View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
phishykera-ariena membru

|
Posted: Thu Oct 06, 2005 11:56 am Post subject: |
|
|
eu aleg vara... imi place la nebunie... mereu astep sa se faca vara...
normal ca fiecare anotimp are rostul sau. dar pt mine the best is summer
Vara, natura radiaza, ziua este mai lunga, animalele si plantele se afla intr-o permanenta activitate. atunci gasesti orice...
Pentru cei mai multi dintre noi vine si vacanta o data cu vara, de care vrem sa ne bucuram din plin, sa ne simtim bine, sanatosi, plini de energie si sa aratam asa cum ne dorim.
pot sa ma imbrac lejer, sa merg desculta, sa fiu cat mai sexy...
si ma repet... ziua de vara e lunga...
e super ca multe activitati in acest anotimp se petrec in aer liber...
pot sa ma plimb cu motocicleta, cu masina decapotabila, sa fac sporturi extreme... (sa nu sariti ca aceste lucruri nu se pot face si in alte anotimpuri... dar mie vara imi place cel mai mult... intelegeti voi... ) _________________ caracterul omului e destinul sau... |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 6:27 pm Post subject: |
|
|
Urasc iarna , imi plac primavara si toamna dar iubesc vara .Sunt ca o pisica mare , alba si lenesa la soare . _________________ Me,myself and I
La extrema oricarui gand este un suspin. (Paul Valery) |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
Si eu urasc iarna. Din cauza bitangilor care au o placere criminala in a ma bulgari cu zapada Ii urasc si nimeni nu ma poate intelege cat de mult. Iarna nu ies decat insotita, sau cu masina, sau atunci cand nu mai e "buna" zapada pentru bulgarit. Daca nu, prefer sa nu ies deloc si mai bine aman. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 6:42 pm Post subject: |
|
|
Urasc iarna pentru cerul mohorat , pentru nasul inghetat si vesnic smacait , pentru mocirla de dupa zapada care se topeste , pentru bulgarii aruncati aiurea , pentru cazaturile pe gheata si pentru frig . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 6:46 pm Post subject: |
|
|
Hahah, in sfarsit mi-am gasit partenera de suferinta. Asa este, doar ca am uitat sa mentionez si pe celelalte motive, anume DE CE si Cat de mult urasc eu iarna.
Urasc si toamna dealtfel, pentru zilele ploioase si fara soare. Urasc fiecare atitudine a vremii care mi se transfera ca o povara pe umerii mei slabi. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Oct 08, 2005 7:28 pm Post subject: |
|
|
O bietele de voi. Cata suferintza  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 10:06 pm Post subject: |
|
|
au dreptate fetele ...ii nasol cu zapada ... nu stii cand ramai cu un ochi umflat ..eu am patit acu 2 ierni ..si cu ochiu si cu urechea ...nu v-as dori sa stiti cum aratam  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 4:45 am Post subject: |
|
|
Mama ce plangaretze suntetzi! Mai io acu sincer nu am primit un bulgare in cap sau ceva decat de la fratemio ala mic si asta acu 4 ani ... In schimb imi place sa ma bulgaresc si mai ales cand io incep bulgareala .. Nas si picioare inghetzate pai dak nu le ai pe astea iarna nu le ai niciodata
Vara e si ea frumoasa cand stai intins la soare si lenevesti cu un pahar de racoritor langa tine
Iar peisajele care ti le ofera primavara nu le poate oferi nici un alt anotimp iar toamna cand te plimbi prin frunzele cazute din copaci si papi fructele proaspete
dar nici una nu se compara cu iarna ... Cum vezi k toata natura se gateste cu zapada alba stralucitoare k o manta gata pt sarbatori , iar atmosfera de craciun e cea mai faina nu numai pt luminitzele ei si pomul si cadourile... Am prins niste sarbatori de craciun super de faine dar nu in discoteci  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
nicky diamond member

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 7:34 am Post subject: |
|
|
Mey , eu ce sa zic?De frumoasa e frumoasa si iarna cand acopera totul cu zapada si cand te joci dar ....atat . _________________ Me,myself and I
|
Back to top |
|
 |
brigadierul silvic diamond member

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 9:37 am Post subject: |
|
|
Quote: | Imi plac toate, primavara cu florile, vara cu caldura, toamna cu culorile minunate shi racoarea shi iarna cu zapada |
......
Quote: | iar toamna cand te plimbi prin frunzele cazute din copaci si papi fructele proaspete |
........o cam dati in cosbuc si alecsandri  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 7:52 pm Post subject: |
|
|
Iarna e frumoasa fara bitangi si gheata. Da' as accepta gheatza daca m-ar scapa cineva de bitangi.  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
ce draq in seamna?? _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 8:52 pm Post subject: |
|
|
inseamna................am gresit  _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 8:55 pm Post subject: |
|
|
Sa ghicesc: asta ai facut ca sa ajungi la postul numarul 203?  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Oct 09, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Sa ghicesc: asta ai facut ca sa ajungi la postul numarul 203?  |
gata nu o sa mai postez deloc pe forum...............satisfied?? _________________ politician |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |