View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
laur7687 junior

|
Posted: Fri Feb 16, 2007 9:19 pm Post subject: incotro se indreapta femeile astea? |
|
|
voi ce parere aveti cu femeile astea.....ce mai vor ele?mai au nevoie de barbati sau se simt bine asa singure? parca nu le mai interseaza nimic decat toalele, hainele, masinile.....barbatii sunt cam pe locul doi;eu unul m-am si saturat sa mai agat.....stau si ma uite pe net....macar stiu sigur ca sunt bagat in seama; |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |
|
 |
DarkAngeL junior

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:06 am Post subject: |
|
|
Daca stai un pic si te gandesti si marea majoritate a barbatilor sunt la fel adica ii intereseaza persoana lor si pe urma restul . Vrei sa spui ca pe tine nu te intereseaza sa ai haine de firma , parfumuri , cinestie ce masina si pe urma te gandesti la o femeie frumoasa . O data ce ai tot ce am mentionat mai sus e imposibil sa nu ai si o super femeie langa tine marea majoritate nu se mai uita la cum arati vor o viata fara griji ... |
|
Back to top |
|
 |
laur7687 junior

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:43 am Post subject: si care e solutia |
|
|
si daca noi suntem de vina si ele au vina lor....care este solutia? |
|
Back to top |
|
 |
DarkAngeL junior

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 10:18 am Post subject: |
|
|
nu va exista niciodata vreo solutie pentru asa ceva |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Sat Feb 17, 2007 12:11 pm Post subject: |
|
|
solutia la...ce?
sau: devreme ce ati ajuns amandoi la concluzia ca ambele parti sunt de vina
pastrati doar echilibrul balantei si e ok  |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 9:32 pm Post subject: Re: incotro se indreapta femeile astea? |
|
|
laur7687 wrote: | voi ce parere aveti cu femeile astea.....ce mai vor ele?mai au nevoie de barbati sau se simt bine asa singure? parca nu le mai interseaza nimic decat toalele, hainele, masinile.....barbatii sunt cam pe locul doi;eu unul m-am si saturat sa mai agat.....stau si ma uite pe net....macar stiu sigur ca sunt bagat in seama; |
ce misogin esti .. ai nevoie de o femeie care sa te puna pe tine pe primul loc ? ai iubi o astfel de femeie ce nu se poate iubi pe ea ? ce nu are alte principii , ce nu o intereseaza decat omu de langa ea? _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
DarkAngeL junior

|
Posted: Sat Feb 17, 2007 11:57 pm Post subject: Re: incotro se indreapta femeile astea? |
|
|
[quote="Anne"] laur7687 wrote: | nu o intereseaza decat omu de langa ea? |
Cel putin de acum in colo nu cred ca o sa mai gasesti asa ceva . |
|
Back to top |
|
 |
Catalin Manelist Inrait

Joined: 12 May 2003 Posts: 912 Location: UVT-Timisoara/Tg-Jiu
|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:41 pm Post subject: |
|
|
laur ... sunt curios ... cati ani ai ???? tu vrei una sa te ridice si in slavi ... cred ca ai si visat ca ziua ta de nastere sa fie sarbatoare nationala pt ea _________________ Bine a zis , cine a zis , cand a zis si ce a zis ! |
|
Back to top |
|
 |
Anne diamond member

|
Posted: Sun Feb 18, 2007 12:53 pm Post subject: |
|
|
gura Catalinului adevar graieste
cum poti sa iti doresti pe cineva langa tine ce traieste prin tine ? nu iti plac persoanele cu personalitate ? cu putere ? altfel ce iubesti la ea daca nu caracterul ? o iubesti ca te iubeste ? adica e un fel de a te iubi pe tine _________________
    |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Wed Feb 21, 2007 7:30 pm Post subject: Re: incotro se indreapta femeile astea? |
|
|
laur7687 wrote: | voi ce parere aveti cu femeile astea.....ce mai vor ele?mai au nevoie de barbati sau se simt bine asa singure? parca nu le mai interseaza nimic decat toalele, hainele, masinile.....barbatii sunt cam pe locul doi;eu unul m-am si saturat sa mai agat.....stau si ma uite pe net....macar stiu sigur ca sunt bagat in seama; |
Mda, singuratatea e, poate, tributul pe care femeia moderna il plateste in schimbul independentei pe care tot mai mult o castiga in plan professional/material/spiritual
si nu-i de mirare: pe cine fura in primul rand idea de libertate, daca nu exact pe noi, femeile, asezate in virtutea traditiei, la cratita?
nici macar nu stiu daca ideea mea e buna aci, pe topicul asta, dar am vrut sa subliniez misoginia primelor doua /trei posturi si sa sustin ca voi sunteti cei care ne obligati la solitudine, in spaima voastra ca nu va mai iubim daca venim mai tarziu decat voi acasa ori, mai grav, castigam mai mult
uneori femeile aleg sa fie singure fiindca putini parteneri suporta sa nu fie in centrul atentiei lor (sau cel putin li se pare ca sunt neglijati iar discutiile/certurile, intr-un asemenea context, nu se lasa multa vreme asteptate)
doar ca, la inceput ii spui libertate si e ca o vraja, te simti puternica, incepi sa cuceresti lumea prin propriile forte chipurile, dar de cele mai multe ori, ajunge sa se numeasca singuratate cu S mare –si nu e chiar asa frumoasa
Adica…chiar avem nevoie de voi meyyy (misoginii aia doi de mai sus)  |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Fri Feb 23, 2007 12:22 am Post subject: |
|
|
iti imprumut o batista laure?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Fri Feb 23, 2007 4:32 am Post subject: |
|
|
Hai sa va spun un secret... Laur s-a inscris pe itbox numai sa faca spam. In afara de cele scrise de el mai sus a mai fost shi un link la un site cu fete pentru intalniri shi mai stiu eu ce. So dragile mele nu mai asteptati sa raspunda.
Dupa cum spune el:
Laur wrote: | ...stau si ma uite pe net....macar stiu sigur ca sunt bagat in seama; |
cam asta vroia sa faceti shi voi, sau cel putin baietii  _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
maybe may be
|
Posted: Fri Feb 23, 2007 8:53 am Post subject: |
|
|
mda, poate ca m-am "ambalat" in gol  |
|
Back to top |
|
 |
tuffgirl can't touch this

|
Posted: Sat Feb 24, 2007 7:24 am Post subject: |
|
|
poate nu... sorry. _________________ Those who wish to appear wise among fools, among the wise seem foolish.
- Quintilian, De Institutione Oratoria |
|
Back to top |
|
 |
Sweety Big Diamond

|
Posted: Sun Feb 25, 2007 7:59 am Post subject: |
|
|
le dam harta la femei sa stie incotro se indreapta?  _________________ Oh I wish I was a punk rocker with flowers in my hair |
|
Back to top |
|
 |
Reclama
|
Posted: Post subject: Acorda-ne putina atentie |
|
|
|
|
Back to top |