View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
iduidu Guest
|
Posted: Mon Nov 15, 2004 11:00 pm Post subject: va ofer intre 1-3$/zi |
|
|
Daca sunteti interesati, cautati-ma pe Yahoo messenger (id: ovisamiro) - nu sunt vizibil mereu, dar daca-mi lasati un mesaj, va contactez |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 3:22 pm Post subject: iar chestii de astea ? |
|
|
pentru ce primesc bani ? ce fac ? trimit coli de hartie ? lasa-neeeeeeeeeeeee _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
iduidu Guest
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 6:06 pm Post subject: vinzi credite |
|
|
vinzi credite la trafficswarm....lui liviu sau lui Ipay sau altuia....
Bine a zis cine a zis: "fericiti cei saraci cu duhu'" |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:43 pm Post subject: |
|
|
Adica asta vine 30 de $ pe luna, nu? Sau 60 maxim. Cooolest.
(Eu una nici o pereche de blugi nu pot sa iau din banii astia, voi ? ) _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Nov 16, 2004 11:52 pm Post subject: |
|
|
Sa fii multamita de itri ajunge de un chilot!
I-a uitate la ea domle` |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:05 am Post subject: |
|
|
Marius, Marius ! Ce sa ne facem noi cu tine ?  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
iduidu Guest
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:06 am Post subject: Eu unul nu sunt lacom... |
|
|
Mai fratilor, nu fiti lacomi si pripiti: v-am invitat pe Ymessenger ca sa va explic mai pe larg, dar vad ca vreti sa vorbim aici; ok: uite care-i treaba : sunt unul dintre aceia multi care au dat la click-uri pana le-au amortit degetele, fara mare folos; la un moment dat am dat peste un anunt "Cumpar credite la trafficswarm 05$/1000" M-a facut curios si m-am dus la trafficswarm si am inceput sa fac credite: fara referali faci cam 600-1000 credite pe zi; cand am avut si eu 8000 l-am intrebat pe liviu de pe Ymessenger daca le cumpara; mi-a zis ca-mi da 9$ pe cele 8000 ale mele; eram tare bucuros, dar nu puteam sa i le vand pentru ca cei de la trafficswarm nu te lasa sa faci transfer de credite pana nu ai o vechime de minimum 14 zile iar eu aveam vreo 9 zile...
Dar tot raul e spre bine....; dupa 2 sap, il intreb iarasi pe liviu daca vrea creditele si-mi zice ca pe moment nu mai cumpara ca si-a facut plinul, (el imi datea eventual 0.7/1000) sa-l intreb pe Ipay cat imi da pe ele ca el acum nu da mai mult; suparat ca si-a calcat promisiunea, m-am dus pe ebay.com si am ramas uimit sa vad ca acolo se vindeau credite cu 2$/1000 si am priceput ce faceau baietii nostrii!
Am hotarat sa-mi fac si eu un cont pe ebay si va spun cinstit: CUMPAR CREDITE de la voi si le revand ASA CUM CRED ca fac cei doi, desi ei sustin ca au un site caruia ii fac reclama si de aceea cumpara credite...
Problema cu contul de la ebay este ca treb sa ai cont paypal iar actualmente paypal-ul nu accepta membrii din Romania, dar eu am un prieten in Franta si el imi va face un cont....
Vi se par bani PUTINI? atunci sa va mai spun inca ceva: am 7 referali si de pe urma lor fac 200 credite pe zi: faceti socoteala ca daca ajung la 50 referali fac cca 2000 credite pe zi.....
Nu este o afacere chiar atat de proasta pe cat pare...
Eu am fost cinstit cu voi, v-am spus cam tot ce stiu in momentul de fata, poate sunteti si voi fairplay si dati un click pe link-ul meu;
ATI VRUT DETALII...VI LE-AM DAT... |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:29 pm Post subject: mdea |
|
|
pe mine mama m-a invatat ceva (e economista de meserie) .. o afacere super profitabila nu ii zici la nimeni de ea .. o faci numai tu si nu mai bagi pe alti !! asa ca ... cred ca deduci si tu ce vroiam sa zic _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:52 pm Post subject: |
|
|
Este ! Foarte bine spus, Cataline ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 12:58 pm Post subject: |
|
|
Waw
Eu ma prind sa iti dau 3000 de clikuri pe zi daca mai intai incepi tu sa ne dai noua 4500/ zi!
Te prinzi?  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:10 pm Post subject: |
|
|
Esti sigur ca n-ai sange de evreu ?  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:16 pm Post subject: |
|
|
Mey, Marius eu cred ca ma apropii cu click-urile in unele zile ...vreun tratament preferential ceva?!?  _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:23 pm Post subject: |
|
|
Asta inseamna sa fii economist ! Asa, Anaisse, cere-i discount !  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Wed Nov 17, 2004 1:31 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Esti sigur ca n-ai sange de evreu ? |
ma!
Quote: |
Mey, Marius eu cred ca ma apropii cu click-urile in unele zile ...vreun tratament preferential ceva? |
yep!
Mihai e admin-ul!
Mai insista, eu stiu...  |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Nov 17, 2004 8:38 pm Post subject: |
|
|
Sa trecem la cele importante, so CATI BANI? Eu fara $1000 nu ma bag. Asa imi cumpar si eu niste tzoale mai adevarate ca din $60 nu imi ajunge nici de PANTOFI
 _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|