View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
marius Marius

|
Posted: Wed May 23, 2007 1:29 pm Post subject: |
|
|
Nu inteleg dc consideri ca cineva trebuie sa "se bage".....
A participa cu ovatii sau chiar cu zambete tot complicitate se cheama, in rest , oamenii care nu vor sa auda..... e ziua "celor care nu vor sa auda?""
Mai intai trebuie ca voi sa participati la surpriza, si dupa cum spuneam, asta prevedea un grup, de fete sau baieti, deci cine sunt cei care "nu vor sa auda?" din moment ce voi cei care sunteti invitati sunteti si organizatorii surprizei.....
Pana la urma , sarbatoritului i-ar place?
Cred ca mai bine am devia putin si am incerca sa discutam ceva legat de "mentalitatea mioritica" a romanului, care cu siguranta ar privi ciudat la o astfel de surpriza...
So, daca crezi ca nu merge, atunci incearca alta varianta:
Surpriza IV
Aflati daca ii plac lautarii, cantecele ofoase..si aduceti o orchestra pt o perioada scurta de vreme, cateva cantece, cativa scripcari ....ceva care sa il emotioneze..
Mor lautarii de foame in Romania, iar romanul e rupt dupa cantece din scripca
Mergeti prin satele de la periferii si o sa observati ca talente populare exista insa nu sunt cunoscute, sau cutreierati putin prin Capitala, prin retele hoteliere si puteti gasi solisti/e din toate genurile muzicale
Sau altceva:
Surpriza cadou V
Mergeti la un Super Center gen Moll
Platiti contravaloarea unor x produse legate de hobby-ul sau insa nu luati produsele.
Cu chitanta contravalorii sau cum se prineste (nu stiu) mergeti la aniversare si o faceti cadou
Poate merge singur sa aleaga .....
Aici chiar puteti sa combinati jucandu-va cu rabdarea lui insa este nevoie de complicitate din partea mai multora
Acel cupon (contravaloarea cadoului) ascundeti-l undeva anume, sub anume bibelou. Indemnati-l sa caute intr-un anume loc unde sa gaseasca surpriza, insa acolo in loc sa gaseasca surpriza, sa gaseasca un alt biletel care sa il indrume in alt loc unde sa gaseasca alt indiciu unde sa gaseasca ...tot asa ...pana da de cadou
Improvizati si voi |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Wed May 23, 2007 1:38 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Surpriza cadou V
Mergeti la un Super Center gen Moll
Platiti contravaloarea unor x produse legate de hobby-ul sau insa nu luati produsele.
Cu chitanta contravalorii sau cum se prineste (nu stiu) mergeti la aniversare si o faceti cadou
Poate merge singur sa aleaga .....
Aici chiar puteti sa combinati jucandu-va cu rabdarea lui insa este nevoie de complicitate din partea mai multora
Acel cupon (contravaloarea cadoului) ascundeti-l undeva anume, sub anume bibelou. Indemnati-l sa caute intr-un anume loc unde sa gaseasca surpriza, insa acolo in loc sa gaseasca surpriza, sa gaseasca un alt biletel care sa il indrume in alt loc unde sa gaseasca alt indiciu unde sa gaseasca ...tot asa ...pana da de cadou
Improvizati si voi |
Asta combinata cu inca alte cateva mici picanterii Iar la finalul cautarii sa ii dea gagicile cadoul.... tare......!!!! _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat May 26, 2007 4:33 pm Post subject: |
|
|
moama ce "inspirati" sunteti va rog scuzati nestiintza mea Moderatorii va rog stergeti primul meu post ... e boring! _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun May 27, 2007 12:32 am Post subject: |
|
|
Incercam si noi, ne straduim sa iasa cat mai fain .....insa hai mai bine sa auzim de la J`J` ce a iesit pana la urma
Sigur am scris in zadar  |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun May 27, 2007 1:25 am Post subject: |
|
|
cea mai mare surpriza : paraseste-l  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
jolie_jojo irecuperabila

Joined: 28 Nov 2006 Posts: 5725 Location: La Cuca Macaii :D
|
Posted: Sun May 27, 2007 9:46 pm Post subject: |
|
|
marius wrote: | Incercam si noi, ne straduim sa iasa cat mai fain .....insa hai mai bine sa auzim de la J`J` ce a iesit pana la urma
Sigur am scris in zadar  |
Poi am zis saptamana viitoare... mai precis vinerea asta care vine...dar m-am gandit sa pun problema din timp!!!
asa ca....
Quote: | cea mai mare surpriza : paraseste-l |
Nu suntem impreuna (parca imi si imaginez) neeeeeeeaaaaaaaah!! dar ideea e dragutza...''just in case ''  _________________ Hai si tu la discutii in cafenea ! intra pe http://cafenea.itbox.ro |
|
Back to top |
|
 |
|