View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
fahren junior

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:58 am Post subject: In cautarea unui electronist.... |
|
|
Buna seara.
Am sa impart acest proiect pe doua categorii.
Primul lucru pe care il doresc ar fi modificarea unui telefon mobil gen nokia astfel incat daca eu sunt la 200 de metri de posesorul telefonului sa i pot trimite niste semnale iar aparatul sa inceapa sa vibreze.Ar fi bine daca s ar putea face modificarile astfel incat sa nu fie nevoie de reteaua GSM pentru a l activa.
Al doilea lucru ar fi crearea un sistem destul de mic in dimensiuni.Cat o bricheta sa zicem care o data apasat sa trimita la o distanta de 100 200 de metri impulsuri pe care receiverul sa le transforme in sunete.Apasa 1 data receiverul face un bip:) si asa mai departe.E un pic mai complicat dar daca cineva intre voi crede ca ma poate ajuta poate sa mi dea un mesaj pe privat.
Nu am foarte multi bani pentru acest mic proiect dar poate ne intelegem.
Bafta. |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:15 pm Post subject: |
|
|
Are you planing to cheat at poker?  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
fahren junior

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 2:33 am Post subject: |
|
|
Nu chiar.Bj mai degraba:). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 12:53 am Post subject: |
|
|
Got you! At least you are onest  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
fahren junior

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:18 am Post subject: |
|
|
Acum ca m ai prins nu ma lasa asa:).Ajuta ma ca in Ro nu gasesc nici un tip capabil de asa ceva.Poate stii tu pe undeva gata facute.Merci . |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:49 pm Post subject: |
|
|
Nu prea le am cu electronicele sorry dar o sa intreb imprejur  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Mon Mar 07, 2005 4:54 pm Post subject: |
|
|
fahren wrote: | Acum ca m ai prins nu ma lasa asa:).Ajuta ma ca in Ro nu gasesc nici un tip capabil de asa ceva.Poate stii tu pe undeva gata facute.Merci . |
Fahren,
Sigur nu ai sa gasesti, din moment ce nu ai inceput sa cauti!
Ro nu inseamna 2 postari pe itbox, .... iar de gasit vei gasi cu siguranta abia atunci cand vei sti cu siguranta ce cauti  |
|
Back to top |
|
 |
fahren junior

|
Posted: Wed Mar 09, 2005 6:55 pm Post subject: |
|
|
Cu siguranta ai dreptate Marius dar eu stiu clar ce caut.Ceea ce am spus in primul post.Probabil ca ar fi mult mai usor daca as avea cunostintele necesare astfel incat sa ma pot duce la un electronist sa i spun exact ce si cum sa faca ,dar nu le am si de aceea caut pe cineva care sa interpreteze oarecum planurile mele si sa le puna in practica.Poate tu !?!?.
Da mi o idee.Deja intru pe ultima suta cu aceste proiecte si nu am gasit pe nimeni.Am postat si pe izatec dar nici acolo nu am gasit pe nimeni.E clar ca ori e greu ori e imposibil ori nu ma intelege lumea cu toate ca eu am impresia ca foarte usor:).
Fa mi si mie legatura cu cineva priceput in domeniu si ti raman dator.
Merci pentru raspuns si mai vorbim. |
|
Back to top |
|
 |
marius Marius

|
Posted: Thu Mar 10, 2005 1:06 am Post subject: |
|
|
Arunci la baiatu` 100 euro si te pun in legatura cu unu care cica vrea si el 200 sa iti raspunda la cateva intrebari .....
Hai ca glumeam
Poate ca ar trebui sa incerci si pe http://forum.softpedia.com/index.php?showforum=94
Hai sa fii iubit  |
|
Back to top |
|
 |
|