View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Wed Mar 30, 2005 9:17 pm Post subject: |
|
|
Ca sa doesebesti gesturile persoanelor cred ca prima data trebiue sa stabilesti eye contact cu persoana respectiva, sa potzi fii sigur ca whatever gesturi are going on sunt intradevar meant for you shi nu penrtu vecinul. Ma gandesc ca asta ar fi cel mai important lucru. Dupa asta fiecare, cu ce vrea sa transmita sau sa gestureze  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Mon Jun 27, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
mai sincer baietii/barbatii nu pricep aluziile , le spui o data , de doua ori si degeaba , pana nu le spui clar ce vrei ei nu inteleg nimic printre randuri ... daca esti suparata si te intreaba "-esti suparata ca ma duc la meci? - nu" ei o ia de buna , si multe exemple d-astea ...
eu am gasit cateva reguli din limbajul trupului descifrate :
Oamenii cu bratele sau picioarele ?ncrucisatesau care au corpurile ?ntoarse ?n alte directii, semnaleaza o evident?respingere a interlocutorului sau mesajului. Cei care arat? palme / bratedeschise, cu corpul direct ?n fata interlocutorului si ambele picioare pesol denot? acceptare
C?nd tind s? se aplece ?nainte si s? arate spre interlocutor, atunciaccespt? sau resping ?n mod direct si activ mesajul. C?nd se las? pespate, privesc tavanul sau m?zg?lesc pe carnetele sau foi sau c?nd ?sicur?t? ochelarii, atunci ori asimileaz? ?n mod pasiv mesajul, ori ?l ignor?.
Mers drept, cu pieptul ?n fat? = ?ncredere
M?inile ?n solduri (?n picioare) = Preg?tire, agresivitate
St?nd jos cu picioarele ?ncrucisate,un picior lovind ?n gol = plictiseal?
Bratele ?ncrucisate la piept = atitudine defensiv?
M?na la b?rbie = evaluare,g?ndire
Atingerea / frecarea nasului = respingere, ?ndoial?, minciun?
Frecarea unui ochi = ne?ncredere, ?ndoial?
M?inile prinse la spate = sup?rare, frustrare
Frecarea palmelor = anticipare
Picior peste picior,palmele ?n spatele capului = superioritate
Palme deschise = sinceritate, deschidere
Piscarea v?rfului nasului = evaluare negativ?
Batere cu degetele = ner?bdare
Muscarea unghiilor = nesigurant?, nervozitate _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Gutzu membru

|
Posted: Tue Jun 28, 2005 11:16 am Post subject: |
|
|
Simplu??? Nu deloc...nu intotdeauna observi un semn...dar..de fiecare data observi o privire, daca esti atent..si felul in care esti privit...iti dai seama de ganduri dupa expresia fetei...ei da...asta chiar e simplu. _________________ Ah, ce usor ne lasam convinsi de persoanele pe care le iubim. Moliere |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sun Mar 12, 2006 9:55 am Post subject: |
|
|
Gutzu wrote: | Simplu??? Nu deloc...nu intotdeauna observi un semn...dar..de fiecare data observi o privire, daca esti atent..si felul in care esti privit...iti dai seama de ganduri dupa expresia fetei...ei da...asta chiar e simplu. |
de acord....
eu prefer sa flirtez cu ajutorul gesticii shi mimicii...e ushor shi intotdeauna ramai cu ceva dupa(cum ar fi amintirea expresiei de pe chipul pers de sex opus..)  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Jul 23, 2006 3:40 pm Post subject: |
|
|
care sunt gesturile voluntare sau involuntare la masa ???
io stiu una cand "mangai gura paharului" inseamna ca flirtrezi"
cand iti atingi parul ce determina?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Mon Jul 24, 2006 11:22 pm Post subject: |
|
|
Sweety wrote: |
cand iti atingi parul ce determina?  |
din cate stiu eu...atragi atentia asupra feminitatii tale..(in cazul fetelor)....
la barbati, o fi din reflex...sa fie siguri k le sta bine freza...  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jul 25, 2006 7:58 am Post subject: |
|
|
sau e semn ca ai paduchi..
La femei de regula, (din lunga lunga mea experienta ) acest gest il intalnim in cazul emotivelor atunci cand se simt "stanjenite, curtate, centrul atentiei....etc sau cand vor sa atraga atentia prin subtilitati
Este un fel de raspuns , sau un fel de exprimare .... |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:13 pm Post subject: |
|
|
N-as baga mana in foc. Fac parte din persoanele care se joaca cu parul, mai ales atunci cand il am lung (acum e scurt). Faza e ca...fac lucrul asta involuntar si chiar si atunci cand sunt singura si nu ma vede nimeni deci...dak sunt singura cui as vrea sa-i atrag atentia asupra feminitatii mele?
Singurul gest de a carui interpretare sunt comvinsa este acela de a-ti incrucisa bratele cand discuti cu cineva . Stiu clar ca inseaman ca respingi o anumita situatie, idee sau pur si simplu nu iti convine ceva la persoana respectiva. M-am surprins destul de des in ipostaza asta si se potrivea cu interpretarea psihologilor. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Tue Jul 25, 2006 12:17 pm Post subject: |
|
|
mey , eu stiam ca de obicei grasele isi incruciseaza bratele, dorind sa ascunda cumulul  |
|
Back to top |
|
 |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Tue Jul 25, 2006 11:24 pm Post subject: |
|
|
Airman04061969 wrote: | Fireeyes,
Daca ne fac magari, e bine. Stii ce bine dotat e magarul ....? |
sa vezi magarii ce gesturi involuntare fac...  _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Jul 26, 2006 12:01 am Post subject: |
|
|
marius wrote: | sau e semn ca ai paduchi.. |
hahahhahaha
asa deci " te joci " cu parul si cu altii
acum pozitia picior peste picior zice ceva ?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Jul 28, 2006 1:44 pm Post subject: |
|
|
Sweety wrote: |
pozitia picior peste picior zice ceva ?  |
acuma, cred ca depinde daca "subiectul" e barbat sau femeie
la EI mi se pare cu totul nefiresc -tendinta spre ...alte tendinte
iar la doamne...sa zicem....provocator
sa ne gandim ca piciorul de deasupra mai poate face si curse ritmice (plictiseala, nerabdare..)
acuma voi  |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Fri Jul 28, 2006 9:09 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | Sweety wrote: |
pozitia picior peste picior zice ceva ?  |
acuma, cred ca depinde daca "subiectul" e barbat sau femeie
la EI mi se pare cu totul nefiresc -tendinta spre ...alte tendinte
iar la doamne...sa zicem....provocator
sa ne gandim ca piciorul de deasupra mai poate face si curse ritmice (plictiseala, nerabdare..)
acuma voi  |
N-am ce sa adaug, sunt de acord cu tine. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
theVlad membru

|
Posted: Fri Oct 06, 2006 3:45 pm Post subject: |
|
|
dintre toate persoanele pe care le cunosc Eu sunt cel mai incapabil de a observa si intelege gesturile femeilor. parca sunt retardat cand vine vb de asta. exemplu concludent: in primul an in care am lucrat in service aveam o clienta care venea cu telefonul la reparat aproape saptamanal si mereu intreba de mine. mi-a lasat si nr ei de telefon "s-o sun cand e gata" si tot asa... aflu dupa un an si ca ei ii placea tare de mine, ca ar fi vrut sa fie cu mine dar ca era cam timida. si mie imi placea de ea da-s chior cand vine capitolu asta. _________________ Don't piss me off... I'm runing out of places to hide the bodies... |
|
Back to top |
|
 |
mara membru

|
Posted: Sat Oct 28, 2006 2:35 am Post subject: |
|
|
offf k tot zikeai de muscatul buzei...mey eu de obicei am un tic nervos si-mi musc buza uneori cea de sus altori cea de jos deci atunci cand o femeie isi musca buza nu inseamna dorinta fata de masculul care o priveste poate femeia e nervoasa pur si simplu si niki nu are chef de combinatii,bine a zis cine a zis k voi sunteti cam grei de cap noi trebuie sa va luminam de fiecare data:P....dupa parerea mea dak o fata are 20 ani si un baiat 20 el e mult mai ramas in urma decat ea si iti dau un exemplu:ea il priveste si se gandeste: vino la mine ! atunci el intelege: esti dragut:(((total dezamagitor!!!!dar dak una de 20 ani priveste unul de 26 ani cu acelas gand ea niki nu-si termina gandul k el e langa ea si pe deasupra o si saruta...acum sper sa nu intelegeti altceva decat ceea ce am vrut sa zic am vrut sa scot in evidenta diferenta de mentalitate dintre un barbat mai matur decat un pustan si ce am mai vrut eu sa arat a fost k o fata are nevoie intotdeauna de o persoana cu ceva ani mai mare decat ea macar 3 ani si tot este bine:* _________________ ESTI CAPABIL(A)DE O DISCUTIE INTELIGENTA? |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |