View previous topic :: View next topic |
Consumati Coca-Cola? |
Zilnic |
|
50% |
[ 8 ] |
Ocazional |
|
37% |
[ 6 ] |
Nu |
|
12% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 16 |
|
Author |
Message |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Wed Apr 27, 2005 6:19 pm Post subject: |
|
|
Fulga este albaiulianca! fara conservanti! _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Thu Apr 28, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
Sa nu uitam ca de asemenea coca-cola este foarte daunatoare dintzilor. Am vazut rezulatale la pacientzii nostrii care la dupa 4 ani de scoala unde mancarea favorita a fost pizza shi coke. Cand au ajuns in scaunul nostru au avut o gura plina de dintzi stricatzi  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Thu Apr 28, 2005 10:34 pm Post subject: |
|
|
acu ceva timp imi zicea mama sa nu mai beau coca cola ca nu e bun .. si nu am ascultat-o ... acum am probleme cu fierea de la ea .. are o multime de tampenii .. dar e buna rau .. acum beau fanta de portocale .. si ma simt mult mai bine .. e buna cola dar nu prea e buna pentru inima si fiere _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
FireEyes Gazda voastra

|
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Fri Apr 29, 2005 7:43 am Post subject: |
|
|
cataline,
Ce-ar fi sa asculti tu de sfatul mamei si sa lasi deoparte bauturile carbogazoase?
Cu inima se pare ca ai dreptate,..dra cu fierea mai gandeste-te....
Poate ca totusi ficatul l-ai neglijat cu alt soi de bautura? |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 12:44 pm Post subject: |
|
|
Cataline, ce ar fi citesti tu povestea caprei cu 3 iezi, sa vezi acolo ce s-a intamplat cand ei nu au ascultat de sfatul mamei. _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Apr 29, 2005 6:04 pm Post subject: |
|
|
Mai lasatzi baiatul in pace. A vazut de unul singur ce sa intampla daca bea Coke so acum nu mai face.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
lorena junior

|
Posted: Sat Apr 30, 2005 2:47 pm Post subject: |
|
|
era o perioada in care imi placea la nebunie sucul asta,dar in ultimul timp m-am lasat de chestii acidulate.nu suportam sucurile neacidulate,insa se pare ca am ajuns pana la urma la ele prefer nectarurile |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Mon May 02, 2005 2:59 pm Post subject: |
|
|
ma simt mult mai bine .... nu mai beau cola si cafea .. si bere ... dar fumez .... oricum mult mai bine decat cand consumam cola ... va recomand sa va lasati .. pentru ca e foarte periculos ... cum ziceai tu marius ... bauturile carbogazoase sunt foarte periculoase _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
anca gold member

|
Posted: Tue May 03, 2005 9:19 am Post subject: |
|
|
eu prefer apa minerala Dorna. nu pot sa beau apa plata.
dar la Cola nu renunt deocamdata...daca imi place, imi place...si apoi nu beau toata ziua. doar cand am chef, adica 1-2 ori pe saptamana cateva pahare.
ce persoana echilibrata sunt  _________________ I didn't see the time...and I waited half my life away |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Wed May 04, 2005 8:45 am Post subject: |
|
|
Burp ! Pardon ! Eu am baut iar Cola de Pasti si m-am simtit foarte bine ... burp ! Pardon !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Riverdance gold member

|
Posted: Wed May 04, 2005 3:30 pm Post subject: |
|
|
Am gasit aici - acum cateva zile - Coca-Cola la sticla de un sfert, dar nu in sticla de plastic, ci sticla. Nu am rezistat sa nu beau, era o senzatie faina ...
Totusi, am inteles ca prea multa Coke lasa omul fara magneziu si calciu! _________________ 'Oh spread your wings
Before they fall apart
Home is where the hurt is darlin'
Follow your heart.'
Robbie Williams - Spread Your Wings |
|
Back to top |
|
 |
kesarion junior

|
Posted: Wed May 04, 2005 8:04 pm Post subject: |
|
|
In legile nescrise ale corporatiilor figureaza si cea care spune ca trebuie sa creezi dependenta consumatorului pentru produsul tau. Nimic mai simplu, cofeina este un alcaloid ca oricare altul , creeaza lesne dependenta, ghinionul lor este ca in numai 3 zile te dezveti.  _________________ te imbetzi cind bei cu prostii |
|
Back to top |
|
 |
fullger membru

|
Posted: Tue May 10, 2005 11:58 pm Post subject: |
|
|
eu beau cola zilnic
referitor la chestia cu carnea lasata in cola, experimentul se facuse initial cu o bucata de ficat de pui, din cate stiu eu... |
|
Back to top |
|
 |
fullger membru

|
Posted: Wed May 11, 2005 12:01 am Post subject: |
|
|
un aviz fetelor amatoare de cola: ingrasa (la modul serios) si e recomandat sa te lasi de carbogazoase daca vrei sa scapi de celulita |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |