, Mangalia?? Cum e situatia pe acolo? Eu m-am ingrozit dupa ce am vazut stirile de ieri.....incepe parca din nou cosmarul! In Banat au fost inundatii in aprilie si satul bunicilor mei a fost partial inundat. Slava Domnului nu tot si casa a scapat intreaga! Dar stiu ce inseamna cosmarul sa te trezesti fara nimic si ce e mai rau pentru sinistratii de acum e faptul ca se apropie iarna si gerul.
In Timisoara e vreme buna, putin innorat dar nimic referitor la ploaie. Nici nu vreau sa inceapa!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
satine silver member

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
E urat, ploua intruna si nu imi place deloc  _________________ Imi place sa ma distrez online jucand jocuri noi gratuite impreuna cu alti jucatori. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |