View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Riverdance gold member

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:12 pm Post subject: Muzica in Romania |
|
|
Acum cativa ani se afirma ca , cika, 'romanul s-a nascut poet'.....insa constat de cativa ani ca prin natia noastra sunt multi care s-au nascut si mari cantareti.
Afacerea mai noua in Romania este sa faci 'muzica'...o banda, un video-clip, un cd. Saturatia de pseudo-muzica este la ea acasa. Grupuri de toate soiurile, blonzi, bruneti cu blonzi, roscati...asta insa nu e marea problema. Abunda mediocritatea, melodii de 2 lei...ca sa nu mai vorbesc de texte....e josnic.
As vrea sa stiu ce considerati aveti dspre muzica romaneasca de azi? Va place? E de calitate? E destul ca unul sa faca o formatie si sa se afirme ca e muzica? Dar sa stiti ca nu ma refer aici la manele...pt ca asta este sub-muzica, apartine de categoria strigatul cocosului injunghiat ....ci de asa zisa mmuzica pop a multor tineri lansati, etc. _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:49 am Post subject: |
|
|
Riverdance (pronuntat [riverda:ns], ete asa, ca sa-i enervez pe americani !),
Mi se pare totusi ca muzica romaneasca a evoluat de la ritmul tip un-doi, de pe vremea lui Ceasca la varietatea de astazi. E drept ca au aparut si mai multe rebuturi dar, in ultimii trei ani, pot alcatui un clasament de cincizeci de piese romanesti care imi plac, spre deosebire de acum zece ani cand puteam sa le numar pe degete ! Hac ! Parerea mea ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Ataria junior

|
Posted: Wed Apr 27, 2005 10:36 pm Post subject: ATARIA |
|
|
Intrati pe site-ul
www.ataria.ro
si vedeti ce inseamna muzica adevarata.
TRUPA _________________ The heavy-metal group Ataria, va invita sa vizitati site-ul www.ataria.ro |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Apr 28, 2005 1:21 am Post subject: |
|
|
Catzi americani ai enervat Airman?
Iarashi voi cu ATARIA, mai lasat-o balta.
Cat despre muzica romaneasca, mai ascult shi eu la posturi de radio romanesti shi tot ce aud e muzica americana. Cineva a spus ca "how nice, you can keep up with your culture " and i said "yes is very nice, but i think it will be even more nice if i can actually listen to some romanian music" Sper ca asta e self explanatory as far as my knowledge of muzica romaneasca.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
|