View previous topic :: View next topic |
Conteaza lookul artistului/trupei vostru/voastre preferat/e? |
da |
|
36% |
[ 7 ] |
nu |
|
26% |
[ 5 ] |
cateodata |
|
10% |
[ 2 ] |
probabil, nu m-am gandit la asta |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
Author |
Message |
BLu3^babe Guest
|
Posted: Sat Mar 06, 2004 11:08 pm Post subject: Lookul vedetelor din muzica |
|
|
Stiu ca subiectul se axeaza mai mult pe lookul si modul vestimentar al artistilor/trupelor si nu pe muzica la sensul de baza, dar ma gandesc ca poate exista vreo legatura intre cum arata sau cum se imbraca un cantaret/cantareata/o trupa si muzica pe care o canta, mai exact daca influenteaza cu ceva lookul acestora genului de muzica pe care-l interpreteaza. Aveti vreo preferinta in acest fel? Conteaza felul cum arata trupa sau artistul vostru preferat sau pur si simplu doar va place sa ascultati muzica respectiva pentru ca exprima o varietate de sentimente(etc..) si lookul abia daca conteaza(sau poate nici nu l-ati observat) ?
Sunt multe intrebari dar pentru ca nimeni nu a dezbatut pana acum aceasta tema m-am gandit eu s-o lansez si astfel mi-au venit o gramada de intrebari pe baza ei.
Astept parerile voastre! |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
skullpder silver member

|
Posted: Fri Mar 12, 2004 4:55 pm Post subject: |
|
|
Conteaza. Important e shochezi cumva ca sa potzi sa te impui. Cel putzin la inceput.
Sa dau nishte exemple.
- Marilyn Manson. No comment.
- Blondy - au frate astea un tupeu de apar in microfustele alea....Cum drq sa mai schimbi canalu cand dai de ele facand playback in emisiunea lui Teo.
- Fitz, Fyzzy, Fizzu, sau cum il cheama p'ala de face sauna in haina aia de blana.
- Prodigy. Shi la ashtia no comment. Rest in peace.
- Bamby, cu imaginea shi cu versurile lor de femei fatale in devenire
- etc
Eu personal apreciez trupa HiQ. Afiseaza o imagine de oameni normali cu vestimentatzie "casual" fara sa emane prin versurile lor tot felu de idiotzenii, asha cum fac cei enumeratzi mai sus.
Zbye. Shi bafta-n toate cele _________________ Cind oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei, se imita unul pe altul. |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sat Mar 13, 2004 4:50 pm Post subject: |
|
|
eu nu prea tin cont de look`ul artistilor  _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Light}{ membru

|
Posted: Tue Mar 16, 2004 10:26 pm Post subject: |
|
|
conte mult vestimentatia si look-ul vedetelor in muzica.. e practic imaginea care vinde
dar.. cand iti place o trupa mult.. uiti de look si te axezi numai si numai pe muzica k doar nu iei albumele semnate Marylin Manson k e ala jumate satanist.. il iei pe primul poate din motivul asta.. dar pe urmatoarele le iei in mod evident din cauva muzicii  _________________ ai incredere in timp si soare |
|
Back to top |
|
 |
amadeus membru

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 10:54 am Post subject: |
|
|
cu mici exceptii toate "vedetele" romanesti (ma refer la fetele astea) arata deplorabil _________________ Daca un nebun va persista in nebunia lui, va fi considerat intelept. |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Mar 25, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
Daca ascult muzica, aud numai muzica, daca ma uit la filme, actorii projecteaza (e asta un cuvant?), sau incearca, un caracter despre care e vorba in the story, so no, nu ma intereseaza cum arata ei ca persoane, ma intereseaza mai mult arta pe care o vand publicului.
Este important cum arata din punct de vedere comercial. Trebuie sa fie mai deferitzi decat restul "muritorilo" pentru ca pana la urma sunt vedete(sau se cred).  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Mon Mar 28, 2005 1:39 pm Post subject: |
|
|
Eu recunosc ca ma uit si la "look"-ul vedetelor, in afara momentelor in care interpreteaza un rol sau o melodie. Spun ca ma uit mai degraba la momentele in care nu interpreteaza, pentru ca incerc sa fac diferenta intre personajul pe care il joaca (respectiv muzica pe care o interpreteaza) si viata lor reala. _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Mon Mar 28, 2005 10:01 pm Post subject: |
|
|
Daca stai sa te gindesti, vedetele astea in afara interpretarilor (muzica, film) cand sunt in ochiul public e tot un fel de act, nu cred ca o sa reushim sa aflam cu adevarat ce fel de oameni sunt. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:51 am Post subject: |
|
|
Daca te referi la Julia Roberts sau Susan Sarandon, nu cred ca joaca si in afara scenei. Naturaletea e greu de mimat ! Daca o fac, atunci sunt actrite foarte bune ! _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Tue Mar 29, 2005 6:07 pm Post subject: |
|
|
Se intampla sa agreez cu tine aici, astea doua par sa fie de treaba, mai mult decat ceilaltzi.  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:02 am Post subject: |
|
|
eu am votat cu da ..
cred ca majoritatea celor de varsta mea daca n-ar vedea ca aristu' x , y si z nu se imbraca intr-un anumit fel nu i-ar placea asa de mult ceea ce canta .. _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Thu Mar 31, 2005 6:54 am Post subject: |
|
|
Luiza wrote: | eu am votat cu da ..
cred ca majoritatea celor de varsta mea daca n-ar vedea ca artistu' x , y si z nu se imbraca intr-un anumit fel nu i-ar placea asa de mult ceea ce canta .. |
Mai ales artista !!!  _________________ Bogdan Voicu
|
Back to top |
|
 |
Luiza membru

Joined: 06 Sep 2003 Posts: 63 Location: kum intri pe dreapta prima usha pe stanga langa inima ta`;p
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 2:23 pm Post subject: |
|
|
ee , artista e la voi baietzii la mine e artistu'  _________________ A hug leeds to a kiss, a kiss leeds to a lick, a lick leeds to a , a leeds to a . So, do you want a hug ? :p |
|
Back to top |
|
 |
Aurasmic membru

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:23 am Post subject: |
|
|
Si la mine la fel ! Yummy, yoummy !  _________________ Da, mai, sunt nevasta-sa lui Airman ! |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Fri Apr 01, 2005 6:36 pm Post subject: |
|
|
Aura watch out for the Airman  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|