View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Fri Feb 16, 2007 3:33 pm Post subject: "Coca-Cola / 3 capace” interzis |
|
|
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a somat joi posturile de radio să nu mai difuzeze spotul publicitar "Coca-Cola / 3 capace”, pe motiv că se adresează direct copiilor. Potrivit preşedintelui CNA, Ralu Filip, spotul publicitar al Coca-Cola se adresează direct copiilor, ceea ce contravine articolului 33 din Legea audiovizualului, potrivit căruia "publicitatea nu trebuie să provoace nicio daună morală, fizică sau intelectuală minorilor şi, în special: a) să nu instige în mod direct minorii să cumpere un produs sau serviciu, prin exploatarea lipsei de experienţă sau a credulităţii acestora; b) să nu încurajeze în mod direct minorii să îşi convingă părinţii sau pe alte persoane să cumpere bunurile sau serviciile care fac obiectul publicităţii; c) să nu exploateze încrederea specială pe care minorii o au în părinţi, profesori sau alte persoane; d) să nu prezinte în mod nejustificat minori în situaţii periculoase". Ralu Filip a spus că spotul încurajează "minorii să cumpere bunurile şi serviciile care fac obiectul publicităţii" şi a somat radiourile "să intre de îndată în legalitate".
(Mădălina Cerban, madalina cerban @ mediafax.ro) _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Feb 16, 2007 5:26 pm Post subject: |
|
|
nu-mi place Ralu Filip |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:57 pm Post subject: |
|
|
ralu filip e un redus _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Feb 18, 2007 1:08 pm Post subject: |
|
|
eu nici nu stiu reclama dar daca a zis radu filip ceva sigur e o proastie .. sau chiar sunt doua .. _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
|