View previous topic :: View next topic |
Cum esti ? |
conservator |
|
0% |
[ 0 ] |
nonconformist |
|
100% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 5 |
|
Author |
Message |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Jul 02, 2005 10:47 pm Post subject: Nonconformist sau conservator ? |
|
|
In ce categorie va incadrati si cum se manifesta la voi calitatea sau defectul de a fi conservator/nonconformist ?
Ce v-a determinat sa adoptati conservatorismul/nonconformisul ?
Ati vrea sa fiti in cealalta tabara?
Ce parere aveti despre cei opusi voua din aceasta privinta ? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Sun Jul 03, 2005 1:31 am Post subject: |
|
|
Nonconformist
Defecte? Unii pot spune ca ne place sa inotam impotriva curentului, dar mai bine un stil individual decat pe o carare batuta de altii cu plictiseala
Quote: | Ce v-a determinat sa adoptati nonconformisul ? | Daca nu e din nastere atunci sigur monotonia mediului sau a maselor
Quote: | Ati vrea sa fiti in cealalta tabara? | Cu siguranta nu, dar ...intotdeauna exista un dar!
Quote: | Ce parere aveti despre cei opusi voua din aceasta privinta ? | Anne, din moment ce nu avem nimic in comun cu cei opusi noua,..dc sa avem o parere despre ei sau dc sa fim impotriva?  |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Jul 03, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
stii ce se spune : Pestele care inoata impotriva curentului... moare electrocutat
nonconformist total ? nu respecti deloc obiceiurile , tiparele impuse sau autoimpuse? nu ai retineri in a face nimic nou ?
nu ti-e teama ca nu vei fi perceput corect de cei din jur si te vor respinge ? nu-ti pasa de parerea celor din jurul tau ?
pana unde merge noncofomismul tau ? e prezent in toate ? imbracaminte , limbaj , comportament ?
o parere despre conservatori trebuie sa ai , avem o parere despre toate si din moment ce nu sunt ca tine ai o parere formata despre cei diferiti de tine in privinta asta . _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Wed Aug 24, 2005 9:41 am Post subject: |
|
|
Traiesc viatza cum o vreau eu ... binenteles respectand normele de rigoare  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Aug 24, 2005 11:41 am Post subject: |
|
|
Pai a fi nonconformist nu cam asta inseamna? Sa nu respecti normele de conduita, sa nu te supui raporturilor de convietuire sociala? _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
|