View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Mon Nov 20, 2006 11:02 pm Post subject: Vine Craciunul curand , ce obiceiuri avem ? |
|
|
Ce faceti de Craciun ?
Pt mine e una din cele mai faine sarbatori perioada asta si se continua pana la ziua mea intr-un chef si o lenevire totala
Cand eram mai mica si unchiu taia porcul de craciun era pt mine ceva wow sa manc sorici Ca nu mancam de la nimeni decat de la unchiu  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 2:01 am Post subject: |
|
|
Auzi draga mai lasa-ma inca vreo doua saptamani sa fiu vesela, de obicei in jurul craciunului devin depressed  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 7:46 am Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Auzi draga mai lasa-ma inca vreo doua saptamani sa fiu vesela, de obicei in jurul craciunului devin depressed  |
de ce ? asa mul iti place incat te deprima?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 2:15 pm Post subject: |
|
|
inainte de craciun cu cateva zile ma duc la munte, imi place sa fiu inconjurata de zapada, sa ma joc in zapada si sa incerc sa practic sporturile iernii .. fara mari sanse de izbanda apoi de craciun imi place sa stau acasa cu tati si cu mami , sa stam .. si sa il asteptam pe mosu .. sa fie cald , sa ne lumineze bradutul fetele si sa ne uitam la tv.
imi place sa ii surprind cu cadouri, ador sa fac cadouri daca as avea bani multi le`as cumpara atatea ! inca de pe acum m`am pus pe strans , stiu exact ce ii trebuie fiecaruia  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:00 pm Post subject: |
|
|
heh..luminite,sarbatori,alea..pt mine craciunu e un pretext. un pretext de lenevire(doh,cum s te trezesti mai devreme de 2,doar e craciunul !!!),de mancat dulciuri si de trimis felicitari(mai nou,sms-uri)
soriciul nu ma'ncanta,carnea de porc imi produce greata(nu'i suport mirosul),colindele ma plictisesc(sa vezi ce sumedenie de CDuri or s'apara acuma,"trei crai de la rasarit" si "rasarit'a rasarit" labarite de toti artistii nostri,cik si costi ionita pregateste un nou cd cu colinde de craciun.. ),si nici spiritul nu ma patrunde asa d bine..(anul trecut m'am prins ca a venit craciunul cand am inceput sms-urile de rigoare...d fapt,primul sms primit de dimineata era ceva gen "un an nou fericit",si m'am speriat: "c'mon,am pierdut artificiile de rev???") )
si cred ca's eo mai cu capu,da' nu prea ma induioseaza tablourile de familie strans unita in juru bradului si desfacand cadourile clasice:tati papuci,mami o noua carte de bucate,fratele un cd player si sora o trusa completa de make up
insa am toata consideratia pt cei ce rteusesc s intre'n ritm si spirit in sit asta...si cred ca'i si invidiez putin...  _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
Nemo Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:12 pm Post subject: |
|
|
aiurea wrote: | heh..luminite,sarbatori,alea..pt mine craciunu e un pretext. un pretext de lenevire(doh,cum s te trezesti mai devreme de 2,doar e craciunul !!!),de mancat dulciuri si de trimis felicitari(mai nou,sms-uri)
soriciul nu ma'ncanta,carnea de porc imi produce greata(nu'i suport mirosul),colindele ma plictisesc(sa vezi ce sumedenie de CDuri or s'apara acuma,"trei crai de la rasarit" si "rasarit'a rasarit" labarite de toti artistii nostri,cik si costi ionita pregateste un nou cd cu colinde de craciun.. ),si nici spiritul nu ma patrunde asa d bine..(anul trecut m'am prins ca a venit craciunul cand am inceput sms-urile de rigoare...d fapt,primul sms primit de dimineata era ceva gen "un an nou fericit",si m'am speriat: "c'mon,am pierdut artificiile de rev???") )
si cred ca's eo mai cu capu,da' nu prea ma induioseaza tablourile de familie strans unita in juru bradului si desfacand cadourile clasice:tati papuci,mami o noua carte de bucate,fratele un cd player si sora o trusa completa de make up
insa am toata consideratia pt cei ce rteusesc s intre'n ritm si spirit in sit asta...si cred ca'i si invidiez putin...  |
Cuirasa de titan si sufletul ca o crema de ciocolata.  _________________ This is me for forever
One of the lost ones
The one without a name
Without an honest heart as compass |
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 10:43 pm Post subject: |
|
|
ah,nemo...  _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Nov 22, 2006 11:35 pm Post subject: |
|
|
mie imi place sa impodobesc casa , fara brad si fara ceva lumini care sa ma orbeasca parca nu simt ca e craciun
si imi place mai ales sa imi puta casa a scortisoara sa beau vin din ala cald  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Nov 23, 2006 12:12 am Post subject: |
|
|
Sweety wrote: | de ce ? asa mul iti place incat te deprima?  |
de asta
Anne wrote: | imi place sa stau acasa cu tati si cu mami , sa stam .. si sa il asteptam pe mosu .. sa fie cald , sa ne lumineze bradutul fetele si sa ne uitam la tv. |
Pentru ca eu nu am.
Shi eu vreau shoric shi ureche Shi vreau shi racituri (ca sa nu zic raci)  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Thu Nov 23, 2006 7:36 am Post subject: |
|
|
dar a fost alegerea ta, tuff
si noi, cei care ramanem acasa avem un (altfel) de dor
pana la coada totul se aseaza in plan spiritual si trece cu bine
PS chiar ieri seara am aflat ce cadou voi primi de la fratele meu, si ...ma cunoaste -asta spune tot  |
|
Back to top |
|
 |
adymacsut diamond member

|
Posted: Thu Nov 23, 2006 1:56 pm Post subject: raspuns |
|
|
Nu pot sa spun ca nu imi place atmosfera de Craciun.
Imi amintesc de primele colinde ascultate in libertate in decembrie 1989.
Ma gandesc mai intai la prietenii si colegii nostri care au cazut atunci.
poate devin nostalgica dar si datorita lor putem vorbi liberi pe acest forum,putem sa cantam colinde,putem sa ne bucuram de Craciun.
In copilaria mea il inlocuisera pe Mos Craciun cu Mos Gerila.Era greu atunci sa gasesti un brad de Craciun,portocale,bomboane de pom.
Nu se mai spune ca este Craciunul nici pe felicitari- se spune sarbatori de iarna.Parintii mergeau la lucru de Craciun.
Acum localitatile sunt impodobite,se face brad de Craciun in centru,se aud colinde peste tot.Ce nu imi place este dezlantuire cumparaturilor inainte de Craciun.Trebuie sa stai la cozi imense pentru cumparaturi.
Eu am trecut pe regim vegetarian dar se pot gati bunatati si fara carne.
Imi place mirosul de cozonaci dar nu im place sa mananc cozonac.Imi plac mai mult checurile.
Sper ca voi ajunge la munte sa ma pot vedea zapada pentru ca pe aici prin campie nu cred ca va veni omatul |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Dec 18, 2006 8:24 am Post subject: |
|
|
craciunul e intotdeauna o sarbatoare de familie (cred ca pentru majoritatea dintre noi)
eu insa nu am inca in suflet starea potrivita
astept zapada, poate-mi revin  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Dec 19, 2006 7:47 am Post subject: |
|
|
... nu am vrut brad anul asta pentru ca nu prea sunt acasa... mai mult pe drumuri sau la munca... boyfriendul asta al meu a mers shi mi-a cumparat unul anyway ... zice ca am nevoie de brad. La ora asta am mai multa nevoie de shi de
... de asta mi asha de drag de el  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Tue Dec 19, 2006 8:25 am Post subject: |
|
|
vreau si io unul
(la brad ma gandeam meyyy ) |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Tue Dec 19, 2006 10:44 pm Post subject: |
|
|
io am brad , dar de plastic si pacat ca nu pot sa fac craciunul cu zapada , am auzit ca nu va fi  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |