View previous topic :: View next topic |
Conteaza lookul artistului/trupei vostru/voastre preferat/e? |
da |
|
36% |
[ 7 ] |
nu |
|
26% |
[ 5 ] |
cateodata |
|
10% |
[ 2 ] |
probabil, nu m-am gandit la asta |
|
26% |
[ 5 ] |
|
Total Votes : 19 |
|
Author |
Message |
Airman04061969 Big Diamond

|
Posted: Sat Apr 02, 2005 1:21 pm Post subject: |
|
|
Why ? Ce crezi ca eu nu ma uit ? Dar stii cum e: look but don't touch !  _________________ Bogdan Voicu
("Good judgement comes from experience but experience comes from a lot of (previous) bad judgements"). |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

Joined: 19 Aug 2005 Posts: 602 Location: In You're Soul !!!
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 12:16 pm Post subject: |
|
|
conteaza oare ?? ......pe mine ma lasa indiferenta ....cat timp ii ascult muzica ..urmaresc filemele sau depinde ce reprezentant iti iei k idol  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
Shewanna Sexy Biatch

Joined: 23 Nov 2003 Posts: 2100 Location: All around baby, all around
|
Posted: Sat Sep 03, 2005 2:33 pm Post subject: |
|
|
Cred ca le-ati vazut pe Pussycat DOLLS
Alea nu-s deloc dezbracate mey. Ma innebunesc, toata ziua ma uit la videoclipul lor, ahhh si ce haine bune au pe ele  _________________ Rap me tender coz im sensitive. |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Sep 04, 2005 8:31 am Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Cred ca le-ati vazut pe Pussycat DOLLS
Alea nu-s deloc dezbracate mey. Ma innebunesc, toata ziua ma uit la videoclipul lor, ahhh si ce haine bune au pe ele  |
si mie imi place de Nicole
she is bad  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Black_Cat membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 10:51 am Post subject: |
|
|
Pe mine, sincer nu ma itereseaza cum se imbraca. Cum nu ma prea uit la TV, ci doar ascult muzica preferata ... si oricum, Clayderman ar putea aparea si-n costum de scafandru ca mie tot mi-ar placea. Si acelasi lucru pt totzi. Parerea mea.  |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 1:54 pm Post subject: |
|
|
Shewanna wrote: | Cred ca le-ati vazut pe Pussycat DOLLS
Alea nu-s deloc dezbracate mey. Ma innebunesc, toata ziua ma uit la videoclipul lor, ahhh si ce haine bune au pe ele  |
pacat k au practicat cea mai veche meserie de pe pamant pana s-au "afirmat"  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
aiurea membru

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 2:02 pm Post subject: |
|
|
eu nici nu prea stiu cum arata tipii pe care-i ascult.cred ca as fi intr-o mare incurcatura,daca ar fi cei de la crematory,children of bodom si amorphis in aceeasi incapere,punandu-ma sa-i recunosc(dar m-as scoate repede,i-as intreba nimicuri,si i-as recunoaste dupa voce:P).
dar asta e valabil doar pt muzica ce are un mesaj de transmis.dac-ar veni fufele de la blondy sa ciripeasca la teve imbracate in blugi si topuri,si cel mai ignorant roman ar prefera postul romania cultural. _________________ Farewell...no words to say beside the cross on your grave... |
|
Back to top |
|
 |
prichindela bebe sexy

|
Posted: Fri Sep 30, 2005 2:04 pm Post subject: |
|
|
Quote: | dac-ar veni fufele de la blondy sa ciripeasca la teve imbracate in blugi si topuri,si cel mai ignorant roman ar prefera postul romania cultural |
haha .......... nice !  _________________ Shewanna, Te Vom pastra Mereu in Suflet !!! |
|
Back to top |
|
 |
denysa silver member

|
Posted: Mon Oct 03, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
Quote: | Eu personal apreciez trupa HiQ. Afiseaza o imagine de oameni normali cu vestimentatzie "casual" fara sa emane prin versurile lor tot felu de idiotzenii, asha cum fac cei enumeratzi mai sus |
Sunt de acord.Deja aproape toate trupele de fete din Romania sunt dezbracate pe jumatate in videoclipuri.(sau de tot,in cazul Laguna ).
Macar de-ar avea voce  |
|
Back to top |
|
 |
|