View previous topic :: View next topic |
Consumati Coca-Cola? |
Zilnic |
|
50% |
[ 8 ] |
Ocazional |
|
37% |
[ 6 ] |
Nu |
|
12% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 16 |
|
Author |
Message |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Fri Sep 23, 2005 1:55 pm Post subject: COCA-COLA! |
|
|
prichindela wrote: | ce nu ii daunator in ziua de azi ???  |
Dragostea! Cred ca nu dauneaza nimanui!
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 4:46 pm Post subject: |
|
|
shi daca te face la un moment dat sa plangi? (dragostea) |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
aia ii cea mai daunatoare !!!!!!! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
e bine insa, ca shi uitarea e scrisa-n legile-omeneshti |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 2:37 pm Post subject: COCA-COLA! |
|
|
maybe wrote: | shi daca te face la un moment dat sa plangi? (dragostea) |
Ai dreptate....dar sa stii ca singuratatea e si mai dureroasa! Ti-o spun din proprie experienta. Abia atunci cand esti cu adevarat singur, intelegi ce importanta si binefacatoare e dragostea.
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
misu membru

|
Posted: Sat Sep 24, 2005 10:17 pm Post subject: |
|
|
maybe wrote: | shi daca te face la un moment dat sa plangi? (dragostea) |
cine a zis ca plansul e daunator?  |
|
Back to top |
|
 |
yyy diamond member

|
Posted: Mon Sep 26, 2005 3:57 pm Post subject: |
|
|
Plansul face ochii frumosi.
Nu prea beau Coca. _________________ Din moment ce exista un pret se va gasi si cine sa-l plateasca. |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Mon Sep 26, 2005 4:18 pm Post subject: |
|
|
pentru asta potzi folosi picaturi (VIZIN, PROCULIN, NAFAGAL... )
te ustura numai la propriu, pretz de o secunda!!!
nici eu nu beau coca |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Tue Sep 27, 2005 8:27 pm Post subject: |
|
|
eu am dat in mania "pepsi x" .........poate pt k ii cu taurina  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Wed Sep 28, 2005 1:28 pm Post subject: |
|
|
Eu am facut ulcer in perioada in care consumam muuuuulta Cola. Am renuntzat la ea si e ok. Daca, Doame fereste, beau o gura-doua de cola ma doare stomacul ingrozitor... deci nu mai am nevoie de alte dovezi ca este daunatoare. O simt pe pielea mea.
Prefer Santal sau Prigat. Chiar si Sprite (de sete). De catziva ani n-am mai baut apa de la ghiuveta si minerala nu beau, so... trebuie sa beau ceva de sete  |
|
Back to top |
|
 |
Woofy membru

|
Posted: Sat Oct 01, 2005 7:07 pm Post subject: |
|
|
Tocmai am vazut acum cateva saptamani un documentar pe discovery.. MythBusters.. il stiti ? Doi tipi care verifica miturile existente, daca sunt reale sau nu.. A fost si faza cu coca-cola, si toate efectele pe care le poate avea.. Ei, daca nu ai vazut acel documentar, afla ca aceasta bautura numita coca-cola nu face nimic din ce se spunea la inceputul topicului, cu exceptia unui singur lucru: poate curata rugina de pe bare cu crom parca.. ceva de genul.. atat, si nimic mai mult. Nu dizolva sperma, nu dizolva carnea, s.a.m.d. So.. beti in continuare, insa cu grija, fiindca daca ai probleme cu calciu te poate termina (la cantitati mai mari) _________________ TRexoft Systems - Totul e posibil, imposibilul e doar mai greu! (Woofy dot lx dot ro) |
|
Back to top |
|
 |
UltrasKaka membru

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 1:48 am Post subject: |
|
|
coca-cola RULLZ  _________________ Juve pezzo di merda
Chi no salta e juventino ! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 8:37 am Post subject: |
|
|
Woofy wrote: | Tocmai am vazut acum cateva saptamani un documentar pe discovery.. MythBusters.. il stiti ? Doi tipi care verifica miturile existente, daca sunt reale sau nu.. A fost si faza cu coca-cola, si toate efectele pe care le poate avea.. Ei, daca nu ai vazut acel documentar, afla ca aceasta bautura numita coca-cola nu face nimic din ce se spunea la inceputul topicului, cu exceptia unui singur lucru: poate curata rugina de pe bare cu crom parca.. ceva de genul.. atat, si nimic mai mult. Nu dizolva sperma, nu dizolva carnea, s.a.m.d. So.. beti in continuare, insa cu grija, fiindca daca ai probleme cu calciu te poate termina (la cantitati mai mari) |
mama mia draga cate prostii poti scoate pe gura ........dak amaratu ala de cola duce rugina de pe fier ........gandestete ce face in organism ........gandeste logik draga ....... si dak dizolva Ca din organism crede`ma k face multe multe alte "rele" ..... fa tu singur un experiment ....apucate de consumat cola zilnic ....si max intr-un an iti garantez k tio dizolvat ficatu ..........so ... gandeste logic cand spui ceva ...... zbye !  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Oct 02, 2005 9:42 am Post subject: |
|
|
Prichindela calmeaza-te ....omul si-a spus doar parerea
In ce priveste coca cola si cantitatile substantelor chimice citese aici http://www.coca-cola.ro/brand/ssi/html/faq/faq_content.html#01.
Se pare ca painea e mai daunatoare decat Coca
Apoi...., sarea , apa, otetul, sarea de lamaie, lamaia au calitati corosive, si sunt mai puternice decat Cola ,insa efectele asupra organismului se stabilesc in functie de factorii "cantitate"(mai putin in cazul apei) si durata (in cazul sarurilor) Lamaia chiar... scoate si rugina!
Cofeina este daunatoare , pastilele sunt daunatoare(vezi contraindicatiile),zaharul este daunator, fainoasele, carnea, ..etc etc insa totul se limiteaza la cantitate.....
Coca-Cola insa,... dupa o perioada lunga de consum are efect de respingere... precum carnea
Ai privit vreodata cum decurge o manifestatie Anti-Coca-Cola si care sunt scopurile acestora?
Apropos... zahar..
Stii cum s-a ajuns la ideea unui sucrazit sau a unei Diet Cola?
. |
|
Back to top |
|
 |
RavenX La Usa Cortului
Joined: 25 Sep 2005 Posts: 127 Location: Chalfon St. Peter, UK
|
Posted: Sun Oct 02, 2005 11:08 am Post subject: |
|
|
faza cu documentarul de pe discovery lam vazut si eu....au pus cola intrun vas si niste carne...nu sa intamplat nimik deoarece ei trebuia sa simuleze in alt mod....sa supuna carnea in mai multe vase cu cola...si defiecare data sa schimbe cola din ele...
nu va luatzi de woofy..omul a spus ce a vazut _________________ Life is war, and every day's a battle to me
I'm on the brink of insanity, between extreme intelligence and split personalities |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |