View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
skullpder silver member

|
Posted: Sun Mar 21, 2004 1:30 pm Post subject: Cele mai cretine/reusite clipuri publicitare |
|
|
Clip tampit mi se pare ala la airwaves, aluzie la "alien" sau la "asasini cibernetici", cu tipa aia care ramane prinsa in usha aia shi scoate ia nishte guma, bla bla.
Clip bun mi se pare ala de la orange, cu tipu shi tipa din metrou care se imita unu' pe altu'. Inteligent facut. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Mon Mar 22, 2004 9:51 am Post subject: |
|
|
Cel mai tampit mi se pare ala cu www.nututun.ro ...
imi pune pe Topescu sa traga el o linie si sa ne trimita la www.nututun.ro ... e ca si cum mi-ar zice bunica-miu: du-te la www.zarzavat.ro ... si Bleont .... zice ca i-a fost super usor sa se lase si mi-l filmeaza avand crize de nervi si dandu-se cu capul de geam ... sau pereti ... whatever ... au gresit-o rau cu reclama asta ...
Asta mi se pare mie cea mai tampita ... ar mai fi din aceeasi categorie, dar ma abtin ... sper sa mai scriu si pe viitor despre ele ... si daca vreti sa va lasati de fumat intrebati-ma pe mine cum am reusit ).
Cea mai tare ... hmmm ... nu poti spune cea mai tare ... eu am una pe care probabil nu o stiu multi ... a aparut prima oara pe eurosport si am mai vazut-o si pe Mtv ... dar demult ... era o reclama la echipament adidas ...
E vorba despre 2 echipe de fotbal ... una din cei mai tari fotbalisti ai lumii si cealalta era numai din draci ... arbitrii erau orbi .... si sunt niste faze pe teren ... intrari dure ... questii de astea ... se termina cand suteaza unu francez si omoara pe dracu din poarta. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Mon Mar 22, 2004 9:53 am Post subject: |
|
|
ca tot venii vorba de draci:
Doamne Scaraotchi, arati ca dracu ....
ca idee e super amuzanta ) si tre sa ai un simt al umorului bine dezvoltat _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Mon Mar 22, 2004 9:56 am Post subject: |
|
|
Inca una cretina ... aia de la connex cu jumatate de ecran in care se vede reclama ...
Imi pare rau pentru ei dar trebuie sa mai caute si alte firme de advertising ... probabil asa au facut si cu bugetul ... nu au aratat decat jumate din bani de aia le-a iesit reclama asa. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Mon Mar 22, 2004 10:40 am Post subject: |
|
|
Alea sunt reclame de gospodine ... reclame de genul ala se faceau acum 10 ani in vest ... pe mine ma omoara reclamele la "bunuri gospodaresti" ca sa zic asa .... mai e Anitra, Ace, Bona si multe altele. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Mon Mar 22, 2004 3:55 pm Post subject: |
|
|
Cel mai tare mi se pare cel de la orange, o iubesc! M-as uita toata ziua la el. Imi mai place de regula cel cu Cocolino, ca e criminal ursuletzu ala.
Oh, si cel de la Johnson's baby
Cel mai penibil mi se pare cel cu Pensiunea Maria. E jalnic personaju ala. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Tue Mar 23, 2004 9:07 am Post subject: |
|
|
... se vede ca sunt "made in romania" ...
revenind la adidas, preferatele mele, aseara am vazut-o pe ultima.
pe o pista alearga mari campioni ai tuturor timpurilor. printre ei muhammad ali si david becham.
versiunea anterioara era cu fata lui muhammad ali si cu el boxand in ring, el aparand ca in zilele lui de glorie; tanar si neinvins. _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Tue Mar 23, 2004 5:40 pm Post subject: |
|
|
Reclamele de la Nike sunt facute misto. Era mai demul pe eurosport una cu un boxer shi un baschetbalist intr-un ring de box. |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Wed Mar 24, 2004 2:37 pm Post subject: |
|
|
Nu prea avem noi romanii parte de reclame la echipament sportiv de gen Nike, Adidas, Reebok, Lotto ... s.a.
Atata timp cat inca se mai poarta Dragasani nu vad reclamele alea in Romania _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Fri May 07, 2004 7:44 pm Post subject: |
|
|
Uraste cineva reclama cu MEZYM Forte la fel ca si mine??? Sau batranelu ala care se plange ca are probleme cu prostata, LoL..how stupid. Sau cele cu Star Chips cu instabilii aia de la 3SudEst cum ca Numai cartofii adevaratzi ajung STAR CHIPS.. gizaz. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Alucard Vampire

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 7:47 pm Post subject: |
|
|
nigaz ) si-au mai dat in petec si altii cu reclama aia _________________ Un altfel de Ghid PC |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Thu Jun 17, 2004 8:27 pm Post subject: |
|
|
Mis e pare dragut cel cu cafeaua Elite Fata aia chiar ma doboara.. si melodia lui Touch and Go *Would you..*, superba  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Fri Jun 18, 2004 9:25 am Post subject: |
|
|
am vazut aseara o reclama misto la nike sau adidas .. nu mai tin minte .. atunci se turna .. cu vedetele fotbalului .. cele mai cretine reclame mi se par cele de la Flamingo .. nu se suport ! _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |