View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Sun Jun 05, 2005 11:49 pm Post subject: Masina sparta...ce e de facut? |
|
|
In seara asta....unui tovaras ... hotii i-au spart masina.
....Au furat "doar" fata de la casetofon...si geamul de la portiera spart...
NISTE NENOROCITI
Ce de facut?
Exista vreo speranta ca vor fi prinsi hotii?
Sau trebuie sa ne intelegem situatia si sa inghitim in sec?
Ironia este ca azi am vazut si 2 accidente....cu masini busite bine de tot.
*unul pe kiseleff.
*unu pe bd timisoara. _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 12:30 am Post subject: |
|
|
Daca in seara asta au spart-o, atunci maine dimineatza sa merga in cel mai apropiat "bazar"..
Cei care au spart sunt din cartier.. si nu vor merge in alt bazar decat in cel in care ei sunt "jupani"
Are toate sansele sa de-a de urma lor...
Sa incerce si prin :crasmele" din apropiere, sa de-a duma ca cumpara fetze de casetofoane...
Daca mergi la "garda" ....posibil sa pierzi timpul pe acolo..
eu mi-as face dreptate singur,..si crede-ma ca as da de ei chiar si dupa cateva zile  |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 12:37 am Post subject: |
|
|
Atunci maine dimineata de la prima ora sa viziteze bazarele,..in caz ca mai doreste sa isi faca dreptate..
Pe ajutorul garzii sa nu conteze prea mult.... caci ei dimineatza au alte preocupari (o cafelutza, un vin fiert,... un nes cu lapte sau un corn cu iaurt) in timpul programului... |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:13 am Post subject: |
|
|
Masinile se sparg si la casele mai mari(in alte tari) cu siguranta,... iar in ce priveste recuperarea bunurilor furate, fiecare detine o asigurare...
Nu stiu cat ajuta in cazul fetzei de casetofon si dealtfel daca se merita sa iti faci asigurare pt asa ceva.... stiu insa ca in cazul spargerilor poti ataca "politza de asigurare"...
Cred ca detinatorii de autoturisme detin mai multe informatii la acest capitol....
So,
Amicul avea asigurare?
Cine suporta cheltuielile reparatiilor?
Ce sa intamplat la politie si cum a fost tratat subiectul? |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 9:37 am Post subject: |
|
|
Masina este pe firma.
Iar firma respectiva nu vrea sa faca asigurare.
Prefera sa plateasca de fiecare data stricaciunile.
Cand a fost la "garda" sa anunte ca a fost sparta....l-au trimis la plimbare pt ca nu avea asigurare.E firesc ? _________________ Mihaita
itbox - Telefoane Mobile - Bancuri - Jocuri - Radio Player |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 9:56 am Post subject: |
|
|
Nu este firesc sa trimita la plimbare....
Datoria lor este de a interveni
Chestia cu asigurarile le dau politistilor un atu in a "scapa" de griji si atributiuni. Este cel mai lejer sa te trimita la agentul de asigurari, dar.... este si de competenta lor sa inregistreze faradelegea.
Nu spun ca ei trebuie sa restituie bunurile furate , dar este de datoria lor sa depisteze hotii si sa intervina in a preveni acest gen de hotii..
Cu asa raspuns primit la Politie, te mai astepti sa se indrepte ceva in tara asta?
Vacari |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
pai .... masinile sunt foarte vizate ... hotii intra , isi potrivesc scaunul , oglinzile ia casetofonul si au plecat ... cel mai bine e daca ai masina noua sa iti faci asigurare CASCO ... dar cel mai bine e sa ai cd`u sau casetofon cu fata detasabula .... dar iti ia si casetofonu fara fata numai sa iti faca paguba _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Jun 06, 2005 4:37 pm Post subject: |
|
|
Catalin wrote: | pai .... masinile sunt foarte vizate ... hotii intra , isi potrivesc scaunul , oglinzile ia casetofonul si au plecat ... cel mai bine e daca ai masina noua sa iti faci asigurare CASCO ... dar cel mai bine e sa ai cd`u sau casetofon cu fata detasabula .... dar iti ia si casetofonu fara fata numai sa iti faca paguba |
Perfect de acord ! De ce sa te superi daca iti fura ceva (mai putin masina cu totul !) _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Jun 08, 2005 4:56 pm Post subject: |
|
|
Si aici masina unui vecin i-a fost vandalizata peste noapte de catre o alta vecina  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Jun 09, 2005 9:45 pm Post subject: |
|
|
Si la mine se sparg masinile pentru radio sau mai stiu eu ce ramas acolo. De obicei, lumea i-a totul afara din masina, incluzand fata de la radio. Depinde shi unde parchezi _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Sun Sep 11, 2005 12:31 pm Post subject: |
|
|
tuffgirl wrote: | Si la mine se sparg masinile pentru radio sau mai stiu eu ce ramas acolo. De obicei, lumea i-a totul afara din masina, incluzand fata de la radio. Depinde shi unde parchezi |
Asta cam asa e....si mamei mele i-au spart masina anul trecut...si au furat ghiozdanelul meu din spate cu carnetul de cecuri.....in rest nimik! Mai mult ne-am enervat noi!
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Mon Sep 12, 2005 12:08 pm Post subject: |
|
|
la tata cand i-a spart masina ia luat roata de rezerva trusa de sculde de nush cate milioane ......radio etc ...shi cand l-au prins pe faptas a zis k le-a vandut unui taxmentrist ...toate cu 1 mil si juma ...... era tata sa faca infarct  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Cristina_TM gold member

|
Posted: Mon Sep 12, 2005 3:35 pm Post subject: |
|
|
prichindela wrote: | la tata cand i-a spart masina ia luat roata de rezerva trusa de sculde de nush cate milioane ......radio etc ...shi cand l-au prins pe faptas a zis k le-a vandut unui taxmentrist ...toate cu 1 mil si juma ...... era tata sa faca infarct  |
Macar daca ar fi facut si hotul o afacere k-lumea sa aiba si el un profit......dar nu stia sa se descurce se pare!!
Besos,
Criss  _________________ Iubeste in fiecare moment al vietii tale si gandeste-te ca azi e ultima zi din viata!!! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |