View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 8:45 am Post subject: |
|
|
cred k e super tare acest campionat...dar ar trebui sa-l aiba maiutele...dk tot iese cu scarpinaturi..nu de alta dar lor le-ar fi de folos...mai ales la faza cu scarpinatulllasha mai sar lighioanele de pe ele....
ff interesant ferdinand..ai o imaginatie ff bogata....  _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
mishulina Big Diamond

Joined: 15 Oct 2005 Posts: 1719 Location: off the beaten track
|
Posted: Sat Jan 28, 2006 8:47 am Post subject: |
|
|
ferdinand..marius e doar deprimat..cum el insusi a spus..asha k nu trebuie sa te opresti din cauza asta...cand o sa se simta mai bine...o sa posteze shi el... (sper...asta k sa nu iau ban... ) _________________ kiss ya' |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 9:16 am Post subject: |
|
|
Topicul ar trebui intitulat "Sotronul clonelor"
George, cum ai fi interpretat tu urmatoarele:
3 romani in afara ....(vezi locatia), acelasi birou,acelasi dormitor, acelasi computer, acelasi stil, gramatica si participanti ai aceluiasi joc "national" intitulat sotron??
Nu numai ca pare imposibil de imaginat pe cat este de ignorat..
so,
O zi buna si tie
 |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 2:06 pm Post subject: |
|
|
Ella , Ferdinand si George s-ar putea sa lucreze la aceeasi firma .
Dar asta nu inseamna ca tre sa judece omul inainte sa-l cunoasca .Iar chestia asta cu sotronul mi se pare pierdere de vreme . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:18 pm Post subject: |
|
|
Marius, Canada nu are un singur dormitor si un singur calculator... am spus deja ca suntem doi care scriem din acelasi birou. Al treilea nu are cum fiindca toti ceilalti din birou sunt canadieni, nu vorbesc limba romana.
Pe Ella, care ti-a raspuns cu subtilitate si inteligenta, n-o cunoastem dar, daca se afla tot in Canada (sau SUA), ne-ar face placere sa o cunoastem.
In concluzie, daca detectorul tau de locatie semnalizeaza "Canada", nu inseamna ca toti canadienii scriu de la acelasi calculator si din acelasi "dormitor"...scuze daca ai "detectat" si deranjul din camera...
Niky draga, in ce priveste "pierderea de timp cu shotronul"...asta e parerea ta... unii cred ca si rasul e o pierdere de timp...unii considera ca a asculta opere si simfonii ar fi tot "o pierdere de timp" fiindca pe ei "ii doare capu'" daca asculta "asa ceva" ... asa ca , te inteleg...dar nu e obligatoriu sa citesti ce simti ca nu ti se adreseaza...nici parerile, desi "sunt libere", nu sunt si "obligatorii", vorba lui Caragiale.
Atita timp cit nimeni nu a fost jignit, nu s-a vorbit urit...observ cu o vesela stupefactie ca s-a facut atita caz pe acest forum pentru o gluma absolut copilareasca, infantila...
Nu vreau sa-mi imaginez ce reactie ati avea, tu draga marius si tu Niky, daca ati vedea scena aceea cu Woody Allen in care a mers sa jefuiasca o banca si, timid si incepator fiind, a dat unei functionare un bilet pe care scria "Este un jaf" si au venit toti functionarii sa-i reproseze ca... facuse o greseala gramaticala (in loc de "jaf" scrisese "baf" sau ma rog...) din care cauza nu urma sa primeasca nici un ban...pina a venit politzia evident si l-au arestat...nu mai vorbesc de scene asemanatoare cu Peter Sellers si altii...
Capul sus, mai rideti si voi din orice nimic, ce naiba...o viata avem !  |
|
Back to top |
|
 |
George membru

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 6:27 pm Post subject: |
|
|
marius, orice ti-as raspunde eu este egal cu zero atita timp cit ne consideri niste clone. Deci, subiect incheiat pentru mine ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 9:18 pm Post subject: |
|
|
FireEyes, vad ca te intereseaza poze de la castigatoare... ...te intzeleg, si mie imi plac mai mult castigatoarele decit castigatorii...  |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 9:20 pm Post subject: |
|
|
... acum sa nu-ntzelegi ca as avea doua orientari...declar deschis ca-mi plac NUMAI "castigatoarele"...  |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 9:31 pm Post subject: |
|
|
By the way, o cunosc pe Ella...am prins-o pe "spioana" asupra faptului...dar daca ai vedea-o FireEyes...nu ai avea puterea sa o certzi...scuze lui marius si tie, ati stiut voi ceva... ati detectat corect...
nu stiu insa daca acum, ca o cunoastem personal, mai are farmec comentariul "sportiv", ea zice ca nu.
Si cat ne-am batut capul:"cine-o fi fata asta ?...cum o arata ?" si "fata asta" era confidenta noastra....asta da spionaj...
Daca suntetzi cumintzi a zis ca s-ar putea sa va trimita o poza, cu dedicatie speciala pentru FireEyes, dar nu imbracata in costumul de jucatoare fiindca nu a primit inca pozele de la finala...dar nici in costumul lui Eva nu vrea sa trimita, ne-am rugat noi de ea dar nu si nu...ne vom multzumi cu ce ne da ea...deocamdata zice ca vrea sa va tina in suspans...  |
|
Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:06 pm Post subject: |
|
|
FireEyes,
Am fost cazate la hotelul de 3 stele ?Les Petites? din cartierul Pigale , Paris, Franta, Europa, Terra, Calea Lactee?.
Eu am protestat vehement ( am o voce pitigaiata si tare agresiva). Evident ca visasem sa fac baita intr-o cada scoicoasa din luxosul hotel Ritz, dar au avut castig de cauza antrenorii carora le scaparasera ochii la explozia de culoare a Pigalului. E adevarat ca dpv coloristic imprejurimile hotelului sunt minunate, dar dpv literar, mie personal mi s-a parut extrem de monoton caci singurul cuvant care-ti era infipt cu forta in ochi era XES.
Inca n-am inteles de ce acest cuvant e inconjurat de atata mister si magie din moment ce-i cautat cu disperare si exploatat cu brutalitate.
Mai am inca multe de invatat, chiar si cum sa postez o poza cu mine campioana. |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:25 pm Post subject: |
|
|
Da, asa este ) Hotel ?Les Petites? si vis-a-vis e hotel "les grandes" )
strada delimiteaza 2 cartiere, peste drum fiind cartierul Migales  _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Ella membru

|
Posted: Sat Jan 28, 2006 11:46 pm Post subject: |
|
|
Din pacate nu stai prea bine cu orientarea in Paris.
Cartierul Pigale este la poalele colinei pe care troneaza cartierul Montmartre. Prietenul meu Van Gogh a locuit o perioada scurta la fratele sau Theo in acest cartier celebru.De fapt la fiecare pas poti sa vezi cate o placuta ce indica fostele ateliere ale pictorilor adunati de peste tot in lume. De vizitat nu poti s-o faci pentru ca aceste apartamente sunt acum inchiriate.
Am vrut sa vizitez mansarda lui Cioran de langa teatrul Odeon, cartierul Montparnase. Nu numai ca este imposibil sa intri in cladire dar nici macar amarata de placuta nu exista.
Iar in ce priveste apartamentul lui Chopin din Place Vendome este un paznic la intrare care descurajeaza, cu pistolul la briu, turistii bagaciosi (apartamentul este proprietatea celui mai celebru bijutier din Paris).
Exista o zi pe an, care se numeste "Ziua portilor deschise" cand poti sa-l vizitezi, dar coada este fabuloasa.
Nu-i o gluma.
Daca campionatul de sotron are inca puncte neelucidate, eu sunt aici pentru lamuriri suplimentare. |
|
Back to top |
|
 |
Ferdinand gold member

|
Posted: Sun Jan 29, 2006 2:40 am Post subject: |
|
|
M-am gindit ca linia de demarcatie intre Fun&Divertisment si Discutiile Serioase e foarte subtire. Sa transferi la Fun orice discutie care se termina cu o gluma, sau o gluma plasata la un subiect specific, cum am facut eu la rubrica "Numismatica, Timbre, Monezi", inseamna a spune unui om care face o gluma:"Bey, acum treci in camera cealalta, acolo e sectorul cu glume !"
Se pot discuta prea in serios lucruri marunte si in bascalie lucruri serioase.
Ar trebui sa avem mai multa "elasticitate" spirituala, sa ne intoarcem la originile gindirii, la umorul sanatos, la risul natural, spontan, idiot chiar...de abia atunci cred ca vom da semne de sanatate reala...
Traim cu totii intr-o societate bolnava si suferim de prea multa "seriozitate", asta ne va minca friptzi pina la urma. Pe totzi, fara exceptie...  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sun Jan 29, 2006 3:12 am Post subject: |
|
|
Oh Ferdinand, nu mai plange, (de fiecare data cand vad nikul tau imi amintesc de Ferdinand ala din desenele animate )... nu mai plange, trebuie sa intelegi ca ultimele evenimente de aici nu au fost tocmai naturale sau fericite pentru noi. Este totusi o mare durere pierderea lui Shew... din acest motiv te rog fi mai lenient cu noi, fiecare are felul lui de a raspunde la anumite situatii. Cred ca oricare dintre noi are nevoie de un anumit timp pentru a trece peste acesta stare de mourning a celor dragi si sarind la concluzii uni despre altii nu ne ajuta cu nimic mai ales ca suntem asha de afectati shi ca urmare nu rationalizam lucrurile mai detashati sau cu un open mind cum spun americani aia. Ce poate ar fi fost o gluma inainte acum pare doar ceva frivolios .
"Elasticitate spirituala" nu e usor de obtinut doar pentru ca cineva sugereaza asta. Suntem cu totii oameni, diferiti uni de alti, lucru care ne face individuali shi unici. trebuie sa fim luati asha cum suntem shi nu schimbati ca sa ne incadram intr-un profil ideal creat de cineva. In continuare eu sugerez sa nu mai punem paie pe foc shi sa nu ne apucam de "pai el/ea a inceput asta" Cred ca suntem cu totii adulti shi ca atare cei care au dobandit aceasta "elasticitate spirituala" sa fie mai intelegatori cu cei care sunt diferit de ei shi viceversa.
Da stiu, vorbesc cam mult...  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|