| View previous topic :: View next topic   | 

| Author | 
		Message | 

talib Big Diamond

Joined: 20 Feb 2007 Posts: 1617 Location: behind those empty walls
  | 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:27 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

hai mai ma faci sa ma uit ca matza-n calendar si sa nu imi dau seama de ce ar trebui sa ma sperii! zi si mie!   

si app, nu incerc sa o fac pe durul ci doar am poza pe desktop, care e acolo fiindca imi place, si am postat-o aici pt ca asa zice topicul   _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Reclama

| 

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie | 
				    | 

| 

| 
 | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
  | 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:32 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| talib wrote: | 	 		  hai mai ma faci sa ma uit ca matza-n calendar si sa nu imi dau seama de ce ar trebui sa ma sperii! zi si mie!   

si app, nu incerc sa o fac pe durul ci doar am poza pe desktop, care e acolo fiindca imi place, si am postat-o aici pt ca asa zice topicul   | 	  

Nu te cred...are dreptate Aneisse...fricosule       _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Aneisse 100% unknown species

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:32 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| talib wrote: | 	 		  hai mai ma faci sa ma uit ca matza-n calendar si sa nu imi dau seama de ce ar trebui sa ma sperii! zi si mie!   

si app, nu incerc sa o fac pe durul ci doar am poza pe desktop, care e acolo fiindca imi place, si am postat-o aici pt ca asa zice topicul   | 	  

just kidding!

Femeia mey, in sensul cel mai pur al cuvantului, nu te sperie un pic? _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!!  ))

http://theoldjukebox.blogspot.com/ | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

talib Big Diamond

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:34 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

mamiiiiiiii! iar se ia joejoe de mine!   _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

jolie_jojo irecuperabila

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:34 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

Exista un sens  ''pur'' pt femeie?? Lols   

Asculta tu la mine(ane) daca pana acum femeia nu l-a speriat....de acum in mod sigur o sa fuga mancand pamantul    _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:35 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

aham...deci vezi? Ce-ti spuneam despre femei!?! Jojo e femeie sa stii...sau cel putin asa zice       _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!!  ))

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

talib Big Diamond

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:35 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		  | Femeia mey, in sensul cel mai pur al cuvantului, nu te sperie un pic? | 	  

si cica eu sunt ciudat   _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

talib Big Diamond

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:36 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		  aham...deci vezi? Ce-ti spuneam despre femei!?! Jojo e femeie sa stii...sau cel putin asa zice       | 	  

joejoe e baiat!!! asta so stii si tu   _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

jolie_jojo irecuperabila

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:38 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		  aham...deci vezi? Ce-ti spuneam despre femei!?! Jojo e femeie sa stii...sau cel putin asa zice       | 	   Biliv me....zilele astea am imbatranit cu cel putin 10 ani....Si am invatat un singur lucru... sa nu mai pun botul la orice (in sensul pur al frazei   )

Cat despre:  	  | Quote: | 	 		  | mamiiiiiiii! iar se ia joejoe de mine! | 	 
   Las' nu-i nimic - puiule- iti trece repede!   _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:38 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| talib wrote: | 	 		   	  | Aneisse wrote: | 	 		  | Femeia mey, in sensul cel mai pur al cuvantului, nu te sperie un pic? | 	  

si cica eu sunt ciudat   | 	  

Intriganta, manipulatoare, ambitioasa, inteligenta, complicata, greu de multumit, capricioasa....mai vrei? Tot nu te sperie? Lasa ca o sa te sperie...         _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!!  ))

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:40 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| jolie_jojo wrote: | 	 		   	  | Aneisse wrote: | 	 		  aham...deci vezi? Ce-ti spuneam despre femei!?! Jojo e femeie sa stii...sau cel putin asa zice       | 	   Biliv me....zilele astea am imbatranit cu cel putin 10 ani....Si am invatat un singur lucru... sa nu mai pun botul la orice (in sensul pur al frazei   )

Las' nu-i nimic - puiule- iti trece repede!   | 	  

...si eu ce sa inteleg din asta? ...ca iti schimbi sexul o data la 10 ani?         _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!!  ))

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

jolie_jojo irecuperabila

| 

| 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		   	  | talib wrote: | 	 		   	  | Aneisse wrote: | 	 		  | Femeia mey, in sensul cel mai pur al cuvantului, nu te sperie un pic? | 	  

si cica eu sunt ciudat   | 	  

Intriganta, manipulatoare, ambitioasa, inteligenta, complicata, greu de multumit, capricioasa....mai vrei? Tot nu te sperie? Lasa ca o sa te sperie...         | 	  Sa nu uitam si....MODESTA ... BUNA...BAUTOARE DE CAPPUCINO      Marry Me    _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

talib Big Diamond

| 

| 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		  Intriganta, manipulatoare, ambitioasa, inteligenta, complicata, greu de multumit, capricioasa....mai vrei? Tot nu te sperie? Lasa ca o sa te sperie...         | 	  

auzi? tu te lauzi, sau ce? _________________ say it ain't so!... SAY IT GOD DAMN IT!!! | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

jolie_jojo irecuperabila

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:41 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| Aneisse wrote: | 	 		   	  | jolie_jojo wrote: | 	 		   	  | Aneisse wrote: | 	 		  aham...deci vezi? Ce-ti spuneam despre femei!?! Jojo e femeie sa stii...sau cel putin asa zice       | 	   Biliv me....zilele astea am imbatranit cu cel putin 10 ani....Si am invatat un singur lucru... sa nu mai pun botul la orice (in sensul pur al frazei   )

Las' nu-i nimic - puiule- iti trece repede!   | 	  

...si eu ce sa inteleg din asta? ...ca iti schimbi sexul o data la 10 ani?         | 	  

Dupa Talib...nici eu nu mai stiu ce sunt....   _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro | 

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

| 

Posted: Tue Dec 18, 2007 2:44 pm    Post subject:  | 
				     | 

| 

| talib wrote: | 	 		   	  | Aneisse wrote: | 	 		  Intriganta, manipulatoare, ambitioasa, inteligenta, complicata, greu de multumit, capricioasa....mai vrei? Tot nu te sperie? Lasa ca o sa te sperie...         | 	  

auzi? tu te lauzi, sau ce? | 	  

nu buey... ce aveti? Nu are legatura cu mine. Vorbeam de femeie in sensul pur, la general desi...dak ma uit acolo foarte putine calitati de-astea ragasesc la mine...ce-o fi insemnand asta?

Bingo!!!!  Sunt barbat!!! Yeeeeeeee!!!          ...sau sunt blonda si nu-mi dau seama     (JJ sper ca nu esti blonda     desi n-am nimik cu blondele oricum) _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!!  ))

| 

| Back to top | 
		 | 

| 

Reclama

| 

Posted:     Post subject: Acorda-ne putina atentie | 
				    | 

| 

| 
 |