View previous topic :: View next topic |
Consumati Coca-Cola? |
Zilnic |
|
50% |
[ 8 ] |
Ocazional |
|
37% |
[ 6 ] |
Nu |
|
12% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 16 |
|
Author |
Message |
edge membru

|
Posted: Wed May 18, 2005 8:50 am Post subject: |
|
|
prefer pepsi..... _________________ simply is the best |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed May 18, 2005 8:52 am Post subject: |
|
|
Chiar ieri am baut un Pepsi twist gustos and i dont care. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Aneisse 100% unknown species

|
Posted: Wed May 18, 2005 9:19 am Post subject: |
|
|
Nu imi place nici Pepsi nici Cola, cel mai mult imi plac apa si laptele, pacat ca daca ies la o teras nu prea pot sa beau lapte....Prefer oricand o Fanta acrisoara, dar nici dupa asta nu ma dau in vant. toate imi fac o sete mai mare decat daca nu le-as bea, si mai au si acid...care nu da bine la gastrita mea. Pe bune cand mi-e sete , cel mai mult imi place apa rece. _________________ Daca dragoste nu e, atunci...sa facem !!! ))
http://theoldjukebox.blogspot.com/ |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Thu Jun 30, 2005 11:56 pm Post subject: |
|
|
ieee coca-cola !! nu prea mai imi place , erau perioade cand numai asta beam , cola , pepsi si numai sucuri acidulate . nu cred toate ce s-au spus pe seama sucului , am incercat cateva din experimentele care spuneau ei ca le face sucul dar nu au avut rezultatele lor deloc! .. acum nu mai imi place gustul . pot sa beau un pahar maxim si atat , parca imi ramane pe limba . prefer sucurile fara acid! numai asta beau si laptele imi place si mie , in toate formele  _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 11:50 am Post subject: COCA-COLA! |
|
|
Nici eu nu beau multa Cola.....maxim un pahar-doua la saptamana!! Are gust bun, dar stiu ca dauneaza grav sanatatii! Si nu numai Cola, mie Fanta imi face mai rau decat Cola si e mult mai acidulata.
Prefer sucurile naturale sau apa minerala!!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sun Sep 11, 2005 12:19 pm Post subject: |
|
|
huh ....cola ii foarte nociva ...... pune o bucata de ficat intr-un pahar cu cola ......si incateva zile 80% din el ii distrus ..... la fel patesc si dintii .... si tot organismu ....so ..savurati cola ..dak mai puteti ! _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:15 pm Post subject: COCA-COLA! |
|
|
prichindela wrote: | huh ....cola ii foarte nociva ...... pune o bucata de ficat intr-un pahar cu cola ......si incateva zile 80% din el ii distrus ..... la fel patesc si dintii .... si tot organismu ....so ..savurati cola ..dak mai puteti ! |
Sa stii ca majoritatea tinerilor nu tin cont de aceste avertismente....din contra e mai placut sa faci ce este interzis. Compaia Coca-Cola are vanzari enorme in fiecare an si procentul tot creste. Pe cine intereseaza efectele adeverse? In orice caz nu pe tineri.....
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:33 pm Post subject: |
|
|
A fost odata o zi ploioasa. Ma certasem cu cine nu trebuie, asa ca n-avem chef sa vorbesc cu nimeni sau sa ies pe undeva. M-am inchis in casa si aproape 24 de ore am bagat in mine numai tigari, cola si Syberia2. Dupa aceea mi-a fost atat de rau ca inca o zi intreaga orice puneam in gura, vomam imediat.
morala: tigari+cola baaaad!!!! ......... Syberia2 cooool !!! dar nu 24 de ore in continuu. _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:46 pm Post subject: Coca-Cola!! |
|
|
Imi place mult morala!! Deci retine-ti-o!!
Ar fi si mai bine sa va lasati de tot de fumatcei care fumati mult....dar cred ca vb cu peretii!
Besos,
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Mon Sep 19, 2005 7:06 pm Post subject: |
|
|
vorbesti singura ..... om fara minte + tigari = very baaaaaaad  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Tue Sep 20, 2005 7:05 pm Post subject: COCA-COLA |
|
|
Eu am dat un sfat si o fac de obicei....Am muuuulti prieteni care fumeaza, de fapt majoritatea, insa multi sunt dependenti si nu au vointa necesara sa se lase de fumat. Acum nu cred ca poti deveni dependent de Coca-Cola, numai daca consumi cantitati mari in fiecare zi.....dar totusi e destul de scumpa ca se ne putem permite asa ceva inca. Oricum este o bautura nesanatoasa.
Besos,
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 11:30 pm Post subject: |
|
|
Deci habar n-avetzi !
Bautura fara tutun e daunator iar tutunul fara bautura e f. daunator.
Cand cele doua merg mana in mana, totul e ok!  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 2:34 pm Post subject: COCA-COLA! |
|
|
Shewanna wrote: | Deci habar n-avetzi !
Bautura fara tutun e daunator iar tutunul fara bautura e f. daunator.
Cand cele doua merg mana in mana, totul e ok!  |
Ce sfaturi dai tu!!
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 7:20 pm Post subject: |
|
|
Io beau zilnik .... si nehh imi place
 _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Wed Sep 21, 2005 8:45 pm Post subject: |
|
|
ce nu ii daunator in ziua de azi ???  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |