View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Fri Jun 18, 2004 2:48 pm Post subject: |
|
|
Sunt super si reclamele pentru campionatul european de fotbal (sa ma scuze microbistii ca scriu cu litere mici)
Pentru mine nu exista decat un singur fel de fotbal:
Real Madrid _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Thu Sep 30, 2004 10:40 am Post subject: Reclame olandeze si nu numai |
|
|
Imi pare sincer rau ca nu se difuzeaza in Romania reclamele facute pentru Rabobank. Sunt haioase rau de tot ! Ultima il prezinta pe reprezentantul Rabobank venind in Camerun si raspunzand, cand este intrebat de vames "Business or Safari", "Business. Banking". Vamesul se strica de ras si ii spune ca, fiind in Camerun, nu au suficienti bani, la care tipul ii explica filozofia Rabobank si cum aceasta este o banca tip cooperativa de credit, fondata de fermieri. Doi tipi, din spate, evident bancheri, susipna: "Oh, nu, iar asta !". Cand le vine randul, raspund "Safari !". Urmatoarea imagine ii prezinta pe cei doi pe un elefant si unul ii zice celuilalt: "Uite acolo !" Celalat raspunde: "Un leu ?" Primul zice: "Nu, iar e banca aia tip cooperativa !".
De asemena haioase mi se par promo-urile la Reality TV. Le-ati vazut pe ultimile ? (vara 2004) |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Fri Oct 08, 2004 6:31 pm Post subject: |
|
|
sincer astia de la connex au cam dat-o in bara cu reclamele alea cu prizele. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Wed Oct 13, 2004 8:54 am Post subject: |
|
|
Eu n-am inteles o chestie: daca era o companie care vindea telefoane mobile sau accesorii, mai intelegeam. Dar nu inteleg de ce o companie de servicii de telefonie mobila se intereseaza de prize (mai ales ca un telefon bun te tine si cinci zile). Inca o porcarioara a celor de la Connex ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Fri Nov 05, 2004 5:59 pm Post subject: |
|
|
imi place reclama de la renault estate
de fapt sunt 2 clipuri publicitare difuzate la scurt interval unul dupa altul
si concluzia :"iti trebuie un motiv bun ca sa nu o conduci".
saracul sofer.........(i'm just a bad boy ...) _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Nov 06, 2004 9:43 am Post subject: |
|
|
Ai dreptate ! Sunt destepte, lucru care ma mira la Renault ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
|